2-jarige opleiding tot basis-astroloog

2-jarige opleiding tot basis-astroloog door Tonny Hollander

Ben je geraakt door de vele mogelijkheden en prachtige inzichten die je m.b.v. astrologie kunt krijgen, en heb je zin om dit zelf ook te leren? Dan ben je van harte welkom. Afgelopen voorjaar is er weer een nieuwe eerstejaars groep van start gegaan. Het voelt als een feestje om met elkaar te astroën. Samen de symbolentaal van de astrologie op allerlei manieren eigen zien te maken, en het ook echt in de beleving en ervaring binnen te laten komen.
In het najaar, of begin volgend jaar gaan we weer van start met een nieuw eerste jaar van de opleiding. (we starten als er weer een groepje compleet is).  In de opleiding leer je - vooral vanuit beleving, praktijk, beeld en ervaring - de symbolentaal van de astrologie zodat je er mee kunt werken. Het eerste jaar leer je de bouwstenen en hun symboliek, het tweede jaar leer je combineren en thema's te vinden, zodat je een meer geïntegreerde duiding kunt maken. Als rode draad door de opleiding heen zal gespreksvoering en zelfinzicht uitgebreid aan de orde komen. Hierin is vooral de eigen horoscoop het lesmateriaal.
De opleiding is bedoeld voor mensen die de astrologie willen gaan gebruiken als hulpmiddel in hun werk (bijv. als leraar, therapeut, coach, verzorger, begeleider), voor zelfonderzoek, of om bijv. je kind of naasten beter door te leren kennen. Er wordt daarom vanuit gegaan dat je er ook thuis (buiten de lessen om) een aantal uren per week echt mee aan de slag gaat. Huiswerkopdrachten over je eigen horoscoop zullen hierbij behulpzaam zijn.
Lees voor uitgebreidere informatie over de opleiding en de inhoud hiervan op de website.
Heb je interesse of vragen, mail of bel gerust. Of als je je op wilt geven, kun je dat doen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-20778725.


Plaats : Makkinga
Adres en locatie : Bercoperweg 73

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op zaterdag, 10 augustus 2019 13:42