Een middag kennismaken met energetisch werk en contact met de natuur.

Lezing: Een middag kennismaken met energetisch werk en contact met de natuur door Marianne Koller

Op deze middag neemt Marianne ons, na een introductie, mee naar buiten om contact te maken met de natuur en bijzondere plekken die overal te vinden zijn, ook in je eigen tuin. De introductie zal gaan over onderwerpen als aardlijnen, energetisch beheer en balanceren van huizen.
Tijdens interactie zal gekeken worden waar belangstelling en interesse ligt en waar de mogelijkheid kan ontstaan om ergens dieper op in te gaan. Mogelijk ook in middagen/dagen na deze middag. Na een meditatie om de zintuigen te activeren gaan we naar buiten om in contact te zijn met de natuur, die je kan helpen om in balans te komen bij stress, burn-out, of bij een gevoel dat je hoofd vol zit of iets dergelijks. Bomen kunnen je informatie geven over zaken die nog niet helder zijn voor jou, ze kunnen je beschermen voor invloeden van buitenaf.
Wij kennen de geneeskrachtige werking van kruiden, maar je kunt ook met de energetische kracht van kruiden en bomen werken. Over het algemeen zijn we gevoeliger geworden en nemen soms ook problemen van anderen mee en voelen ons belast door veel 'moeten'.
De middag zal afgesloten worden met een vuurritueel met Ruud Hollander. Marianne Koller is holistisch therapeut, en doet energetisch werk op basis van ecotherapie..

Datum : 05.10.2019
Tijdstip : 13.30 tot 17.00 uur
Kosten : 27,50 euro
Plaats : Makkinga
Adres en locatie : Bercoperweg 73

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op zaterdag, 10 augustus 2019 13:15