Lezingen

Roger Colman heeft ondermeer les gegeven bij de SAGB (Spiritualist Association of Great Britain) en op veel spirituele centra internationaal). Hij vertelt over de Engelse methodiek van TRANCE mediumschap -dit talent beheerst hij al jaren, denk bv aan de manier van Derek Ogilvie. Op deze avond laten ook overleden dierbaren zich duidelijk herkenbaar zien aan Roger en geven aan voor wie zij een boodschap, advies of antwoord op vragen uit de zaal hebben. Eerst vertelt Roger over deze dierbare: hoe ziet deze eruit of wat is de naam etc. Daarna legt hij het contact met degene in de zaal waar deze dierbare nog steeds in liefde aan verbonden is en vertelt hij wat hij doorkrijgt of ziet.
Een hartverwarmende avond die iedereen goed zal doen, ook al zou je zelf geen boodschap krijgen. (Mocht je vragen hebben over jouw eigen verlies en wil je graag contact met Gene Zijde, dan is er na het weekend de mogelijkheid voor privé consulten).
Aanvang: 19:00 tot 22:00 uur Locatie: Rottum (4 km naast Heerenveen)
Entree €15 incl. koffie, thee en wat lekkers.
Na opgave krijg JE per mail de bevestiging toegestuurd. Als je zeker wilt zijn van een plaats, sms of bel ons dan even. 06 25205661. Of stuur even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Innerlijk Besef door Willem Glaudemans

Tijdens deze interactieve lezing door Willem Glaudemans – waarvan het thema is ontleend aan zijn nieuwste Boek van het Zelf, een studie in ontwaken –, laat hij je op de van hem bekende wijze – helder, begrijpelijk en direct praktisch toepasbaar – ontdekken wat je niet bent.
Je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel je persoon of je ego. Als je de vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog wat je wel bent: je Zelf.
Het Zelf is wat blijvend is aan jou, wat jou verbindt met het Grote Geheel.
In een gezamenlijk beleefde studie zul je inzicht krijgen in het voor heel veel mensen ingewikkelde begrip non-dualiteit en daardoor verrijkt huiswaarts keren.

 

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Mireille Mettes

Tijdens de lezing vertelt Mireille over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. Ze gaat daarna verder op het thema ‘Ons veranderend DNA en onze bijzondere vermogens’, naar aanleiding van hoofdstuk 13 in haar boek ‘Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?’


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Thea Terlouw

Tijdens deze lezing maak je kennis met de verhalen van dierbare overledenen die hun eigen verhaal aan Thea verteld hebben over hun overgang van hun Aardse leven naar hun nieuwe realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’. Er is nauwelijks een mooiere wijze te bedenken om achter de zin van het leven op Aarde te komen en te ontdekken dat er géén sprake is van een einde aan het leven, maar slechts van een einde aan een tijdelijk verblijf in de fysieke wereld.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zal de regiogroep-Noord van academie PanSophia een aantal lezingen aanbieden. Met deze lezingen wil zij haar bijdrage leveren aan een vernieuwend bewustzijn en een brug slaan tussen de wijsheid en kennis van voor-patriarchale samenlevingen van vrede en verbinding naar onze huidige tijd.
Er worden vier lezingen georganiseerd op 7 okt. en 2 dec. in 2017 en op 27 jan. en 17 febr. in 2018.
Met als onderwerpen "de weg van de Beeldtaal" door Dr. Annine van der Meer, "de weg van de Kennis" door Dr. Daniëlle van Dijk, "de weg van het Landschap en haar Symbolieken" door Dr. Selma Sevenhuijsen en "de weg van de Wijsheid"door Bram Moerland.

Locatie: De Gasthorn, De Gast 58a, 9801AG Zuidhorn
Tijdstip : 13.30 uur
Kosten : 20 euro, minima 10 euro, bij alle vier lezingen 70 euro (min. 35 euro)

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Oene Hofman

Er is een steeds groter verlangen bij veel mensen om innerlijk rust te vinden in deze onrustige en onzekere wereld. Om deze rust te bereiken moeten we een flinke stap in bewustzijn maken om van verscheidenheid naar eenheid te komen in denken, doen en voelen. Want ooit waren we één in bewustzijn en dit weten sluimert nog steeds in ons.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Innerlijk Besef door Bert Janssen

Iedereen maakt het mee. Dingen voelen goed of juist slecht. Het plotseling te binnen schieten van een antwoord. Je schrikt ’s nachts wakker en weet de oplossing voor een probleem. Je maakt een natuurwandeling en uit het niets galmt het antwoord op een vraag waar je al lang mee zit door je hoofd. Je zit wat weg te dromen en de deurbel gaat. Je ‘ziet’ wie het is, nog voordat je open doet. Je staat onder de douche, denkt nergens aan en plotseling zie je glashelder de te volgen weg voor je.
Ondanks dat je een voorwerp of situatie niet kunt zien of ‘weten’, is de informatie erover wel degelijk beschikbaar. Denk daarbij aan het morfogenetische veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akashic records. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie. Je bewuste kan er echter niet zomaar bij.

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

Lees meer...