Activiteiten

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent. Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven. Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
 

Wanneer : 16/1, 13/2, 13/3, 17/4, 15/5, 19/6, 17/7, 14/8, 11/9, 9/10, 6/11 en 11/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 22 euro (incl. horoscoop, lesmateriaal, maanboekje *, koffie of thee en wat lekkers) *Ben je als eens geweest, neem dan graag je maanboekje weer mee.

Informatie en opgave twee dagen vóór deze avond en vergeet niet je exacte geboortetijd, -datum en -plaats door te geven. Deze is nodig voor het maken van je persoonlijke horoscooptekening die je gaat gebruiken.

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort!

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Graag nodigen wij je uit voor een aantal films rondom vrouw-zijn en spiritualiteit. Op Welhoven organiseren we een aantal avonden waarbij we met elkaar een film zullen kijken, om daarna met een hapje en een drankje na te praten over hoe de film ons heeft geraakt en wat we mee kunnen nemen.
De eerste 3 films zijn de trilogie van Donna Read "The Goddess Trilogy".
Hierin wordt de geschiedenis van vrouwelijke spiritualiteit bekeken. De films zijn al in de jaren 80 gemaakt, maar bieden nog steeds veel inzichten en stof tot nadenken.
Graag ontmoeten we je op een van de avonden!
Met hartegroet, Anna de Jong & Annedoor Koelman
Voor meer informatie of aanmelden: Anna de Jong: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.annadejong.net
of Annedoor Koelman 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.maankruid.nl
Datum: 24 mei, 7 juni en 4 juli 2018.
Deuren open om 19.30 uur, film start om 20.00 uur. Na afloop van de film schenken we iets lekkers in en gaan we met elkaar in de cirkel om na te praten.
Onkostenvergoeding: 10 euro per avond

Aanvullende informatie

  • Plaats Vledderveen
  • Contactpersoon Annedoor Koelman

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Dr. Naidu

Lactoferrine en kanker
Over het algemeen zijn we bij In-zicht terughoudend bij het promoten van middelen, technieken of bedrijven. Maar voor de bijzondere ontdekkingen van Dr. Naidu maken we graag een uitzondering. Hij is wereldwijd bekend geworden door zijn onderzoek naar de natuurlijke in het lichaam voorkomende stof lactoferrine. In de lezing gaat hij in op de functie van lactoferrine in ons lichaam en in het bijzonder in relatie tot kanker.

Hij is een begaafd spreker die over de hele wereld boeiende lezingen en colleges geeft. Kom naar Joure om deze man te horen spreken over zijn ontdekkingen, zijn gedachten over complementaire geneeskunde en zijn dromen over het stichten van dergelijke centra over de wereld.

Let op: de lezing zal in het Engels worden gegeven. Dr. Naidu weet dat we geïnteresseerde niet-medici zijn en zal zijn taalgebruik daarop afstemmen.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Je bent van harte welkom! In de Volle Maan Cirkel geven we expressie aan onze dankbaarheid voor de overvloed waarvan we mogen genieten. We uiten onze waardering voor de veelheid aan mogelijkheden en brengen onze eigen creativiteit en rijkdom tot leven. Dit alles doen we op een zachte en open manier, om zo de weg te openen naar onze innerlijke wereld van gevoelens en onze vermogens om lief te hebben en om liefde te ontvangen. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om onze vrouwelijke waardigheid en onze kwaliteiten te voeden en gestalte te geven. Om zo de innerlijke vlam brandend te houden! We zingen, dansen, visualiseren en trommelen, we stoken het vuur zowel binnen als buiten, we mediteren, we vertellen elkaar wat in ons leeft, we geven vertrouwen en ontvangen vertrouwen, we leggen de kaarten en kijken naar de sterren, planeten, zon en maan, we vergaren wijsheid en diepe inzichten.
Data in 2018: woensdag 30 mei, zaterdag 30 juni, vrijdag 27 juli, maandag 27 augustus, maandag 24 september. Latere data volgen.
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Adres: Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen Kosten: 7,50 euro per avond
Voor meer informatie of aanmelden: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Anna de Jong) of 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Annedoor Koelman)

Aanvullende informatie

Lees meer...

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Mens te zijn, of te worden, en te blijven, in deze tijd vraagt om momenten van bezinning en verdieping. In deze serie '7 expressies van menselijkheid' gaan we samen in de stilte in onszelf. Na het uitspreken en luisteren naar een mooie tekst die ons in gebieden van menselijkheid brengt, mogen we het signaal ervan laten gaan hoe het in ons wil gaan. Gevoelens, beelden of andere expressies mogen van binnenuit ontstaan, uniek voor ieder leven. Deze meditatie wordt begeleid door klankschalen, gevolgd door een stilteperiode.

Data: 15 december, gevolgd door elke 2e vrijdag van de maand (12 jan, 9 feb, 9 mrt, 13 april, 11 mei en 8 juni). Tijd: 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Graag opgeven als je meedoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie voor adres en details www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Leuke locatie, op een gezellig winkelcentrum, heel speels ingedeeld met gratis parkeren voor de deur.
Zondag: 10 juni 2018
Tijdstip: 10.30 - 17.00 uur
Locatie: M.F.C. Camminghastins, Lieuwenburg 2 8925 CR Leeuwarden

Aanvullende informatie

Lees meer...

Graag nodigen wij je uit voor onze vrouwencirkels rondom het thema Sacred Self-Care. In een eerste serie van 3 zondagen duiken we gezamenlijk in dit thema, om zo dichter bij ons natuurlijke zelf te komen. We willen haar expressie geven door te zingen, te dansen, door onze gevoelens, ervaringen en wijsheid te delen. We creëren rituelen en houden ceremonies. Sacred Self-Care is belangrijk in verbindingen met anderen en om te kunnen leven naar jouw ware bestemming. En door jezelf te helen, heel je het grote geheel. Heb jij, net als wij, behoefte om bewust en liefdevol tijd door te brengen, in sisterhood met jezelf en andere vrouwen? Wil je in alle openheid dat laten ontstaan wat wil gebeuren? Je bent van harte welkom deel te nemen aan deze Sacred Self-Care love-affair!
Met hartegroet, Anna de Jong & Annedoor Koelman
Voor meer informatie of aanmelden: Anna de Jong: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.annadejong.net
Annedoor Koelman 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.maankruid.nl

Datum en tijdstip : 22 april van 11 tot 17 uur - 17 juni van 7 tot 14 uur - 19 augustus van 11 tot 17 uur
Kosten : €50,00

Aanvullende informatie

  • Plaats Vledderveen
  • Contactpersoon Annedoor Koelman

Lees meer...

Wees welkom om deel te nemen aan de viering van de Volle Maan.
Rondom de dagen van Volle Maan kun je een gevoelige energie ervaren. Lijkt het je fijn om met elkaar een moment van bezinning te ervaren, wees dan welkom om de Volle Maan te vieren en met elkaar bij het vuur te zitten. Het vuur dat we gaan maken is behulpzaam bij hetgeen we graag willen loslaten of vrij geven.
Graag nodig ik jou uit om bij het vuur je plek in te nemen en je eigen vuuroffer mee te nemen. Je kunt dan denken aan iets waar jij afstand van wilt doen of kwijt wilt, zodat dat wat jou niet meer dient getransformeerd kan worden. We staan met elkaar stil bij hetgeen ons bezig houdt en daar waar we het volle maanlicht op willen laten schijnen. Dit kan in stilte en er is ook ruimte om jouw verhaal te delen in de groep.

Dus; neem jeZelf mee naar buiten in het volle schijnsel van de Maan bij de warmte van het vuur! Ik zorg voor het hout op de vuurplaats, en natuurlijk voor thee en wat lekkers.

Wanneer het droog is en niet te hard waait, dan zijn we op een mooie plek in de natuur en zo niet, dan vieren we de Maan bij mij thuis. Neem je even iets mee om op te zitten? En trek je iets warms aan, want helaas zijn de meeste avonden kil en vochtig in Nederland.

Tot gauw, ik ont-moet je graag!

Warme maangroet van mij, Anneke

Wanneer : 31/1, 2/3, 31/3, 30/4, 28/6, 27/7, 26/8, 25/9, 24/10, 23/11 en 22/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : Op een fijne plek in de natuur of De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 15 euro (incl. thee en wat lekkers)

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0513 – 416166
Mobiel: 06-28995374

Aanvullende informatie

Lees meer...