Van de goden bevrijd

Bij Innerlijk Besef door Berend Warrink

Van de goden bevrijd
Hoe kunnen we ontsnappen uit de hel op aarde, die de goden geschapen hebben om ons gevangen te houden?
Tijdens een zonovergoten Paasbrunch krijgen Bobs kinderen een vreselijk meningsverschil vanwege de toestand in de wereld. Hij realiseert zich dat hij uit moest zoeken waar dat vandaan kwam en wat hij daartegen kon doen.
Bob besluit om erover te gaan dromen. Tot zijn verrassing raakt hij verzeild in een droomwereld, waar de godin Aya hem doorheen leidt. Samen beleven ze de dramatische avonturen van de ‘Openbaring van Johannes’ en leren dat die totaal anders uitgelegd kan worden.
Hij leert dat de antieke goden, de twaalf archonten uit de gnostieke evangeliën, de twaalf anunnaki uit de Soemerische mythologie, dezelfde wezens zijn als de draken, beesten en ruiters uit de ‘Openbaring van Johannes’. Het zijn buitenaardse wezens die lang geleden naar de Aarde gekomen zijn om die te koloniseren.
Deze wezens hebben ons gemaakt om hen als slaven te dienen en als goden te aanbidden. Om ons gevangen te houden in hun ‘hel op aarde’ hebben ze een netwerk van zeven leugens geschapen, de zeven zegels uit Openbaring.
Tijdens zijn reis door de droomwereld ontmoet Bob de god Enki. Dat is de enige die zich schuldig voelde voor de fouten van zijn soortgenoten. Hij is geïncarneerd als mens om de mensheid van de leugens (zoals die over de zonde) te verlossen. Dat is mislukt.

 

 Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op maandag, 16 december 2019 16:51