Opleidingen

Op 7 september start onze 8-daagse basisopleiding familieopstellingen weer in Lemmer.

Wat houdt de basisopleiding familieopstellingen in?

Bijna iedereen groeit op in een gezin. In het begin meestal met een vader en een moeder.  Met of zonder broertjes of zusjes.  Dit noemen wij het gezin van herkomst. Het grotere geheel is de familie waar je uit voorkomt: het systeem van herkomst. Hier beginnen vanaf je geboorte jouw patronen zich te vormen.

Je hebt een plek en krijgt of neemt misschien een andere rol in het gezin. Die rol is op dat moment op jouw lijf geschreven: je hebt je aangepast aan voor jou precies de juiste plek in het gezin.

Maar dan ga je ontwikkelen, je wordt ouder, groeit op en uiteindelijk verlaat je het gezin. Toch zit jij nog steeds in die rol, omdat je dat al jaren zo doet en eigenlijk niet beter weet. In je werk, met collega’s of leidinggevende. Of in een relatie met een partner.

Alleen: je hebt nu een heel andere rol. Dit systeem zit totaal anders in elkaar dan dat van jouw gezin. Er kan dus heel anders op je gereageerd worden, misschien voel je dat wel eens, of zit je soms niet lekker in je vel bij deze mensen. Beetje vreemde eend in de bijt of zoiets. Niet gek natuurlijk, jij hoeft jouw oude vertrouwde rol helemaal niet meer te spelen, die past waarschijnlijk helemaal niet in deze situatie. Je kunt je ervan losmaken. Hij heeft jou ooit gediend, het was ooit nodig die te vervullen, maar gaat nu tegen je werken omdat de omgeving waarin je je nu bevindt, van een totaal andere orde is.  Kost je ook te veel moeite.

Je bent je er dus wel bewust van dat iets jou belemmert, misschien tegenhoudt om te groeien of super gelukkig te mogen zijn. Misschien is er soms een wat onveilig gevoel en ben je onbewust op zoek wat dat is.

Opleiding

In de basisopleiding familieopstellingen gaan we samen met jou uitzoeken welke plek jij in je gezin had en waarom dat zo was. Waarom dat nodig was of gewoon zo is gegaan. Belangrijke inzichten. Wij werken met jouw onderstroom, met jouw onbewuste. Deze laten we door middel van opstellingen naar boven komen om jou bewust te maken van waar je stond, waar je nu staat en waar je heen gaat. Lees verder op onze site.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Het doel van deze Healing Opleiding is je eigendom en bewustzijn over je healing-energie te vergroten. De helderheid en de kracht ervan.
Healen vanuit ‘je verantwoordelijk voelen voor de ander’ of healen vanuit je helderheid maakt een wereld van verschil.

Dit verschil ervaren betekent een enorme sprong in je bewustzijn en in je levensplezier. Voor jou maar ook zeker voor de heali die de healing ontvangt.
Groeiprocessen in de healing opleiding.

Als healer kijk je steeds naar groeiprocessen. Neutraliteit is hierin heel belangrijk. Neutraal betekent niet onverschillig of zonder gevoel, integendeel. Neutraliteit geeft je de ruimte om helder te zien naar een ander én naar jezelf.

Met je medestudenten oefen je in het geven en ontvangen van healings. Je leert spelenderwijs tijdens een healing makkelijker bij jezelf te blijven. Daardoor blijf je beter bij je eigen informatie en bij jouw situatie. Die hoef je niet op te geven, evenmin als je groter of ondergeschikt te maken aan de ander.

Praktische informatie:
Locatie: Hoofdstraat 3 9244 CL Beetsterzwaag
Datum: vanaf vrijdagochtend 11 januari 2019
Tijden: 10:00 uur – 12:30 uur
Kosten: € 700 voor 20 wekelijkse lessen
Te betalen ineens of in maandelijkse termijnen.
Voorwaarde voor deelname: Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling
Docent: Rinze Heininga

Aanvullende informatie

Lees meer...