Lezingen

Bij Stichting In-zicht door Aafke Douma en Rob Heiligers

Tijdens deze bijeenkomst zullen Aafke en Rob vertellen over de inspirerende reis die ze in september 2016 maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. En ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 220 m hoog, hoger dan die in Egypte. Nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

Ontdekker/archeoloog dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides. De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.
Aafke kreeg er als 'Akashic reader' glasheldere informatie door over de 'multidimensionale ontstaansgeschiedenis' van het gebied. In de dagen erna bezochten zij met dr. Sam 's assistent Ajdin Ahmetspahic ook nog andere locaties met een bijzondere energetische werking.
Een en ander wordt door Rob uitgebreid beschreven in het kerstnummer van Vruchtbare Aarde, en er komt ook aandacht in andere media zoals Spiegelbeeld en Bewustzijn Online.
Ze hebben hierbij de volledige medewerking van Dr. Sam om het zoveel mogelijk wereldkundig te maken en zo het bewustzijn van de mensheid te helpen ontwikkelen.

Aanvang:  van 13.00 -17.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Pieter Dirk Torensma

De Friese kunstenaar Pieter D. Torensma werkt al zo'n 20 jaar aan zijn 'Magnum Opus’: een serie schilderijen getiteld de Iconen voor Geometer. Met deze serie bewijst hij eer aan de geometrische wetmatigheden in de natuur. Pieter is gegrepen door de diversiteit aan patronen en maatverhoudingen, de gulden snede. Deze tekenen zich niet alleen af in het klein - in radiolaria, (sneeuw)kristallen en plantenvormen - maar ook in het groot zoals de banen die de planeten trekken om de zon. Daarbij komt ook de geometrie van het bijenvolk aan de orde. Dit wordt wel benoemd als de 'Heilige Geometrie’.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Dr. Hans Moolenburgh sr.

We verheugen ons erop dit seizoen wederom dr. Hans Moolenburgh sr. te mogen ontvangen voor een zeer boeiende avond. Dit keer niet over (kinder) geneeskunde zoals op de fantastische avond in oktober 2015, maar nu over een geheel andere boeg. Deze bijzondere man, die zijn patiënten ondervroeg naar hun engelen ervaring, heeft onlangs zijn levenswerk gepubliceerd over het laatste Bijbelboek Openbaringen. Dit niet gemakkelijke onderwerp heeft hij belicht vanuit zijn innerlijk bewustzijn als mens, arts en overgrootvader om deze verwarrende tijden vanuit deze invalshoek te duiden. Een avond om naar uit te kijken, want deze 91 jarige is niet te stuiten in zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn brede kennis en in zijn prachtig mens-zijn.

Meer dan vijftig jaar lang bestudeerde dr. Hans Moolenburgh sr. het Bijbelboek Openbaring van Johannes. In die tijd ontsloot het zich voor hem en bood het inzichten in gebeurtenissen uit het verleden en boodschappen voor de toekomst.
In ‘Het boek Openbaring als baken voor onze tijd’ neemt hij de lezer mee door een analyse, per versregel, van het hele Bijbelboek. Tijdens deze analyse zullen vergezichten zich voor de lezer openen. Hij zal zien hoe daar op Patmos in de eerste eeuw na Christus taferelen aan Johannes werden geopenbaard die alleen maar betrekking kunnen hebben op voor hem toekomstige en voor ons historische feiten. Genadeloos wordt uiteengezet hoe wij met de wereld omgaan die ons gegeven is, en waar onze veronachtzaming, machtslust en egocentrische zelfverrijking toe leidt.
Dr. Moolenburgh werkt toe tot aan de beruchte Apocalyps die ons volgens de Bijbelteksten te wachten staat en laat zien dat we daar hard naar op weg zijn - maar dat Openbaring ons ook de handreiking biedt om niet ten onder te hoeven gaan.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

  • Plaats Joure
  • Contactpersoon Oene Hofman

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Martijn van Staveren

Tijdens deze lezing neemt Martijn van Staveren je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan meemaakt. Martijn noemt zichzelf vrijspreker en inspirator en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve-bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen aan verloren gegane werelden en draagt informatie in zich van zaken die thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn. Martijn benoemt ook een aantal contacten tussen hem en Buitenaardse menselijke beschavingen.

Het thema van deze lezing is, dat de Mens een heel belangrijke rol heeft in het Universele scheppingsproces. Vele Buitenaardse beschavingen bezoeken de Aarde en hun aanwezigheid is beslist van zeer grote betekenis en inhoud.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur.

Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

In deze lezing, die is afgestemd op het publiek, neemt Jan Pieter je mee op reis door de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die het Universum bijeenhouden. Hij schrijft: ‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de bron. Toen ontstond het plan om ons via 12 kleuren af te splitsen, ieder met zijn eigen doel en expertises. Dit perspectief gaat voorbij concepten en vormen. Het doel van evolutie is heel simpel, de andere 11 kleuren te integreren zodat je de 13de wordt. Je eigen bron van liefde!’

Van oudsher behoren deze 13 oorspronkelijke kleuren vertegenwoordigd te worden op Aarde door de 13 Oerstammen waarvan de Friezen er één is. Maar op dit moment staan veel van deze rassen op het randje van de afgrond of hebben ze helemaal geen contact meer met hun oorsprong, kracht en wijsheid.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Janneke Monshouwer

Dagelijks staan we bloot aan beïnvloeding, ook via het nieuws.
Beïnvloeden is een soort betovering. Herkennen we dat als TV-kijker, krantlezer, consument? En hoe zit het echt?

janneke monshouwer uitsnedeIn 2014 publiceerde ik het eerste boek “Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond", een basiswerk met nieuw gevonden feiten over het Westerse wereldnieuws, waaruit blijkt dat de situatie vaak volslagen anders is dan ons verteld is en als we denken. Dat is shockerend. De wereld op z’n kop. Eén voorbeeld is: Als het nieuws sprak over vredesmissies, bleek het in de praktijk te gaan om oorlogvoering: in Afghanistan, Irak, Mali, enz.
Ik werkte ruim 30 jaar bij de Nederlandse omroep, incl. het NOS Journaal. Dit boek is een neerslag van zoeken naar antwoorden op vragen over wat er werkelijk speelt in de wereld.
Het is nu de tijd van: ontmaskeren. Maskers af.
Hierbij ben ik zeer geholpen door boeken en artikelen van onafhankelijke, moedige, integere journalisten die schrijven over hun bevindingen. Helder is: het is voor iedereen een puzzel om de waarheid te vinden. Ieder puzzelstukje geeft meer licht op een situatie en tenslotte blijkt vaak dat de realiteit tegenovergesteld is aan wat ons is verteld.

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...