Activiteiten

Ook een keer meedoen om de natuurlijk helende energie in je handen te leren kennen? Er staat weer een weekend Quantum-Touch® gepland op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 in Heeg.

Heeg is een mooie en gezellige watersportplaats om te vertoeven.

In de workshop Quantum-Touch® Level I leer je met lichaamsbewustzijn, ademtechnieken en gerichte de energie in je handen te laten stromen waardoor bij jezelf of bij een ander het zelfgenezend vermogen wordt getriggerd en geactiveerd.

De workshop is verdeeld over twee dagen, aan het eind van de eerste ochtend kun je al een eerste behandeling geven. De overige dagdelen vindt een verdieping plaats en krijg je een gereedschapskist aangereikt met verschillende handgrepen, werken met vortex, kleur, tonen en hoe jij jezelf, dieren, planten en op afstand kunt behandelen.

Quantum-Touch is makkelijk te leren en een ervaring voor het leven. Je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'.

 

aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent. Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven. Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
 

Wanneer : 16/1, 13/2, 13/3, 17/4, 15/5, 19/6, 17/7, 14/8, 11/9, 9/10, 6/11 en 11/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 22 euro (incl. horoscoop, lesmateriaal, maanboekje *, koffie of thee en wat lekkers) *Ben je als eens geweest, neem dan graag je maanboekje weer mee.

Informatie en opgave twee dagen vóór deze avond en vergeet niet je exacte geboortetijd, -datum en -plaats door te geven. Deze is nodig voor het maken van je persoonlijke horoscooptekening die je gaat gebruiken.

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort!

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Zin om vijf heerlijke dagen te mediteren, te chanten, en de natuur op een spiritueel  niveau te ervaren? Het leek ons prachtig om een intensieve maar tegelijkertijd speelse vijfdaagse te geven, waarin je je spiritualiteit op verschillende manieren kunt ontdekken of verdiepen. Nu eens niet in het buitenland maar letterlijk dicht bij huis, op de grens van Friesland en Drenthe.

Je wordt tijdens deze dagen geïnitieerd in de zeven goddelijke stralen. Dit zijn krachtige hoge frequenties die via je chakra’s je fysieke leven binnenstromen. Ze zijn zo subtiel dat ze niet met wetenschappelijke instrumenten te meten zijn. Toch bepalen ze voor een belangrijk deel hoe je leven op aarde eruit ziet. Door met deze stralen te werken open je je chakra’s en stem je je af op hogere dimensies. Ze helpen je om je te openen voor diepere ervaringen van eenheid. Doordat ze voortkomen uit Brahma, het scheppende aspect van het  goddelijke licht, kun je ermee werken en je leven beïnvloeden. 

Daarnaast werken we met de zeven stralen om je (nog meer) af te stemmen op het nieuwetijdslicht. Vanuit de goddelijke bron stromen de frequenties van dit licht naar de aarde. Dit stuurt het bewustzijn op aarde aan. Het wordt het nieuwetijdslicht genoemd omdat er momenteel een belangrijke verschuiving plaatsvindt van een lager naar een hoger bewustzijnsniveau van de mensheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in meer saamhorigheid en een toenemende opening van  intuïtie en helderwetendheid. De overgang zorgt echter ook voor veel verwarring. Door afstemming op het nieuwe tijdslicht en de zeven stralen samen, leer je om stabiel te blijven en niet in deze verwarring te belanden.
We openen de chakra’s met de zeven stralen. Aan de achterkant van de chakra’s ga je het licht van de nieuwe tijd ervaren. Aan de voorkant maak je contact met de kwaliteiten van de chakra’s die nu afgestemd zijn op de nieuwe tijd. In meditaties breng je deze kwaliteiten in verschillende gebieden van je leven, zoals relaties, wonen, gezondheid, spiritualiteit, overvloed en levensdoel. Zo breng je je hele leven naar een hoger plan.

Voor mensen die ons werk al kennen zal een verassend nieuw aspect zijn dat we de natuur om ons heen bij de cursus betrekken. Met de zeven stralen en meditatieve oefeningen ga je je verbinding met de natuur een geheel nieuwe dimensie geven.

Als je al geïnitieerd bent in de zeven stralen, zal je nu op een dieper niveau worden geïnitieerd.

De Zeven goddelijke stralen zijn als initiaties door Mahavatar Sri Babaji gegeven aan Prema Baba Swamiji. Prema Baba heeft ons geïnitieerd om deze verder te verspreiden

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Vledderveen
  • Contactpersoon Froukje Buma

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Graag nodigen wij je uit voor onze vrouwencirkels rondom het thema Sacred Self-Care. In een eerste serie van 3 zondagen duiken we gezamenlijk in dit thema, om zo dichter bij ons natuurlijke zelf te komen. We willen haar expressie geven door te zingen, te dansen, door onze gevoelens, ervaringen en wijsheid te delen. We creëren rituelen en houden ceremonies. Sacred Self-Care is belangrijk in verbindingen met anderen en om te kunnen leven naar jouw ware bestemming. En door jezelf te helen, heel je het grote geheel. Heb jij, net als wij, behoefte om bewust en liefdevol tijd door te brengen, in sisterhood met jezelf en andere vrouwen? Wil je in alle openheid dat laten ontstaan wat wil gebeuren? Je bent van harte welkom deel te nemen aan deze Sacred Self-Care love-affair!
Met hartegroet, Anna de Jong & Annedoor Koelman
Voor meer informatie of aanmelden: Anna de Jong: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.annadejong.net
Annedoor Koelman 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.maankruid.nl

Datum en tijdstip : 22 april van 11 tot 17 uur - 17 juni van 7 tot 14 uur - 19 augustus van 11 tot 17 uur
Kosten : €50,00

Aanvullende informatie

  • Plaats Vledderveen
  • Contactpersoon Annedoor Koelman

Lees meer...

Wees welkom om deel te nemen aan de viering van de Volle Maan.
Rondom de dagen van Volle Maan kun je een gevoelige energie ervaren. Lijkt het je fijn om met elkaar een moment van bezinning te ervaren, wees dan welkom om de Volle Maan te vieren en met elkaar bij het vuur te zitten. Het vuur dat we gaan maken is behulpzaam bij hetgeen we graag willen loslaten of vrij geven.
Graag nodig ik jou uit om bij het vuur je plek in te nemen en je eigen vuuroffer mee te nemen. Je kunt dan denken aan iets waar jij afstand van wilt doen of kwijt wilt, zodat dat wat jou niet meer dient getransformeerd kan worden. We staan met elkaar stil bij hetgeen ons bezig houdt en daar waar we het volle maanlicht op willen laten schijnen. Dit kan in stilte en er is ook ruimte om jouw verhaal te delen in de groep.

Dus; neem jeZelf mee naar buiten in het volle schijnsel van de Maan bij de warmte van het vuur! Ik zorg voor het hout op de vuurplaats, en natuurlijk voor thee en wat lekkers.

Wanneer het droog is en niet te hard waait, dan zijn we op een mooie plek in de natuur en zo niet, dan vieren we de Maan bij mij thuis. Neem je even iets mee om op te zitten? En trek je iets warms aan, want helaas zijn de meeste avonden kil en vochtig in Nederland.

Tot gauw, ik ont-moet je graag!

Warme maangroet van mij, Anneke

Wanneer : 31/1, 2/3, 31/3, 30/4, 28/6, 27/7, 26/8, 25/9, 24/10, 23/11 en 22/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : Op een fijne plek in de natuur of De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 15 euro (incl. thee en wat lekkers)

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0513 – 416166
Mobiel: 06-28995374

Aanvullende informatie

Lees meer...

Je bent van harte welkom! In de Volle Maan Cirkel geven we expressie aan onze dankbaarheid voor de overvloed waarvan we mogen genieten. We uiten onze waardering voor de veelheid aan mogelijkheden en brengen onze eigen creativiteit en rijkdom tot leven. Dit alles doen we op een zachte en open manier, om zo de weg te openen naar onze innerlijke wereld van gevoelens en onze vermogens om lief te hebben en om liefde te ontvangen. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om onze vrouwelijke waardigheid en onze kwaliteiten te voeden en gestalte te geven. Om zo de innerlijke vlam brandend te houden! We zingen, dansen, visualiseren en trommelen, we stoken het vuur zowel binnen als buiten, we mediteren, we vertellen elkaar wat in ons leeft, we geven vertrouwen en ontvangen vertrouwen, we leggen de kaarten en kijken naar de sterren, planeten, zon en maan, we vergaren wijsheid en diepe inzichten.
Data in 2018: woensdag 30 mei, zaterdag 30 juni, vrijdag 27 juli, maandag 27 augustus, maandag 24 september. Latere data volgen.
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Adres: Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen Kosten: 7,50 euro per avond
Voor meer informatie of aanmelden: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Anna de Jong) of 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Annedoor Koelman)

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Yfke Laanstra

'In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties.'

Er vinden immense verschuivingen plaats, zowel op het wereldtoneel als diep in onszelf. Daarnaast bevindt de computertechnologie zich in een ongekende stroomversnelling. Dit zal ons mens-zijn en onze werkelijkheid radicaal en onherkenbaar veranderen in de komende 15 jaar.

Virtual Reality, ‘wearables’ zoals smartwatches en het ‘Internet of Things’ zijn booming. Biologie en technologie smelt steeds meer samen, denk aan de implantatie van chips, het printen van organen, robotjes in je bloedbanen en het uploaden van je mind in een computer.

Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn, welzijn en mens-zijn? Is er sprake van een upgrade of juist een downgrade?

Welkom in de wereld van Biohacking, Transhumanisme, Holistic Hacking en Slow Tech.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Op 7 september start onze 8-daagse basisopleiding familieopstellingen weer in Lemmer.

Wat houdt de basisopleiding familieopstellingen in?

Bijna iedereen groeit op in een gezin. In het begin meestal met een vader en een moeder.  Met of zonder broertjes of zusjes.  Dit noemen wij het gezin van herkomst. Het grotere geheel is de familie waar je uit voorkomt: het systeem van herkomst. Hier beginnen vanaf je geboorte jouw patronen zich te vormen.

Je hebt een plek en krijgt of neemt misschien een andere rol in het gezin. Die rol is op dat moment op jouw lijf geschreven: je hebt je aangepast aan voor jou precies de juiste plek in het gezin.

Maar dan ga je ontwikkelen, je wordt ouder, groeit op en uiteindelijk verlaat je het gezin. Toch zit jij nog steeds in die rol, omdat je dat al jaren zo doet en eigenlijk niet beter weet. In je werk, met collega’s of leidinggevende. Of in een relatie met een partner.

Alleen: je hebt nu een heel andere rol. Dit systeem zit totaal anders in elkaar dan dat van jouw gezin. Er kan dus heel anders op je gereageerd worden, misschien voel je dat wel eens, of zit je soms niet lekker in je vel bij deze mensen. Beetje vreemde eend in de bijt of zoiets. Niet gek natuurlijk, jij hoeft jouw oude vertrouwde rol helemaal niet meer te spelen, die past waarschijnlijk helemaal niet in deze situatie. Je kunt je ervan losmaken. Hij heeft jou ooit gediend, het was ooit nodig die te vervullen, maar gaat nu tegen je werken omdat de omgeving waarin je je nu bevindt, van een totaal andere orde is.  Kost je ook te veel moeite.

Je bent je er dus wel bewust van dat iets jou belemmert, misschien tegenhoudt om te groeien of super gelukkig te mogen zijn. Misschien is er soms een wat onveilig gevoel en ben je onbewust op zoek wat dat is.

Opleiding

In de basisopleiding familieopstellingen gaan we samen met jou uitzoeken welke plek jij in je gezin had en waarom dat zo was. Waarom dat nodig was of gewoon zo is gegaan. Belangrijke inzichten. Wij werken met jouw onderstroom, met jouw onbewuste. Deze laten we door middel van opstellingen naar boven komen om jou bewust te maken van waar je stond, waar je nu staat en waar je heen gaat. Lees verder op onze site.

Aanvullende informatie

Lees meer...