Activiteiten

Mens te zijn, of te worden, en te blijven, in deze tijd vraagt om momenten van bezinning en verdieping. In deze serie '7 expressies van menselijkheid' gaan we samen in de stilte in onszelf. Na het uitspreken en luisteren naar een mooie tekst die ons in gebieden van menselijkheid brengt, mogen we het signaal ervan laten gaan hoe het in ons wil gaan. Gevoelens, beelden of andere expressies mogen van binnenuit ontstaan, uniek voor ieder leven. Deze meditatie wordt begeleid door klankschalen, gevolgd door een stilteperiode.

Data: 15 december, gevolgd door elke 2e vrijdag van de maand (12 jan, 9 feb, 9 mrt, 13 april, 11 mei en 8 juni). Tijd: 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Graag opgeven als je meedoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie voor adres en details www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Breng diepgaande verandering in je leven. In deze cursus worden hoge frequenties doorgegeven door middel van klanken. Hierdoor lossen oude emoties en gedachten op. Je wordt stabieler, rustiger en je ervaart meer vreugde en liefde in je leven. Je ontdekt je levensdoel en verandert je leven diepgaand.

Tijdens de workshop geven we uitleg over de cursus en doen we twee meditaties zodat je kunt ervaren of het wat voor je is.

Redenen om de cursus te volgen:

 • rustig, stabiel en geaard worden
 • in je in je eigen energie leren te blijven.
 • ontdekken van en terug gaan naar wie je bent
 • je levensdoel vinden
 • een lichtwerker worden
 • grote schoonmaak van je energieveld, loslaten van het oude
 • liefde en licht brengen in alle levensgebieden
 • toe zijn aan een geheel nieuw niveau van licht
 • een pad naar innerlijk geluk
 • bewustzijnsverruiming
 • het is de tijd, het juiste moment

Aanvullende informatie

Lees meer...

In module 1 van de cursus Awakening your Light Body werk je aan het verstevigen van je basis van kracht. Je leert hoe je de hoeveelheid energie die je opneemt uit je omgeving kunt regelen en hoe je minder hoge energieën kunt transformeren.

Module 1. Verstevig je basis
In deze module leer je de eerste drie vibrerende energiecentra. Zij vormen de basis van kracht voor je Light Body. Je leert hoe je de hoeveelheid energie die je opneemt uit je omgeving kunt regelen en hoe je minder hoge energieën kunt transformeren. Oude fysieke en emotionele blokkades worden losgelaten. Je brengt meer ontspanning, rust en stabiliteit in je leven. Wanneer je met deze centra werkt, ontwikkel je een sterk gevoel van persoonlijke kracht en effectiviteit en ervaar je meer controle over je emoties.

Creëer diepgaande veranderingen in je leven
Leer leven als ziel op aarde
In deze cursus van 6 modules leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend. De verdieping die deze cursus je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst.

Ben je op zoek naar een nieuwe stap op je pad van spirituele groei? - Wil je leren op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan? - Zoek je een weg van versnelde groei en diepgaande transformatie? - Wil je leren stabiel te zijn in je eigen energie? - Wil je een krachtige lichtwerker zijn?

We geven deze cursus al 20 jaar, maar blijven er onverminderd enthousiast over!

 

Aanvullende informatie

 • Plaats Dalfsen
 • Contactpersoon Froukje Buma

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Martijn van Staveren

Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben doorgenomen en beoefend tijdens deze dagen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een ander wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via de uitzendingen via Crowd Power van Earth Matters. We gaan deze dag samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.
Kortom; een dag voor gezamenlijke inspiratie!

Tijdstip: van 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)

Kosten: € 49,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

PARANORMAALBEURS IN Abe Lenstra Stadion
Op zaterdag 27 en zondag 28 jan. 2018 zal er voor de 1ste keer in Heerenveen de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 28ste Sieradenbeurs aanwezig. De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen
Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

Standhouders
Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

Lezingen
Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Sieradenbeurs
Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden.. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

Overige informatie
Datum: zaterdag 27 & zondag 28 januari 2018 Lokatie: Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Boulevard 21, 8448 JA, Heerenveen Parkeren: Gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur.
En Zondag van 11.00 – 17.30 uur. Entreeprijs : (inclusief de Sieradenbeurs 6,50 euro of 5,00 euro met kortingsbon (kijk op www.paraview.nl), 65+ 5,00 euro kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Zie kortingsbon op www.paraview.nl voor meer kortingen bij de standhouders.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij PanSophia regiogroep Noord door Selma Sevenhuijsen
Lezing over "Meer over de Meermin", "De weg van het Landschap en haar Symbolen". Door Selma Sevenhuijsen. Tien jaar geleden publiceerde Selma Sevenhuijsen haar baanbrekende boek "De glimlach van de Sirene", waarin zij de betekenis onderzocht van het symbool van de dubbelstaartige meermin in de Etruskische cultuur en de tijd daarna. Dit symbool inspireerde haar ook in haar onderzoek naar Matilda van Canossa, met als resultaat het boek "Koningin van het Vaticaan" ( 2014). In 2017 ging zij opnieuw op reis, dwars door Italië, voor het vervolg op "De glimlach van de Sirene". In deze lezing komt zij haar nieuwste bevindingen met ons delen. Zij voert ons mee in het universeel goddelijke archetype dat schuil gaat achter dit rijke symbool. Laat zien hoe, waar en wanneer zij in de oudheid in Italië werd vereerd, en hoe je haar sporen in het landschap en op oude christelijke kerkjes kunt herkennen en interpreteren, tot in het Vaticaan toe. De meermin blijkt een gids te zijn op een oeroude weg van spirituele groei, waarin het vrouwelijke en het mannelijke elkaar aanvullen en in balans houden, in onszelf en in de cultuur. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om met Selma het hartlabyrint te lopen.

Voor meer informatie en/of aanmelding bel of mail Tineke Sikkema 0596 613181, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisatie PanSophia themalezingen voor Groningen, Drenthe en Friesland door regiogroep Pansophia Noord, www.pansophia.nl/pansophia-noord

Locatie: De Gasthorn, De Gast 58a, 9801AG Zuidhorn
Tijdstip : 13.30 uur
Kosten : 20 euro, minima 10 euro

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie.

Tijdstip: van 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 25,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Deze jaartraining start op 28 januari met een dag op Welhoven. Verspreid over het jaar zijn er 4 weekends en nog 2 losse dagen op Welhoven.
Elke 2 weken hebben we een zoom gesprek on line, gecombineerd met werkbladen en thuisopdrachten.
De training is gevarieerd: praktische oefeningen in sensitiviteit, werken met de aura, healing oefeningen, meditatie, muziek, creativiteit, groepsproces en individueel proces etc. Ieders unieke inbreng draagt bij aan een rijke ervaring.
Het is een stevige ondergrond als je zelf een praktijk wilt beginnen, en geeft ook veel om op andere gebieden te integreren.
Begeleiding: Heleen Francke en Josina van Schaik.
Zie voor uitgebreide folder de website www.welhoven.nl 

 

Aanvullende informatie

Lees meer...