Activiteiten

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Workshop Kennismaken met de energie van Edelstenen op 22 februari om 10.00 uur.

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt? Dan is deze workshop precies iets voor jou!

 

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik meer vertellen over de helende werking en hoe je ze verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken.

 

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee.

 

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief koffie/thee en een edelsteen.

 

Datum: 22 februari

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Locatie: Praktijk Fetje te Joure

 

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kijk op www.fetje.nl.

 

Graag tot ziens! 

Fetje

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

In verband met de persoonlijke aandacht die ik iedereen graag wil geven en jouw eigen privacy, bied ik op de dag van de Nieuwe Maan de mogelijkheid aan om samen met mij, jouw wens vorm te geven in de Despacho. Voor data en tijdstippen; zie mijn website. | Kosten: € €10,- | Locatie: Warring 61 in Joure | Lees meer

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Aafke Douma en Rob Heiligers

Tijdens deze bijeenkomst zullen Aafke en Rob vertellen over de inspirerende reis die ze in september 2016 maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. En ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 220 m hoog, hoger dan die in Egypte. Nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

Ontdekker/archeoloog dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides. De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.
Aafke kreeg er als 'Akashic reader' glasheldere informatie door over de 'multidimensionale ontstaansgeschiedenis' van het gebied. In de dagen erna bezochten zij met dr. Sam 's assistent Ajdin Ahmetspahic ook nog andere locaties met een bijzondere energetische werking.
Een en ander wordt door Rob uitgebreid beschreven in het kerstnummer van Vruchtbare Aarde, en er komt ook aandacht in andere media zoals Spiegelbeeld en Bewustzijn Online.
Ze hebben hierbij de volledige medewerking van Dr. Sam om het zoveel mogelijk wereldkundig te maken en zo het bewustzijn van de mensheid te helpen ontwikkelen.

Aanvang:  van 13.00 -17.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter  de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent.
Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven.
Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort.

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Een trancereis is een ontdekkingsreis die toegang biedt tot vele vormen van levenswijsheid en kennis. In de Droomwereld ontmoet je gidsen, leraren of totems. Wanneer je in gesprek gaat met deze droombeelden en symbolen, krijg je informatie over jezelf en inzicht in je levensvragen. Begeleid door o.a. klankschalen maak je deze reis met je geest om inzicht, kracht of genezing te vinden.

Aanvang 19.30 u. 

Vergoeding €12,50. 

Opgave via het contactformulier op de website

Aanvullende informatie

Lees meer...

Spirituele ontwikkeling brengt je naar autonomie. Dat betekent dat je meer gaat afstemmen op je innerlijke weten. De wijsheid uit jouw innerlijke bron. Deze innerlijke bron kan ter beschikking komen en je helpen om je eigen levenspad te bepalen vrijer, opener en liefdevoller in het leven te staan je minder te laten beïnvloeden door de buitenwereld meer rust en ontspanning te ervaren. Je werkt aan jezelf, maar het is belangrijk de omgeving en naasten niet uit het oog te verliezen. Het gaat juist om een groter vermogen de onderlinge afhankelijkheid, verbondenheid en werking van het grote geheel te doorzien zonder je eigenheid (autonomie) daarin te verliezen. Gedurende de training verken je je binnenwereld en breng je de lesstof in praktijk in omstandigheden en situaties in je persoonlijke leven. Door de ervaringsgerichte praktische werkvormen beklijft hetgeen wat voor jou het meest van toepassing is. Je bepaalt zelf of iets voor je klopt, of wat je los wilt laten. De lesstof is gebaseerd op boedhistische psychologie. De training is geen therapeutisch traject voor verwerking en transformatie van trauma's, maar wordt wel als "helend" ervaren. De training bestaat uit zeven maandagen: 6, 13, 27 maart, 3 april, 8 mei, 22 mei, 19 juniLocatie Stationsplein 7, Steenwijk  Website www.adisat.nl


Tijdstip : 9.30 - 12.30 uur
Kosten € 190,00 incl. cursusboek, digitale oefenbestanden, koffie, thee en wat lekkers.
Plaats : Steenwijk (nabij station)
Adres en locatie : Stationsplein 7

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Pieter Dirk Torensma

De Friese kunstenaar Pieter D. Torensma werkt al zo'n 20 jaar aan zijn 'Magnum Opus’: een serie schilderijen getiteld de Iconen voor Geometer. Met deze serie bewijst hij eer aan de geometrische wetmatigheden in de natuur. Pieter is gegrepen door de diversiteit aan patronen en maatverhoudingen, de gulden snede. Deze tekenen zich niet alleen af in het klein - in radiolaria, (sneeuw)kristallen en plantenvormen - maar ook in het groot zoals de banen die de planeten trekken om de zon. Daarbij komt ook de geometrie van het bijenvolk aan de orde. Dit wordt wel benoemd als de 'Heilige Geometrie’.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Elke 2e do-avond v.d. maand, workshop Mannen & Energie, elke keer ander thema. Open voor alle mannen. | Tijdstip: 19:15 uur | Kosten: 1-ste keer gratis, daarna € 30,- | Locatie: Hoofdstraat 3 in Beetsterzwaag | http://www.havingness.nu/mannen-en-energie/

Aanvullende informatie

  • Plaats Beetsterzwaag
  • Contactpersoon Rinze Heininga

Lees meer...

Dag 4 van de 6-delige cyclus 'Opstellingen met de horoscoop" Een unieke manier om thema's uit je leven te ontdekken.

Deze dag vindt plaats in Haren (Gr) van 10.00-17.00 uur. Kosten zijn € 55,-, doe je 3 of meer dagen mee dan betaal je € 50,- p.d.  Door Engelien Hanzens en Margreet Andriol.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...