Activiteiten

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Workshop: Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders

Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: 'Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.' In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.


Tijdstip; 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 35,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Je bent van harte welkom! In de Volle Maan Cirkel geven we expressie aan onze dankbaarheid voor de overvloed waarvan we mogen genieten. We uiten onze waardering voor de veelheid aan mogelijkheden en brengen onze eigen creativiteit en rijkdom tot leven. Dit alles doen we op een zachte en open manier, om zo de weg te openen naar onze innerlijke wereld van gevoelens en onze vermogens om lief te hebben en om liefde te ontvangen. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om onze vrouwelijke waardigheid en onze kwaliteiten te voeden en gestalte te geven. Om zo de innerlijke vlam brandend te houden! We zingen, dansen, visualiseren en trommelen, we stoken het vuur zowel binnen als buiten, we mediteren, we vertellen elkaar wat in ons leeft, we geven vertrouwen en ontvangen vertrouwen, we leggen de kaarten en kijken naar de sterren, planeten, zon en maan, we vergaren wijsheid en diepe inzichten.
Data in 2018: woensdag 30 mei, zaterdag 30 juni, vrijdag 27 juli, maandag 27 augustus, maandag 24 september. Latere data volgen.
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Adres: Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen Kosten: 7,50 euro per avond
Voor meer informatie of aanmelden: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Anna de Jong) of 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Annedoor Koelman)

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wees welkom om deel te nemen aan de viering van de Volle Maan.
Rondom de dagen van Volle Maan kun je een gevoelige energie ervaren. Lijkt het je fijn om met elkaar een moment van bezinning te ervaren, wees dan welkom om de Volle Maan te vieren en met elkaar bij het vuur te zitten. Het vuur dat we gaan maken is behulpzaam bij hetgeen we graag willen loslaten of vrij geven.
Graag nodig ik jou uit om bij het vuur je plek in te nemen en je eigen vuuroffer mee te nemen. Je kunt dan denken aan iets waar jij afstand van wilt doen of kwijt wilt, zodat dat wat jou niet meer dient getransformeerd kan worden. We staan met elkaar stil bij hetgeen ons bezig houdt en daar waar we het volle maanlicht op willen laten schijnen. Dit kan in stilte en er is ook ruimte om jouw verhaal te delen in de groep.

Dus; neem jeZelf mee naar buiten in het volle schijnsel van de Maan bij de warmte van het vuur! Ik zorg voor het hout op de vuurplaats, en natuurlijk voor thee en wat lekkers.

Wanneer het droog is en niet te hard waait, dan zijn we op een mooie plek in de natuur en zo niet, dan vieren we de Maan bij mij thuis. Neem je even iets mee om op te zitten? En trek je iets warms aan, want helaas zijn de meeste avonden kil en vochtig in Nederland.

Tot gauw, ik ont-moet je graag!

Warme maangroet van mij, Anneke

Wanneer : 31/1, 2/3, 31/3, 30/4, 28/6, 27/7, 26/8, 25/9, 24/10, 23/11 en 22/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : Op een fijne plek in de natuur of De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 15 euro (incl. thee en wat lekkers)

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0513 – 416166
Mobiel: 06-28995374

Aanvullende informatie

Lees meer...

Waarom is Intuïtief schilderen zo goed voor je? De linkerhersenhelft wordt gebruikt voor o.a. het denken, praten en rekenen. Deze helft wordt het meest ontwikkelt tijdens ons leven. Denk maar aan school, werk, opvoeding en de maatschappij. Door schilderen en tekenen schakel je de rechterhersenhelft in. Hier bevindt zich o.a. emotie, creativiteit en fantasie. Op het moment dat je aan het schilderen bent, wordt de linkerhersenhelft uitgeschakeld en de rechterhersenhelft ingeschakeld. Het denken wordt even stilgezet! Geen gevoel voor tijd! Alle problemen worden even losgelaten! Eindelijk even rust in het hoofd. Die rust is juist wat mensen zoeken in deze hectische tijd. Door het stimuleren van de rechterhersenhelft, komt er een betere evenwicht tussen de twee hersenhelften. Je komt in een betere balans.

Datum van activiteit : 25.09.2018
Tijdstip : 19:30-22:00
Kosten : € 35,00

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Peter Vereecke

Wat mag u verwachten?
Een ontdekkingstocht naar de diepere betekenissen en verborgen bedoelingen van de belangrijkste gebeurtenis van dit millennium:

The greatest show - on earth: er is hier op aarde dus een spektakel opgevoerd ... maar door wie en wat is er precies getoond?
Een mega aanslag: men heeft meer dan enkel levens en gebouwen willen treffen. Er is iets fundamenteels gebroken ... wat?
Een occult ritueel: het is uiteindelijk een ingrijpende zwart-magische ceremonie, een (brand- en bloed)offer, een aloud verrijzenis-spel, een vruchtbaarheidsrite ... met uitgesproken satanisch-luciferische strekking.

 Duivel - Satan - Lucifer: veel mensen kijken automatisch de andere richting uit als ze deze woorden lezen: te negatief, te bizar, te ongeloofwaardig.

Ten onrechte : je moet het beest in de donkere ogen durven kijken. Het occulte aspect zal het meeste aandacht krijgen. Stap mee achter de sluier in een voor ons vreemde wereld waarin data, getallen, plaatsen, gebouwen, symbolen, sterren en goden een belangrijke rol spelen.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Reis door de Chakra's is een kennismaking met de chakra's. Waar zit welk chakra, wat betekend dat chakra, wat doet dat chakra? Aan de hand van deze zeven belangrijkste chakra's in ons lichaam maken we een reis door de thema's van ons leven en de verschillende facetten van onze persoonlijkheid. De methoden die we tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. yoga-oefeningen, bio-energetische oefeningen, beweging, dans, meditatie, en visualisatie. Hierdoor kunnen de eventuele aanwezige blokkades, waardoor je energie niet vrij meer kan stromen, opgespoord worden en kan je ze opheffen.

Datum van activiteit : 02.10.2018 tot 14.05.2019
Tijdstip : 19:00- 22:00
Kosten : € 300,00

Aanvullende informatie

Lees meer...

De kracht van je gedachten. Hoe je gedachten de werking van je DNA beïnvloeden. Jouw gedachten hebben invloed op de werking van je DNA.
Met de nieuwste ontdekkingen uit de wetenschap en interessante demonstraties laat Lianne Hermers je op een begrijpelijke manier zien hoe je met deze kennis het leven van je dromen creëert. Datum: 7 oktober 2018 Tijd: 13.30 – 16.30 (Optie: borrel van 16.30 - 17.30)
Kosten: €12,50 Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €2,50 korting.
Adres en locatie : Stadhouderlijk hof, Hofplein 29, 8911 HJ Leeuwarden

Meer info & reserveren: https://sourceevents.nl/evenementen/de-kracht-van-je-gedachten/

Aanvullende informatie

Lees meer...

ZIN IN ZINGEN OP ZONDAG Liederen van wijsheid en verlangen. Samen zingen is heerlijk. Plezier staat voorop! Laat je horen! We zingen met hart en ziel.
Zingen geeft nieuwe energie en vitaliteit. En we luisteren stil ....Wat laat het lied ons vandaag horen en voelen?
Zondagmiddag te Welhoven van 14.30 tot 16.00 uur. Er wordt geen speciaal niveau vereist. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom. Je leert een schat aan prachtige liederen uit alle windstreken; liederen van wijsheid en verlangen.
Data: Zondag 7 oktober
Tijden: Ontvangst met thee om 14.15 uur, we zingen van 14.30 tot 16.00 uur.
Kosten: € 12,50 per middag
Adres: WELHOVEN, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen (Dr.)
Inlichtingen en opgave Anna de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent. Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven. Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
 

Wanneer : 16/1, 13/2, 13/3, 17/4, 15/5, 19/6, 17/7, 14/8, 11/9, 9/10, 6/11 en 11/12 2018
Tijden : 19:45 uur tot 22:15 uur
Locatie : De Aek 18 in Joure
Bijdrage : 22 euro (incl. horoscoop, lesmateriaal, maanboekje *, koffie of thee en wat lekkers) *Ben je als eens geweest, neem dan graag je maanboekje weer mee.

Informatie en opgave twee dagen vóór deze avond en vergeet niet je exacte geboortetijd, -datum en -plaats door te geven. Deze is nodig voor het maken van je persoonlijke horoscooptekening die je gaat gebruiken.

Mocht je nog vragen hebben of ben je nu al enthousiast, schrijf je dan nu in of neem telefonisch even contact op.

Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort!

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...