Lezingen

Bij Innerlijk Besef door Martijn van Staveren

Tijdens deze lezing neemt Martijn van Staveren je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan meemaakt. Martijn noemt zichzelf vrijspreker en inspirator en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve-bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen aan verloren gegane werelden en draagt informatie in zich van zaken die thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn. Martijn benoemt ook een aantal contacten tussen hem en Buitenaardse menselijke beschavingen.

Het thema van deze lezing is, dat de Mens een heel belangrijke rol heeft in het Universele scheppingsproces. Vele Buitenaardse beschavingen bezoeken de Aarde en hun aanwezigheid is beslist van zeer grote betekenis en inhoud.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting Wijzer door Maurits Prins

In deze lezing geeft Maurits allereerst inzicht over wat er nu werkelijk in deze wereld aan de hand is en geeft hij antwoord op de vraag waarom systemen zo werken zoals ze werken. Ook laat hij zien en legt hij uit hoe wij in deze materiele wereld terecht gekomen zijn en wie de machthebbers in werkelijkheid zijn, wie er aan de knoppen draaien en wie ze vertegenwoordigen.
In zijn voordracht onderbouwt hij dat niemand aan zijn persoonlijke transitie kan ontkomen en legt hij het concept bloot, wat dit op basis van bewustwording inhoudt. Hij draagt praktische handreikingen aan, op welke wijze iemand zijn persoonlijke transitie het beste kan aangaan om in die grote transitie mee te kunnen gaan.
Hij vertelt wat we daarvoor zullen moeten doen, maar vooral ook wat we ervoor zullen moeten laten.

Onderdelen lezing:
Eerste uur 13:00 - 14:00 ruimte voor vragen en pauze
- Bewustwording
- Ontdekkingsreis

Tweede uur 14:30 - 15:30 ruimte voor vragen en pauze
- Zelfrealisatie
- Bevrijding

Derde uur 16:00 - 17:00 ruimte voor vragen en pauze
- Persoonlijke overwinning
- Medestrijder in het Licht

Afsluiting 17:30

Entreeprijs

€ 17,50 aan de kassa (pinnen niet mogelijk)
€ 12,50 bij vooraf overmaken: voor 6 april op NL41 RABO 0362 2353 41


Locatie: DE NIJE WARF, VOORWEG 31A, WOUTERSWOUDE

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur.

Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

In deze lezing, die is afgestemd op het publiek, neemt Jan Pieter je mee op reis door de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die het Universum bijeenhouden. Hij schrijft: ‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de bron. Toen ontstond het plan om ons via 12 kleuren af te splitsen, ieder met zijn eigen doel en expertises. Dit perspectief gaat voorbij concepten en vormen. Het doel van evolutie is heel simpel, de andere 11 kleuren te integreren zodat je de 13de wordt. Je eigen bron van liefde!’

Van oudsher behoren deze 13 oorspronkelijke kleuren vertegenwoordigd te worden op Aarde door de 13 Oerstammen waarvan de Friezen er één is. Maar op dit moment staan veel van deze rassen op het randje van de afgrond of hebben ze helemaal geen contact meer met hun oorsprong, kracht en wijsheid.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Janneke Monshouwer

Dagelijks staan we bloot aan beïnvloeding, ook via het nieuws.
Beïnvloeden is een soort betovering. Herkennen we dat als TV-kijker, krantlezer, consument? En hoe zit het echt?

janneke monshouwer uitsnedeIn 2014 publiceerde ik het eerste boek “Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond", een basiswerk met nieuw gevonden feiten over het Westerse wereldnieuws, waaruit blijkt dat de situatie vaak volslagen anders is dan ons verteld is en als we denken. Dat is shockerend. De wereld op z’n kop. Eén voorbeeld is: Als het nieuws sprak over vredesmissies, bleek het in de praktijk te gaan om oorlogvoering: in Afghanistan, Irak, Mali, enz.
Ik werkte ruim 30 jaar bij de Nederlandse omroep, incl. het NOS Journaal. Dit boek is een neerslag van zoeken naar antwoorden op vragen over wat er werkelijk speelt in de wereld.
Het is nu de tijd van: ontmaskeren. Maskers af.
Hierbij ben ik zeer geholpen door boeken en artikelen van onafhankelijke, moedige, integere journalisten die schrijven over hun bevindingen. Helder is: het is voor iedereen een puzzel om de waarheid te vinden. Ieder puzzelstukje geeft meer licht op een situatie en tenslotte blijkt vaak dat de realiteit tegenovergesteld is aan wat ons is verteld.

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting Wijzer door Anton Teuben en Piet Smolders,

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 31 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt o.a. in Nederland, Duitsland en Rusland. Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest.

Bezoek uit de ruimte. Hebben we dat ooit gehad of hebben we het misschien nog? Piet Smolders boog zich over die vraag, nadat hij jarenlang als ruimtevaartjournalist en als Hoofd van het Artis Planetarium de kwestie had afgewimpeld, zonder zich er serieus in verdiept te hebben.
Rond 2005 deed hij dat wel en kwam hij tot een onverwachte conclusie in zijn boek "ET Geen mythe maar werkelijkheid". Want er is wel degelijk wat aan de hand vindt hij.

Entreeprijs

€ 20,00 aan de kassa (pinnen niet mogelijk)

€ 15,00 bij vooraf overmaken: voor 4 mei op NL41 RABO 0362 2353 41
o.v.v. je naam en Mini Symposium 6 mei, dit is tevens je reservering.

 


Locatie: DE NIJE WARF, VOORWEG 31A, WOUTERSWOUDE

Aanvullende informatie

Lees meer...