Activiteiten

Roger Colman heeft ondermeer les gegeven bij de SAGB (Spiritualist Association of Great Britain) en op veel spirituele centra internationaal). Hij vertelt over de Engelse methodiek van TRANCE mediumschap -dit talent beheerst hij al jaren, denk bv aan de manier van Derek Ogilvie. Op deze avond laten ook overleden dierbaren zich duidelijk herkenbaar zien aan Roger en geven aan voor wie zij een boodschap, advies of antwoord op vragen uit de zaal hebben. Eerst vertelt Roger over deze dierbare: hoe ziet deze eruit of wat is de naam etc. Daarna legt hij het contact met degene in de zaal waar deze dierbare nog steeds in liefde aan verbonden is en vertelt hij wat hij doorkrijgt of ziet.
Een hartverwarmende avond die iedereen goed zal doen, ook al zou je zelf geen boodschap krijgen. (Mocht je vragen hebben over jouw eigen verlies en wil je graag contact met Gene Zijde, dan is er na het weekend de mogelijkheid voor privé consulten).
Aanvang: 19:00 tot 22:00 uur Locatie: Rottum (4 km naast Heerenveen)
Entree €15 incl. koffie, thee en wat lekkers.
Na opgave krijg JE per mail de bevestiging toegestuurd. Als je zeker wilt zijn van een plaats, sms of bel ons dan even. 06 25205661. Of stuur even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Lees meer...

27 oktober van 09.30 tot 11.30 uur

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt? Dan is deze workshop precies iets voor jou! 

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik meer vertellen over de helende werking en hoe je ze verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. 

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee. 

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief koffie en een edelsteen.

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

locatie: Kwekerijstraat 4, Joure

kijk ook op www.fetje.nl

Graag tot ziens!

Warme groet, Fetje

Aanvullende informatie

Lees meer...

Zaterdag 28 oktober 2017 deel I en zondag 29 oktober 2017 deel II Per dag of als weekend in te schrijven voor de workshop TRANCE MEDIUMSCHAP. Een stapje verder in het mediumschap door de Engelse methodiek van TRANCE te leren gebruiken en nog te verdiepen.. De een kan verder in Trance dan de ander. Maar dat is juist geen belemmering. Roger geeft aan: "juist door tijd te nemen en je te willen verbinden, geeft dat er nog meer groei en verdieping komt in je mediumschap, in de intensiteit, filosofie, liefde en lessen vanuit de Spirituele Wereld".
Dat gaan we leren en oefenen in deze dagen. SPECIAAL VOOR DIT WEEKEND aan Nederland / Friesland.
Normaal geeft hij "Kennismakings-workshops Mediumschap", maar voor hen die een diepere verbondenheid en liefdevolle samenwerking zoeken met hun gidsen en de spirituele wereld, is deze speciale workshop bestemd. Roger leert ons dat de spirituele wereld liefde brengt. Dat we daarmee contact kunnen maken en dat daar niets is waarvoor we bang hoeven te zijn. Deze dagen zijn bestemd voor mensen die al enige ervaring hebben met het contact maken met de spirituele wereld en/of er voor open staan.
Er worden ook verschillende OEFENINGEN voor trance mediumschap je geleerd. Zondag is het vervolg op zaterdag. Je kunt per dag inschrijven maar ook voor het hele weekend.
Aanvang: 10:00 tot 16: 00 uur
Locatie: Rottum (4km naast Heerenveen)
Per dag €75 incl. koffie, thee en wat lekkers. Ook inclusief gezonde lunch en drinken.
Beide dagen: €130 incl. koffie, thee en wat lekkers.
Ook inclusief gezonde lunch en drinken. Na opgave krijg je per mail de bevestiging toegestuurd.

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Krijg inzicht in wie je in je diepste kern werkelijk bent én leer hoe je die kennis gebruikt om keuzes te maken die jouw leven écht mooier maken. Het maakt niet uit of je werknemer, eigen baas of vrijwilliger bent. Want iedereen is geneigd om te doen wat anderen je vragen. Omdat je er goed in bent. Omdat het een kans voor je is. Of omdat het ‘nu eenmaal de beste oplossing is op dit moment’.

De grote vraag is echter: waar blijf jij in dat verhaal?

Doe jij de dingen waar je zelf blij van wordt? Ga je op zijn minst de goede kant op, naar meer energie, leuke projecten, een leven waar je van gaat kwispelen?

Ik leer je om te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn, zodat je daarop kunt koersen! Zodat je veel gemakkelijker kunt kiezen voor de dingen die jou blij maken. 

Meer weten? Lees dan verder op www.zayra.nl/cursus-koersen-op-kernwaarden/

Aanvullende informatie

Lees meer...

Maandag 30 oktober 2017 Privé consulten "Een consult bij Roger geeft rust, helderheid en ook een liefdevol gevoel". Dat kan niet anders, want Roger werkt samen met zijn en uw gidsen in een diep liefdevolle relatie. Soms hebben we behoefte aan een privé-consult, om 1 op 1 met het (trance) medium Roger onze vragen te kunnen stellen aan de spirituele wereld. Dit consult is in volledige privacy en u krijgt de mogelijkheid voor meer diepgaande informatie en een langer consult dan mogelijk zou zijn op de demonstratieavond. Je kunt je vragen stellen over je eigen groei, levensvragen of/en dierbaren. Het consult duurt 30 minuten en je krijgt de opname mee.
De kosten voor een persoonlijk consult zijn: € 60,-
Je kunt je telefonisch opgeven bij: Clifford en Nancy van Check-up And Health Telefoonnummer: 0617644610 Of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bij Yvon van der Meer - 06 252 05 661 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na opgave krijg je per mail de bevestiging

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

Naar aanleiding van haar indringende artikelen in o.a. Spiegelbeeld hebben we Saskia Bosman uitgenodigd om een workshop bij ons te geven. Het zal gaan over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Het gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

Tijdstip; 10.30 tot 17.30 uur

Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Spirituele ontwikkeling brengt je naar autonomie. Dat betekent dat je meer gaat afstemmen op je innerlijke weten. De wijsheid uit jouw innerlijke bron. Deze innerlijke bron kan ter beschikking komen en je helpen - om je eigen levenspad te bepalen - vrijer, opener en liefdevoller in het leven te staan - je minder te laten beïnvloeden door de buitenwereld - meer rust en ontspanning te ervaren. ADISAT beschouwt spiritualiteit als het vermogen om zelfonderzoek te doen naar de zin van het leven. Naar dat wat voor jou belangrijk is om zo vrij mogelijk in het leven te staan. Kijken, luisteren en voelen zonder oordelen, overtuigingen en conditioneringen die een vertroebelende werking hebben. Je werkt aan jezelf, maar het is belangrijk de omgeving en naasten niet uit het oog te verliezen. Het gaat juist om een groter vermogen de onderlinge afhankelijkheid, verbondenheid en werking te doorzien zonder je eigenheid (autonomie) daarin te verliezen. Gedurende de training verken je je binnenwereld en de buitenwereld. Je brengt de lesstof in praktijk in omstandigheden en situaties in je persoonlijke leven. Door de ervaringsgerichte praktische werkvormen beklijft hetgeen wat voor jou het meest van toepassing is. Je bepaalt zelf of iets voor je klopt, of wat je los wilt laten.
De lesstof is gebaseerd op Boeddhistische psychologie.
De training is geen therapeutisch traject voor verwerking en transformatie van trauma's, maar wordt wel als "helend" ervaren.
Lesdagen 5, 19 nov., 10 dec., 7, 28 jan., 18 febr., 18 maart.
Kosten : 220,-
Tijdstip : 9.30 uur - 12.30 uur

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bijna 50 diverse standhouders op deze mooie locatie met gratis parkeren voor de deur.

Zondag: 5 november 2017
Tijdstip: 10.30 tot 17.00 uur
Locatie: Hotel van der Valk Drachten, Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten

Aanvullende informatie

Lees meer...

Mindful Coachen is een coachspecialisme waarbij meer van de coach gevraagd wordt dan het kunnen voeren van een goed gesprek, luisteren tussen de regels door en beschikken over inlevende kwaliteiten.
Van een Mindful Coach wordt een voelende intuïtieve houding verwacht. Voelend om o.a. de eigen valkuilen te identificeren en intuïtief om o.a. wederzijdse onzuiverheden te kunnen ontmaskeren.
Binnen coachtrajecten wordt op specifieke wijze gebruik gemaakt van deze kwaliteiten waar het ten gunste van de cliënt kan zijn. Coachinterventies hebben zo veel mogelijk betrekking op het hier en nu.
De werkvormen die je in deze opleiding aangeboden krijgt zijn:
-Diverse vormen van zelfonderzoek.
-Mindfulness
-Het MOK (Mindfulness Oefenkwadrant)
-Individuele opstellingen (ook wel Systemisch Werk genoemd)
-Tekenend Coachen
-Yoga Je hoeft niet "goed" te zijn in alle werkvormen. 

Jouw voorkeuren en talenten zullen zich gedurende de opleiding uitkristalliseren. Start volgende opleiding 6, 20 nov., 18 dec., 15 jan., 5, 26 febr., 19 mrt., 2, 30 april 28 mei, 11 juni van 10.30 - 16.30 uur.

Vraag vrijblijvend de digitale informatiegids aan. De gids bevat de volgende informatie:
-Boeddhistische psychologie en Boeddhisme algemeen
-Valkuilen van de coach
-Informatie over de werkvormen in de opleiding
-Huiswerk
-Certificering
-Aantal deelnemers
-Literatuurlijst
-De trainers
-Het ontstaan van de opleiding
-Opleidingskosten

Bel voor meer informatie of een informatieve kennismaking 06-46343537. Op 2 september is een informatiebijeenkomst aanvang 10.30 uur in Steenwijk.

Datum van : 06.11.2017 tot 11.06.2018
Tijdstip : 10.30 - 16.30 uur
Kosten : Verschillende tarieven voor ZZP-ers en bedrijven / organisaties

 

Aanvullende informatie

Lees meer...