Ouderschap vanuit je Hart

Wat is ouderschap vanuit je hart? Volgens ons is het de weg bewandelen om alle gevoelens, fijne en minder fijne, toe te kunnen laten. Om ruimte te maken in je hart, zodat je verbinding met jezelf hebt en met de ander kunt maken. Hoe dichter we bij onszelf uit komen, hoe beter we kunnen voelen wat we echt nodig hebben en richting geven aan ons leven.

Open en transparant communiceren: je eigen gevoel laten zien!
Hoe blijf je doen wat je hart je ingeeft en blijf je daaraan trouw in een maatschappij die veel van je verwacht?
Hoe blijf je uit de strijd en kom je in je kracht binnen de opvoeding?

De lezing levert je op: • dat je bewuster wordt hoe open je bent, en je leert hoe je dat nog meer zou kunnen toepassen; • je krijgt inzicht in jezelf te begrenzen, en hoe je de ander een grens geeft; • je staat stil in hoeverre jij je hart volgt zonder in de verwachting van de maatschappij mee te gaan; • je kijkt naar je eigen handelen, doe je dat vanuit kracht of vanuit macht; • je bent je bewust of je voldoening uit je dagelijks leven haalt en je bent bewuster van je eetpatroon; • je krijgt inzicht in jezelf en wat je kunt leren van de vorige generatie; • dat je voor andere culturen open staat, voor een natuurlijke manier van leven;

Sinds wij in de zomer van 2019 met een gezinshuis zijn gestart, willen we ook ouders ondersteunen om meer vanuit hun hart te leven. Zodat ze meer voldoening halen uit de kracht van het gewone leven. Met name Erna ziet in haar praktijk de worsteling die veel mensen hebben met deze thema`s. Als je hiervoor aandacht krijgt, zal het je veel opleveren, ook in je opvoeding met je kinderen. Na de zomer is er de gelegenheid om een langduriger traject te volgen.
Voor meer informatie kun je bellen of mailen voor een uitgebreide beschrijving. Erna Seiger en Wim Hiemstra www.gezinshuisheelnatuurlijk.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie