Doorlopende activiteiten

Mens te zijn, of te worden, en te blijven, in deze tijd vraagt om momenten van bezinning en verdieping. In deze serie '7 expressies van menselijkheid' gaan we samen in de stilte in onszelf. Na het uitspreken en luisteren naar een mooie tekst die ons in gebieden van menselijkheid brengt, mogen we het signaal ervan laten gaan hoe het in ons wil gaan. Gevoelens, beelden of andere expressies mogen van binnenuit ontstaan, uniek voor ieder leven. Deze meditatie wordt begeleid door klankschalen, gevolgd door een stilteperiode.

Data: 15 december, gevolgd door elke 2e vrijdag van de maand (12 jan, 9 feb, 9 mrt, 13 april, 11 mei en 8 juni). Tijd: 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Graag opgeven als je meedoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie voor adres en details www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Iedere dinsdagavond is er een ontspannende klankreis, steeds met een nieuw thema. Ervaar het ook, het is heel gemakkelijk. Je hoeft niets mee te nemen en niets te doen. Met knipkaart is de 10e klankreis gratis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten.
Mogelijke thema's zijn: kracht, vrijheid, nieuwe wegen, wijsheid, delen, bergwandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn, bijvoorbeeld herfst of Pasen. De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht. De hersenen worden zó aangesproken dat de creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kunt u tot verfrissende inzichten komen en uw zelfkennis vergroten.

Kijk op http://site.klankpraktijk.nl/agenda voor het thema van deze week.
Kosten : € 10,00
Plaats : Klankpraktijk Sneek
Adres en locatie : Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Praktiek organiseert eens in de 2 weken een Meditatie-avond voor vrouwen, dit is op een maandagavond van 20.00-21.30. Draag op deze avond gemakkelijk zittende kleding. De kosten voor de meditatieavond zijn € 10,- per avond. Graag vooraf mailen of bellen dat je komt! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0516-462108. De Praktiek Schoterlandseweg 82, Jubbega 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Volle Maan Vrouwencirkel 31 januari, 2 maart, 29 maart, 30 april. Latere data worden nog bekend gemaakt Je bent van harte welkom!
In de Volle Maan Cirkel geven we expressie aan onze dankbaarheid voor de overvloed waarvan we mogen genieten. We uiten onze waardering voor de veelheid aan mogelijkheden en brengen onze eigen creativiteit en rijkdom tot leven. Dit alles doen we op een zachte en open manier, om zo de weg te openen naar onze innerlijke wereld van gevoelens en onze vermogens om lief te hebben en om liefde te ontvangen. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om onze vrouwelijke waardigheid en onze kwaliteiten te voeden en gestalte te geven. Om zo de innerlijke vlam brandend te houden! We zingen, dansen, visualiseren en trommelen, we stoken het vuur zowel binnen als buiten, we mediteren, we vertellen elkaar wat in ons leeft, we geven vertrouwen en ontvangen vertrouwen, we leggen de kaarten en kijken naar de sterren, planeten, zon en maan, we vergaren wijsheid en diepe inzichten.
Data in 2018: woensdag 31 januari, vrijdag 2 maart, donderdag 29 maart, maandag 30 april. Latere data worden binnenkort bekend gemaakt.
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Adres: Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen Kosten: 7,50 euro per avond
Voor meer informatie of aanmelden: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Anna de Jong) of 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Annedoor Koelman)

Aanvullende informatie

Lees meer...