Opleidingen

In de basisopleiding familieopstellingen leer en ervaar je wat familieopstellingen zijn. Je leert wat systemisch werken is en kijken naar situaties vanuit systemisch perspectief.

Systemisch werken gaat ervan uit dat het hele leven zich afspeelt in systemen. Het systeem van herkomst,  je gezin / familie en het huidige systeem waarin je leeft en werkt. In deze opleiding staan de theorie van de familieopstellingen en jij met jouw systeem van herkomst  centraal. We werken met korte stukken theorie en doen  veel oefeningen in de vorm van opstellingen.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.latitudeopleidingen.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Spirituele ontwikkeling brengt je naar autonomie. Dat betekent dat je meer gaat afstemmen op je innerlijke weten. De wijsheid uit jouw innerlijke bron. Deze innerlijke bron kan ter beschikking komen en je helpen - om je eigen levenspad te bepalen - vrijer, opener en liefdevoller in het leven te staan - je minder te laten beïnvloeden door de buitenwereld - meer rust en ontspanning te ervaren. ADISAT beschouwt spiritualiteit als het vermogen om zelfonderzoek te doen naar de zin van het leven. Naar dat wat voor jou belangrijk is om zo vrij mogelijk in het leven te staan.
Kijken, luisteren en voelen zonder oordelen, overtuigingen en conditioneringen die een vertroebelende werking hebben. Je werkt aan jezelf, maar het is belangrijk de omgeving en naasten niet uit het oog te verliezen. Het gaat juist om een groter vermogen de onderlinge afhankelijkheid, verbondenheid en werking te doorzien zonder je eigenheid (autonomie) daarin te verliezen.
Gedurende de training verken je je binnenwereld en de buitenwereld. Je brengt de lesstof in praktijk in omstandigheden en situaties in je persoonlijke leven. Door de ervaringsgerichte praktische werkvormen beklijft hetgeen wat voor jou het meest van toepassing is. Je bepaalt zelf of iets voor je klopt, of wat je los wilt laten.
De lesstof is gebaseerd op Boeddhistische psychologie. De training is geen therapeutisch traject voor verwerking en transformatie van trauma's, maar wordt wel als "helend" ervaren.
Lesdagen 11, 18 juni, 2, 16 juli, 6, 27 aug., 17 sept.
Datum van : 18.06.2017
Datum tot : 17.09.2017
Tijdstip : 9.30 uur - 12.30 uur
Kosten : 220,-

Aanvullende informatie

Lees meer...