Activiteiten

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter  de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent.
Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven.
Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort.

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

In verband met de persoonlijke aandacht die ik iedereen graag wil geven en jouw eigen privacy, bied ik op de dag van de Nieuwe Maan de mogelijkheid aan om samen met mij, jouw wens vorm te geven in de Despacho. Voor data en tijdstippen; zie mijn website. | Kosten: € €10,- | Locatie: Warring 61 in Joure | Lees meer

Aanvullende informatie

Lees meer...

Zondag 30 april is er weer een super interessante lezing in Sneek. 'Dodelijke leugens' door C.F. van der Horst.


Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn. Zo zijn de reguliere geneeskunde en de medische behandelprotocollen bijna geheel op farmaceutische leest geschoeid. Toch hebben maar bar weinig medische behandelingen een harde wetenschappelijke basis. Dit kan heel vervelende gevolgen hebben, zoals onnodige medicatie of ingrepen, nare bijwerkingen en nog veel erger.
Bovendien wordt het vrije denken en handelen van artsen beperkt.

De lezing bestaat uit twee delen. Het eerste deel komt met schokkende, maar goed onderbouwde gegevens die een nieuwe kijk op de gezondheidszorg geven.
Het tweede deel geeft oplossingen en tips die te gebruiken zijn voor een gezonder en energieker leven.
Het belooft een hele openhartige en indringende middag te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem die we er rondom hebben opgebouwd. Een middag die ons op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden.
Een gelegenheid die je niet wilt missen!

.

Aanvullende informatie

  • Plaats Sneek
  • Contactpersoon Barbera Smit

Lees meer...

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Janneke Monshouwer

Dagelijks staan we bloot aan beïnvloeding, ook via het nieuws.
Beïnvloeden is een soort betovering. Herkennen we dat als TV-kijker, krantlezer, consument? En hoe zit het echt?

janneke monshouwer uitsnedeIn 2014 publiceerde ik het eerste boek “Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond", een basiswerk met nieuw gevonden feiten over het Westerse wereldnieuws, waaruit blijkt dat de situatie vaak volslagen anders is dan ons verteld is en als we denken. Dat is shockerend. De wereld op z’n kop. Eén voorbeeld is: Als het nieuws sprak over vredesmissies, bleek het in de praktijk te gaan om oorlogvoering: in Afghanistan, Irak, Mali, enz.
Ik werkte ruim 30 jaar bij de Nederlandse omroep, incl. het NOS Journaal. Dit boek is een neerslag van zoeken naar antwoorden op vragen over wat er werkelijk speelt in de wereld.
Het is nu de tijd van: ontmaskeren. Maskers af.
Hierbij ben ik zeer geholpen door boeken en artikelen van onafhankelijke, moedige, integere journalisten die schrijven over hun bevindingen. Helder is: het is voor iedereen een puzzel om de waarheid te vinden. Ieder puzzelstukje geeft meer licht op een situatie en tenslotte blijkt vaak dat de realiteit tegenovergesteld is aan wat ons is verteld.

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

In de basisopleiding familieopstellingen leer en ervaar je wat familieopstellingen zijn. Je leert wat systemisch werken is en kijken naar situaties vanuit systemisch perspectief.

Systemisch werken gaat ervan uit dat het hele leven zich afspeelt in systemen. Het systeem van herkomst,  je gezin / familie en het huidige systeem waarin je leeft en werkt. In deze opleiding staan de theorie van de familieopstellingen en jij met jouw systeem van herkomst  centraal. We werken met korte stukken theorie en doen  veel oefeningen in de vorm van opstellingen.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.latitudeopleidingen.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio. Pieter Pieters, die wel vaker bij ons bijzondere lezingen heeft gehouden, zal ons die dag rondleiden. Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

Datum:  zaterdag 6 mei 2017
Aanvang: 
van 10.00 -17.00 uur
Door: 
Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Kosten: € 50,- 
Locatie: wordt nog aangewerkt

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting Wijzer door Anton Teuben en Piet Smolders,

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 31 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt o.a. in Nederland, Duitsland en Rusland. Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest.

Bezoek uit de ruimte. Hebben we dat ooit gehad of hebben we het misschien nog? Piet Smolders boog zich over die vraag, nadat hij jarenlang als ruimtevaartjournalist en als Hoofd van het Artis Planetarium de kwestie had afgewimpeld, zonder zich er serieus in verdiept te hebben.
Rond 2005 deed hij dat wel en kwam hij tot een onverwachte conclusie in zijn boek "ET Geen mythe maar werkelijkheid". Want er is wel degelijk wat aan de hand vindt hij.

Entreeprijs

€ 20,00 aan de kassa (pinnen niet mogelijk)

€ 15,00 bij vooraf overmaken: voor 4 mei op NL41 RABO 0362 2353 41
o.v.v. je naam en Mini Symposium 6 mei, dit is tevens je reservering.

 


Locatie: DE NIJE WARF, VOORWEG 31A, WOUTERSWOUDE

Aanvullende informatie

Lees meer...

Een ochtend voor jezelf om de kwaliteit van je meditatie te verhogen of eens kennis te maken met mediteren. We doen een aantal meditatiesessie die voorafgaan aan beweging. De kosten bedragen E 20,- p.p. Kom je met 2 personen, dan ontvangt ieder E 5,- korting. Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd.
Tijdstip : 9.30 uur - 12.00 uur
Kosten : 20,- Kom je met 2 personen, dan ontvang je 5,- korting p.p.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Op deze gezellige sfeervolle locatie organiseren wij de spirituele wellness beurs met alles voor je welzijn.

Zondag 07 mei 2017
Tijdstip: 10.30 tot 17.00 uur
Locatie:  Partycentrum ’t Hask Joure, Vegelinsweg 20 8501 BA Joure

Aanvullende informatie

Lees meer...