Activiteiten

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

Stel je eens voor..

Een heerlijke dag in het Drentse Havelte in een prachtig natuurgebied. Samen zijn met een groep deelnemers die allemaal heel bewust de keuze maken om deze dag aanwezig te zijn. Een dag van ontspanning en verbinding waar jij heerlijk de stroom van je hart mag ervaren, ontdekken, beleven en volgen. Klinkt niet verkeerd toch ;-) 

Wellicht herken jij jezelf er wel in dat je in alle drukte van de dag, in het vaak hectische leven waarin we leven de verbinding met jezelf, met je eigen kern even vergeet of kwijtraakt. Omdat er zoveel om je heen je aandacht opeist. Werk, familie, kinderen, sport, vrienden enz.. En dat je daardoor regelmatig voorbij gaat aan dat wat jij van binnen voelt, ervaart of graag wilt. Met als gevolg dat je wellicht stress en spanning ervaart, lichamelijke klachten hebt en niet goed slaapt. 

Als je jezelf hierin herkent is deze ‘Hartstroom dag’ wellicht een heel fijn cadeau voor jezelf. Tijd en ruimte die je jezelf mag gunnen om je volledig op jezelf te richten. Zorgen voor jezelf.. Jij bent de enige die dit kan doen! 

Datum: 12 juli
Investering in jezelf: €90,00
Tijd: van 10 uur t/m 17.15 uur 
Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga voor alle info en opgave naar www.oriel.nl en klik in het menu op Hartstroom dag!

Aanvullende informatie

Lees meer...

In verband met de persoonlijke aandacht die ik iedereen graag wil geven en jouw eigen privacy, bied ik op de dag van de Nieuwe Maan de mogelijkheid aan om samen met mij, jouw wens vorm te geven in de Despacho. Voor data en tijdstippen; zie mijn website. | Kosten: € €10,- | Locatie: Warring 61 in Joure | Lees meer

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Wat zou jij willen vernieuwen in jouw leven? Waar wil jij je aandacht op richten? Even stilstaan tijdens Nieuwe Maan bij hetgeen jij belangrijk vindt, geeft een vernieuwende impuls! Je kent misschien de rituelen rondom de Volle Maan, welke te maken hebben met loslaten, echter  de energetische werking vanuit de Nieuwe Maan is misschien minder bekent.
Elke Nieuwe Maan valt steeds in een ander levensgebied van je horoscoop, waar voor jou die maand de nadruk op ligt. Lijkt het je leuk om met dat thema bezig te zijn, dan krijg je daar nu alle gelegenheid voor. Met elkaar gaan we onderzoeken aan de hand van onze horoscoop wat er in deze periode van 4 weken, geleefd mag worden! En welke impuls of boost we nu de nadruk mogen geven.
Heb je zin om mee te doen en vind je het leuk om dit samen met gelijkgestemden te ervaren? Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen.
Tot ziens en wie weet ont-moeten we elkaar binnenkort.

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Auteur: Carolien Dijkstra
Herinneren wie je bent; over reïncarnatie en het helen van zielenpijn

Heb je het gevoel op de verkeerde planeet te zijn beland? Voel je een onverklaarbaar verlangen naar een ander thuis? Dan vind je in Herinneren wie je bent inzicht en herkenning. Op heldere wijze wordt de relatie tussen reïncarnatie en het helen van zielenpijn beschreven. De auteur vertelt openhartig over haar spirituele reis waardoor zij zich gaat herinneren wie ze was en waarom ze opnieuw geboren moest worden.
Haar helderwetendheid beschrijft zij als een zevende zintuig, waarbij je uit het hier en nu stapt en op een andere bewustzijnslaag functioneert. De woorden pakken de lezer bij de hand en nemen je mee.

Te bestellen via Boekscout https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7479

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Gorredijk
  • Contactpersoon Carolien Dijkstra

Lees meer...

Elke 2e do-avond v.d. maand, workshop Mannen & Energie, elke keer ander thema. Open voor alle mannen. | Tijdstip: 19:15 uur | Kosten: 1-ste keer gratis, daarna € 30,- | Locatie: Hoofdstraat 3 in Beetsterzwaag | http://www.havingness.nu/mannen-en-energie/

Aanvullende informatie

  • Plaats Beetsterzwaag
  • Contactpersoon Rinze Heininga

Lees meer...

basistraining van 10 lessen, op de woensdag- of vrijdagochtend, met mogelijkheid tot aansluiting op Vakopleiding Toegepaste Astrologie 'De Diamant'.

10 lessen vormen een afgeronde basiscursus met de mogelijkheid om door te gaan met lessen op de woensdag of vrijdagochtend.

Ervarend leren met hoofd hart en handen spirituele astrologie, psychologische astrologie, astronomie en esoterie

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur.

Dit is het twee deel van de lezingen over de 13 Oerkrachten. Deze avond komen de Oerkrachten 7 t/m 13 aan bod. Deze avond is overigens prima te volgen als je de vorige avond niet hebt bijgewoond. De eerste avond was van een bijzondere diepgang en schoonheid. De informatie die gedeeld werd kwam van verre kennisvelden tot ons.

Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

In deze lezing, die is afgestemd op het publiek, neemt Jan Pieter je mee op reis door de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die het Universum bijeenhouden. Hij schrijft: ‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de bron. Toen ontstond het plan om ons via 12 kleuren af te splitsen, ieder met zijn eigen doel en expertises. Dit perspectief gaat voorbij concepten en vormen. Het doel van evolutie is heel simpel, de andere 11 kleuren te integreren zodat je de 13de wordt. Je eigen bron van liefde!’

Van oudsher behoren deze 13 oorspronkelijke kleuren vertegenwoordigd te worden op Aarde door de 13 Oerstammen waarvan de Friezen er één is. Maar op dit moment staan veel van deze rassen op het randje van de afgrond of hebben ze helemaal geen contact meer met hun oorsprong, kracht en wijsheid.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...