Activiteiten

In verband met de persoonlijke aandacht die ik iedereen graag wil geven en jouw eigen privacy, bied ik op de dag van de Nieuwe Maan de mogelijkheid aan om samen met mij, jouw wens vorm te geven in de Despacho. Voor data en tijdstippen; zie mijn website. | Kosten: € €10,- | Locatie: Warring 61 in Joure | Lees meer

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter  de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent.
Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven.
Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort.

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Iedereen kan de techniek van meditatief tekenen leren. Het wordt ook wel mandala tekenen genoemd. We bouwen stapje voor stapje de tekening op. Afhankelijk van de wensen van de groep komen onderstaande onderwerpen aan bod. - mandala maken vanuit structuur - vrije mandala maken - mandala met gelijke vlakken - kleurtechnieken - werken met een thema - persoonlijke tekening "lezen" Door te tekenen en te kleuren kan je in contact komen met je innerlijk weten. Het ordent bekende en onbekende levensaspecten, opent je hart en verheldert je geest. Het tekenen en kleuren kan een meditatieve ervaring zijn waardoor het rust en bewustzijn bevordert.

Data 31 maart, 7 april, 14 april en 21 april
Tijdstip: 13.30 uur - 16.00 uur.
Kosten E 95,00
Locatie Praktijkadres van ADISAT in Oldemarkt

Aanvullende informatie

Lees meer...

‘GRATIS HUISKAMERLEZING’

In de actiemaand 25 maart – 25 april komt Margreet bij jou thuis om GRATIS een leuke huiskamerlezing / workshop te verzorgen. Nodig je vrienden, buren, kennisssen, collega’s en familie uit zoveel als er bij jou in de huiskamer passen en garandeer ze een fantastische  avond!

Opgave hiervoor is al vanaf heden mogelijk

06 15140993 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook : www.margreetandriol.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Alweer de 20-ste editie van de P C P  Beurs in Theater de Meenthe. Deze sfeervolle locatie biedt zo n 50 mooie diverse en interessante stands met alles voor je welzijn en ligt direct tegenover het NS station, ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Zondag: 2 april 2017
Tijdstip: 10.30 tot 17.00 uur
Locatie: Theater de Meenthe, Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Martijn van Staveren

Tijdens deze lezing neemt Martijn van Staveren je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan meemaakt. Martijn noemt zichzelf vrijspreker en inspirator en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve-bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen aan verloren gegane werelden en draagt informatie in zich van zaken die thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn. Martijn benoemt ook een aantal contacten tussen hem en Buitenaardse menselijke beschavingen.

Het thema van deze lezing is, dat de Mens een heel belangrijke rol heeft in het Universele scheppingsproces. Vele Buitenaardse beschavingen bezoeken de Aarde en hun aanwezigheid is beslist van zeer grote betekenis en inhoud.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

In Huize Lyndenstein in Beetsterzwaag is op zaterdagmorgen 8 april een Open Dag bij Havingness.
Je kunt kennismaken met een introductieles, healing en/of een roos- of themareading.

Op de site kun je zien uit welke readings je allemaal kunt kiezen. Deze readings worden gegeven door afgestudeerde healers en readers uit de opleidingen in Beetsterzwaag, Utrecht en Vught.

 

Geef je nu op via de website: www.havingness.nu

of bel: 0514 - 59 39 42

Aanvullende informatie

Lees meer...

Het eerste wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van Quantum Touch is veelbelovend. Het laat zien dat pijnklachten met 67,4% afnemen na een behandeling. Een volgend onderzoek zal met behulp van bloedonderzoek het effect van Quantum Touch op ontstekingswaarden en pijn bestuderen.
Wil jij ook met Quantum Touch® leren werken en de natuurlijke helende kracht in je handen leren kennen? Dit kan op zaterdag 8 & zondag 9 april 2017 tijdens een workshop Quantum-Touch® Level I in Heeg. 
Een ervaring voor het leven, je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'. 

Aanvullende informatie

  • Plaats Heeg
  • Contactpersoon Barbera Smit

Lees meer...

Deze workshop laat je een diepe stretch, een ontgifting en een verdieping met jezelf ervaren door afstemmen, blokkades verzachten en stimuleren op de organen en meridianen.

Yin Yoga is een zachte vrouwelijke vorm die, doordat je de houdingen op de grond uitvoert de spieren minder gebruikt, waardoor het bindweefsel wordt gestimuleerd. Dit heeft een helende maar ook verdiepende werking en laat je weer meer verbonden voelen met jezelf.

Je gaat 2 series ervaren waarin je in de eerste serie het bovenlichaam een boost geeft. Hier werk je met de elementen vuur en metaal. Borst-openers, torsies (spinale twists) geven je (weer) energie. (hart & dunne darm meridiaan en long & dikkedarm meridiaan).

Tijdens een pauze met thee die is afgestemd op de vijf elementen speciaal gemaakt door Maroesja v.d. Berg van Chunga kun je rustig relativeren en je klaarmaken voor de 2e serie;

Deze serie is aardend. Ook het element water en hout worden aangesproken waarbij je de energie van de nieren en blaas weer oplaad, je lever en galblaas prikkelt en je maag en milt stimuleert. 
Je maakt zijwaartse stretches, stimuleert je organen met torsies en spreekt het bindweefsel, spieren, pezen en gewrichten aan. 

Als afsluiting verzorgd Nelleke Adema van Proeven met Liefde een voedende Pilav die wederom is afgestemd op de 5 elementen. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, introspectie en een fijne lichaamsstretch van top tot teen.

Bij vragen en/ of twijfels mag je contact opnemen met Joyce van Dijk: 0630427696

Indeling van de workshop
12.30 tot 14.30 uur: bovenlichaam ( vuur: hart & dunne darm-meridiaan/ metaal: long & dikke darm-meridiaan)
14.30 tot 15.00 uur: pauze met thee
15.00 tot 17.00 uur: onderlichaam ( water: nieren & blaas-meridiaan/ Hout: lever & galblaas-meridiaan/ Aarde: maag en milt-meridiaan)
17.00 tot 18.00 uur: gezamenlijke maaltijd en afsluiting.

Kosten voor deze workshop: € 45,00 incl. thee en maaltijd.
matten, dekens en kussens en blokken zijn aanwezig.
Er zijn 12 plekken beschikbaar.
Opgave gaat via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting Wijzer door Maurits Prins

In deze lezing geeft Maurits allereerst inzicht over wat er nu werkelijk in deze wereld aan de hand is en geeft hij antwoord op de vraag waarom systemen zo werken zoals ze werken. Ook laat hij zien en legt hij uit hoe wij in deze materiele wereld terecht gekomen zijn en wie de machthebbers in werkelijkheid zijn, wie er aan de knoppen draaien en wie ze vertegenwoordigen.
In zijn voordracht onderbouwt hij dat niemand aan zijn persoonlijke transitie kan ontkomen en legt hij het concept bloot, wat dit op basis van bewustwording inhoudt. Hij draagt praktische handreikingen aan, op welke wijze iemand zijn persoonlijke transitie het beste kan aangaan om in die grote transitie mee te kunnen gaan.
Hij vertelt wat we daarvoor zullen moeten doen, maar vooral ook wat we ervoor zullen moeten laten.

Onderdelen lezing:
Eerste uur 13:00 - 14:00 ruimte voor vragen en pauze
- Bewustwording
- Ontdekkingsreis

Tweede uur 14:30 - 15:30 ruimte voor vragen en pauze
- Zelfrealisatie
- Bevrijding

Derde uur 16:00 - 17:00 ruimte voor vragen en pauze
- Persoonlijke overwinning
- Medestrijder in het Licht

Afsluiting 17:30

Entreeprijs

€ 17,50 aan de kassa (pinnen niet mogelijk)
€ 12,50 bij vooraf overmaken: voor 6 april op NL41 RABO 0362 2353 41


Locatie: DE NIJE WARF, VOORWEG 31A, WOUTERSWOUDE

Aanvullende informatie

Lees meer...