Cursussen

Krijg inzicht in wie je in je diepste kern werkelijk bent én leer hoe je die kennis gebruikt om keuzes te maken die jouw leven écht mooier maken. Het maakt niet uit of je werknemer, eigen baas of vrijwilliger bent. Want iedereen is geneigd om te doen wat anderen je vragen. Omdat je er goed in bent. Omdat het een kans voor je is. Of omdat het ‘nu eenmaal de beste oplossing is op dit moment’.

De grote vraag is echter: waar blijf jij in dat verhaal?

Doe jij de dingen waar je zelf blij van wordt? Ga je op zijn minst de goede kant op, naar meer energie, leuke projecten, een leven waar je van gaat kwispelen?

Ik leer je om te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn, zodat je daarop kunt koersen! Zodat je veel gemakkelijker kunt kiezen voor de dingen die jou blij maken. 

Meer weten? Lees dan verder op www.zayra.nl/cursus-koersen-op-kernwaarden/

Aanvullende informatie

Lees meer...

Creëer diepgaande veranderingen in je leven en leer leven als ziel op aarde
In deze cursus leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend.
De verdieping die deze cursus je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst.

Ben je op zoek naar een nieuwe stap op je pad van spirituele groei? - Wil je leren op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan? - Zoek je een weg van versnelde groei en diepgaande transformatie? - Wil je leren stabiel te zijn in je eigen energie? - Wil je een krachtige lichtwerker zijn?

We geven deze cursus al 20 jaar, maar blijven er onverminderd enthousiast over!

Awakening your Light Body is een diepgaand proces van spirituele groei en transformatie. Als je light body ontwaakt is, ben je veel beter in staat het licht van je ziel te ervaren. Je dagelijks leven beweegt zich naar een hoger plan, waarbij je levensdoel steeds helderder wordt en duidelijker vorm krijgt. Onverwachte mogelijkheden doen zich voor en onvermoede talenten komen tot bloei. Je creëert een leven dat werkt, op alle fronten.

Awakening your Light Body is niet zomaar een cursus, maar een spiritueel pad waardoor je leert in vreugde en in liefde te leven vanuit je hoogste potentieel. In het proces van het ontwaken van je light body lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht. Je relaties worden beter en je gaat meer leven vanuit je hart.

In het proces van het doen ontwaken van je Light Body leer je tien nieuwe energiecentra in en rondom je lichaam kennen en ervaar je toestanden van verruimd, goddelijk bewustzijn.

De cursus is hoofdzakelijk ervaringsgericht en werkt door middel van geleide meditaties en energieoverdracht door middel van klanken. Je oefent thuis met de cd's met de energiecentra en hun toepassingen.

Awakening your Light Body is in Amerika ontwikkeld door Sanaya Roman en Duane Packer onder leiding van hun gidsen Orin en DaBen. Sanaya Roman is de auteur van onder andere de bestseller 'Living with Joy', inmiddels in vele talen vertaald. In 1990 is de cursus voor het eerst in Nederland gegeven.

Ondertussen hebben duizenden mensen over de hele wereld hun lichtlichaam doen ontwaken waardoor hun leven op ingrijpende wijze is veranderd.

Aanvullende informatie

Lees meer...