Cursussen

In module 1 van de cursus Awakening your Light Body werk je aan het verstevigen van je basis van kracht. Je leert hoe je de hoeveelheid energie die je opneemt uit je omgeving kunt regelen en hoe je minder hoge energieën kunt transformeren.

Module 1. Verstevig je basis
In deze module leer je de eerste drie vibrerende energiecentra. Zij vormen de basis van kracht voor je Light Body. Je leert hoe je de hoeveelheid energie die je opneemt uit je omgeving kunt regelen en hoe je minder hoge energieën kunt transformeren. Oude fysieke en emotionele blokkades worden losgelaten. Je brengt meer ontspanning, rust en stabiliteit in je leven. Wanneer je met deze centra werkt, ontwikkel je een sterk gevoel van persoonlijke kracht en effectiviteit en ervaar je meer controle over je emoties.

Creëer diepgaande veranderingen in je leven
Leer leven als ziel op aarde
In deze cursus van 6 modules leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend. De verdieping die deze cursus je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst.

Ben je op zoek naar een nieuwe stap op je pad van spirituele groei? - Wil je leren op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan? - Zoek je een weg van versnelde groei en diepgaande transformatie? - Wil je leren stabiel te zijn in je eigen energie? - Wil je een krachtige lichtwerker zijn?

We geven deze cursus al 20 jaar, maar blijven er onverminderd enthousiast over!

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Dalfsen
  • Contactpersoon Froukje Buma

Lees meer...