Laat je verwonderen! Helderziende ervaringen in de piramides van Bosnië

Bij Stichting In-zicht door Aafke Douma en Rob Heiligers

Tijdens deze bijeenkomst zullen Aafke en Rob vertellen over de inspirerende reis die ze in september 2016 maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. En ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 220 m hoog, hoger dan die in Egypte. Nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

Ontdekker/archeoloog dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides. De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.
Aafke kreeg er als 'Akashic reader' glasheldere informatie door over de 'multidimensionale ontstaansgeschiedenis' van het gebied. In de dagen erna bezochten zij met dr. Sam 's assistent Ajdin Ahmetspahic ook nog andere locaties met een bijzondere energetische werking.
Een en ander wordt door Rob uitgebreid beschreven in het kerstnummer van Vruchtbare Aarde, en er komt ook aandacht in andere media zoals Spiegelbeeld en Bewustzijn Online.
Ze hebben hierbij de volledige medewerking van Dr. Sam om het zoveel mogelijk wereldkundig te maken en zo het bewustzijn van de mensheid te helpen ontwikkelen.

Aanvang:  van 13.00 -17.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie