Opleidingen

Spirituele ontwikkeling brengt je naar autonomie. Dat betekent dat je meer gaat afstemmen op je innerlijke weten. De wijsheid uit jouw innerlijke bron. Deze innerlijke bron kan ter beschikking komen en je helpen - om je eigen levenspad te bepalen - vrijer, opener en liefdevoller in het leven te staan - je minder te laten beïnvloeden door de buitenwereld - meer rust en ontspanning te ervaren. ADISAT beschouwt spiritualiteit als het vermogen om zelfonderzoek te doen naar de zin van het leven. Naar dat wat voor jou belangrijk is om zo vrij mogelijk in het leven te staan. Kijken, luisteren en voelen zonder oordelen, overtuigingen en conditioneringen die een vertroebelende werking hebben. Je werkt aan jezelf, maar het is belangrijk de omgeving en naasten niet uit het oog te verliezen. Het gaat juist om een groter vermogen de onderlinge afhankelijkheid, verbondenheid en werking te doorzien zonder je eigenheid (autonomie) daarin te verliezen. Gedurende de training verken je je binnenwereld en de buitenwereld. Je brengt de lesstof in praktijk in omstandigheden en situaties in je persoonlijke leven. Door de ervaringsgerichte praktische werkvormen beklijft hetgeen wat voor jou het meest van toepassing is. Je bepaalt zelf of iets voor je klopt, of wat je los wilt laten.
De lesstof is gebaseerd op Boeddhistische psychologie.
De training is geen therapeutisch traject voor verwerking en transformatie van trauma's, maar wordt wel als "helend" ervaren.
Lesdagen 5, 19 nov., 10 dec., 7, 28 jan., 18 febr., 18 maart.
Kosten : 220,-
Tijdstip : 9.30 uur - 12.30 uur

Aanvullende informatie

Lees meer...

Mindful Coachen is een coachspecialisme waarbij meer van de coach gevraagd wordt dan het kunnen voeren van een goed gesprek, luisteren tussen de regels door en beschikken over inlevende kwaliteiten.
Van een Mindful Coach wordt een voelende intuïtieve houding verwacht. Voelend om o.a. de eigen valkuilen te identificeren en intuïtief om o.a. wederzijdse onzuiverheden te kunnen ontmaskeren.
Binnen coachtrajecten wordt op specifieke wijze gebruik gemaakt van deze kwaliteiten waar het ten gunste van de cliënt kan zijn. Coachinterventies hebben zo veel mogelijk betrekking op het hier en nu.
De werkvormen die je in deze opleiding aangeboden krijgt zijn:
-Diverse vormen van zelfonderzoek.
-Mindfulness
-Het MOK (Mindfulness Oefenkwadrant)
-Individuele opstellingen (ook wel Systemisch Werk genoemd)
-Tekenend Coachen
-Yoga Je hoeft niet "goed" te zijn in alle werkvormen. 

Jouw voorkeuren en talenten zullen zich gedurende de opleiding uitkristalliseren. Start volgende opleiding 6, 20 nov., 18 dec., 15 jan., 5, 26 febr., 19 mrt., 2, 30 april 28 mei, 11 juni van 10.30 - 16.30 uur.

Vraag vrijblijvend de digitale informatiegids aan. De gids bevat de volgende informatie:
-Boeddhistische psychologie en Boeddhisme algemeen
-Valkuilen van de coach
-Informatie over de werkvormen in de opleiding
-Huiswerk
-Certificering
-Aantal deelnemers
-Literatuurlijst
-De trainers
-Het ontstaan van de opleiding
-Opleidingskosten

Bel voor meer informatie of een informatieve kennismaking 06-46343537. Op 2 september is een informatiebijeenkomst aanvang 10.30 uur in Steenwijk.

Datum van : 06.11.2017 tot 11.06.2018
Tijdstip : 10.30 - 16.30 uur
Kosten : Verschillende tarieven voor ZZP-ers en bedrijven / organisaties

 

Aanvullende informatie

Lees meer...