Lezingen

Zondag 30 april is er weer een super interessante lezing in Sneek. 'Dodelijke leugens' door C.F. van der Horst.


Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn. Zo zijn de reguliere geneeskunde en de medische behandelprotocollen bijna geheel op farmaceutische leest geschoeid. Toch hebben maar bar weinig medische behandelingen een harde wetenschappelijke basis. Dit kan heel vervelende gevolgen hebben, zoals onnodige medicatie of ingrepen, nare bijwerkingen en nog veel erger.
Bovendien wordt het vrije denken en handelen van artsen beperkt.

De lezing bestaat uit twee delen. Het eerste deel komt met schokkende, maar goed onderbouwde gegevens die een nieuwe kijk op de gezondheidszorg geven.
Het tweede deel geeft oplossingen en tips die te gebruiken zijn voor een gezonder en energieker leven.
Het belooft een hele openhartige en indringende middag te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem die we er rondom hebben opgebouwd. Een middag die ons op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden.
Een gelegenheid die je niet wilt missen!

.

Aanvullende informatie

  • Plaats Sneek
  • Contactpersoon Barbera Smit

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Janneke Monshouwer

Dagelijks staan we bloot aan beïnvloeding, ook via het nieuws.
Beïnvloeden is een soort betovering. Herkennen we dat als TV-kijker, krantlezer, consument? En hoe zit het echt?

janneke monshouwer uitsnedeIn 2014 publiceerde ik het eerste boek “Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond", een basiswerk met nieuw gevonden feiten over het Westerse wereldnieuws, waaruit blijkt dat de situatie vaak volslagen anders is dan ons verteld is en als we denken. Dat is shockerend. De wereld op z’n kop. Eén voorbeeld is: Als het nieuws sprak over vredesmissies, bleek het in de praktijk te gaan om oorlogvoering: in Afghanistan, Irak, Mali, enz.
Ik werkte ruim 30 jaar bij de Nederlandse omroep, incl. het NOS Journaal. Dit boek is een neerslag van zoeken naar antwoorden op vragen over wat er werkelijk speelt in de wereld.
Het is nu de tijd van: ontmaskeren. Maskers af.
Hierbij ben ik zeer geholpen door boeken en artikelen van onafhankelijke, moedige, integere journalisten die schrijven over hun bevindingen. Helder is: het is voor iedereen een puzzel om de waarheid te vinden. Ieder puzzelstukje geeft meer licht op een situatie en tenslotte blijkt vaak dat de realiteit tegenovergesteld is aan wat ons is verteld.

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting Wijzer door Anton Teuben en Piet Smolders,

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 31 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt o.a. in Nederland, Duitsland en Rusland. Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest.

Bezoek uit de ruimte. Hebben we dat ooit gehad of hebben we het misschien nog? Piet Smolders boog zich over die vraag, nadat hij jarenlang als ruimtevaartjournalist en als Hoofd van het Artis Planetarium de kwestie had afgewimpeld, zonder zich er serieus in verdiept te hebben.
Rond 2005 deed hij dat wel en kwam hij tot een onverwachte conclusie in zijn boek "ET Geen mythe maar werkelijkheid". Want er is wel degelijk wat aan de hand vindt hij.

Entreeprijs

€ 20,00 aan de kassa (pinnen niet mogelijk)

€ 15,00 bij vooraf overmaken: voor 4 mei op NL41 RABO 0362 2353 41
o.v.v. je naam en Mini Symposium 6 mei, dit is tevens je reservering.

 


Locatie: DE NIJE WARF, VOORWEG 31A, WOUTERSWOUDE

Aanvullende informatie

Lees meer...