Activiteiten

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent. Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven. Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
 

Wanneer : 16/1, 13/2, 13/3, 17/4, 15/5, 19/6, 17/7, 14/8, 11/9, 9/10, 6/11 en 11/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 22 euro (incl. horoscoop, lesmateriaal, maanboekje *, koffie of thee en wat lekkers) *Ben je als eens geweest, neem dan graag je maanboekje weer mee.

Informatie en opgave twee dagen vóór deze avond en vergeet niet je exacte geboortetijd, -datum en -plaats door te geven. Deze is nodig voor het maken van je persoonlijke horoscooptekening die je gaat gebruiken.

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort!

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Gun je lichaam en geest de rust, balans en ontspanning die het nodig heeft! Koester je lichaam en omarm jezelf in dit weekend van bewustwording!
Tijdens dit 'Koers naar Balans' Weekend kun jij de aandacht helemaal op jezelf richten. Onder een liefdevolle, warme en professionele begeleiding bieden wij je de mogelijkheid om de rust en ontspanning in jezelf te(her)vinden op een prachtige en rustieke plek in Munnekeburen (Friesland), in het natuurgebied de "Rottige Meente".
Wij hebben een afwisselend programma samengesteld waarin alle facetten voor lichaam en geest aan bod komen. Het programma bestaat uit een creatief welkom en kennismaking, verschillende vormen van yoga (zoals herstelyoga, yoga nidra),verschillende vormen (familie)opstellingen, stiltewandeling, intuïtief tekenen.
Wij geven je de ruimte om dit te ervaren en te ontdekken. Het (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Foodblogger Nelleke de Boer-Adema van Proeven met Liefde.
Je investering in dit weekend: € 395,00 voor een tweepersoonskamer en € 420,00 voor een eenpersoonskamer (incl. BTW, betaling in 2 termijnen is mogelijk)
Wat zit bij de prijs inbegrepen? Professionele begeleiding van Joyce Kool, yogadocente en Boukje de Jong, psychodynamisch therapeute 3 dagen/ 2 overnachtingen in een luxe verbouwde boerderij met gebruik sauna en zwembad. Verantwoord eten en drinken.
Informatie en aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ T0630427696/ www.puurbalans-yoga.nl/ www.boukjedejong.nl
Locatie: Munnekeburen in groepsaccommodatie 'De Zonneroos'
Datum van : 16.11.2018
Datum tot : 18.11.2018
Tijdstip : Van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur

Aanvullende informatie

Lees meer...

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 50 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn, geest en gezondheid. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Prachtige locatie, ruime gratis parkeergelegenheid en heel goed bereikbaar, direct gelegen aan de rondweg van Sneek.

Zondag 25 november 2018
Tijdstip: 10.30 tot 17.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Sneek, Burgemeester Rasterhofflaan 1, 8606 KZ,  Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Ivo Valkenburg

Economie als zichtbaar gemaakte liefde
Naast een krachtige stroming van mensen vanuit ego, macht, misbruik en vernietiging van mens, natuur en samenleving, overal zichtbaar in de wereld, is er ook een krachtige stroming van mensen die het lef hebben om daadkrachtig uit te stijgen boven de verpersoonlijking van de eigen ik. Ze creëren overal nieuwe initiatieven en laten zien dat het anders kan. De beste manier om de toekomst te voorspellen is immers om ze zelf te creëren.

Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wees welkom om deel te nemen aan de viering van de Volle Maan.
Rondom de dagen van Volle Maan kun je een gevoelige energie ervaren. Lijkt het je fijn om met elkaar een moment van bezinning te ervaren, wees dan welkom om de Volle Maan te vieren en met elkaar bij het vuur te zitten. Het vuur dat we gaan maken is behulpzaam bij hetgeen we graag willen loslaten of vrij geven.
Graag nodig ik jou uit om bij het vuur je plek in te nemen en je eigen vuuroffer mee te nemen. Je kunt dan denken aan iets waar jij afstand van wilt doen of kwijt wilt, zodat dat wat jou niet meer dient getransformeerd kan worden. We staan met elkaar stil bij hetgeen ons bezig houdt en daar waar we het volle maanlicht op willen laten schijnen. Dit kan in stilte en er is ook ruimte om jouw verhaal te delen in de groep.

Dus; neem jeZelf mee naar buiten in het volle schijnsel van de Maan bij de warmte van het vuur! Ik zorg voor het hout op de vuurplaats, en natuurlijk voor thee en wat lekkers.

Wanneer het droog is en niet te hard waait, dan zijn we op een mooie plek in de natuur en zo niet, dan vieren we de Maan bij mij thuis. Neem je even iets mee om op te zitten? En trek je iets warms aan, want helaas zijn de meeste avonden kil en vochtig in Nederland.

Tot gauw, ik ont-moet je graag!

Warme maangroet van mij, Anneke

Wanneer : 31/1, 2/3, 31/3, 30/4, 28/6, 27/7, 26/8, 25/9, 24/10, 23/11 en 22/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : Op een fijne plek in de natuur of De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 15 euro (incl. thee en wat lekkers)

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0513 – 416166
Mobiel: 06-28995374

Aanvullende informatie

Lees meer...

THEMA: DE DE MODERNE MENS OP WEG NAAR HAAR ZIEL. DE ZEGGENSCHAP VAN DE BEELDTAAL VANUIT G.C. JUNG IN HET "RODE BOEK" SCHREEF JUNG, VANUIT EEN DIEPE CRISIS ZIJN FANTASIEN, DROMEN EN VISIOENEN UIT IN MANDALA'S, EN ANDERE UITBEELDINGEN. DOOR MIDDEL VAN DEZE LEZING EN POWERPOINT ZAL TJEU VAN DE BERK ONS MEENEMEN IN DE "GROTE ZIELENTOCHT".

Tjeu schreef meerdere boeken over de samenhang tussen religie, dieptepsychologie, kunst en cultuur.
Tijdstip : 13.30 uur
Kosten : 15 euro
Locatie: KLEIN HANCKEMA. KERKSTRAAT 14. TE ZUIDHORN
WEBSITE; WWW.PANSOPHIA.NL/PANSOPHIA-NOORD

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Alle stromingen zijn welkom! Werken met de universele liefdes-energie. We gaan elkaar behandelen en ervaringen uitwisselen, geven en ontvangen. Opgave is wenselijk. Bijdrage is € 10,00 incl. thee en lekkers.

Datum van activiteit : 28.11.2018
Tijdstip : 19.30 tot 21.30
Kosten : € 10,00

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Roelof Tichelaar

Ieder mens wil graag gelukkig zijn, maar wat is dat eigenlijk? En waar kunnen we dat geluk vinden?
Aards geluk kent vele gezichten, maar is altijd tijdelijk omdat de uiterlijke vorm van het aardse voortdurend aan verandering onderhevig is. Het najagen van geluk blijkt dan een oneindige zoektocht.
Het geestelijk geluk is dichterbij, veel dichterbij dan we vermoeden. Dit geluk moeten we wel beschermen: door bewust met onze gedachten om te gaan en door onze grenzen op de juiste manier te stellen. Het stellen van grenzen is een spirituele opdracht die we serieus moeten nemen.
Welke spirituele bron staat ons ter beschikking om daarin de juiste kracht, de innerlijke rust, maar ook het geluk te vinden?

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

Lees meer...