Overige activiteiten

 

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio.
Met Pieter hebben we al meerdere lezingen en activiteiten georganiseerd zoals de magische Engeland reis in de zomer van 2017.
Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

Kosten: € 50,- 

Locatie: ergens in onze regio

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

 10-daagse bezinningsreis naar Marokko o.l.v Anneke Kruis
Het afgelopen jaar ben ik met een groep naar de woestijn geweest en hebben we daar een bijzondere tijd gehad met prachtige ontwikkelingen voor de mensen die mee waren en voor mezelf uiteraard. De opzet van deze reis heeft als draagvlak Bezinning en hiermee reik ik de mogelijkheid aan om met persoonlijke thema's rond je eigen ontwikkeling en je werk stil te staan. 
Stilstaan en je bezinnen blijkt in de praktijk reuze lastig met alles wat onze aandacht vraagt en juist deze prachtige plek in Marokko reikt je de gelegenheid aan om de woestijn haar werk te laten doen.
De stilte en de magie van de omgeving brengt je heel dicht bij jezelf en maakt dat je in contact komt met jouw diepste wezen, wensen en dromen. Je krijgt de gelegenheid om stil te staan bij jezelf! In deze roerige tijd en de hectiek van alle dag kun je het gevoel hebben jezelf te verliezen en wat je nu geboden wordt is rust. Aandacht voor jezelf.
Er wordt uitermate goed voor ons gezorgd en dit brengt je terug bij minimale activiteiten over de dag. Het enige waar je voor mag zorgen is jezelf en hoe fantastisch is dat?

De data zijn;  van 16 april tot en met 25 april en van 25 oktober tot en met 7 november dit jaar!

Hopelijk ben je enthousiast geworden. Aanvullende informatie zoals kosten e.d. vind je op www.astro-inzicht.nl


Warme groeten van mij,

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters, Jenny en Oene

Na de prachtige ervaringen van onze eerste reis in 2017, zien we er naar uit om een tweede reis naar het prachtige Engeland te organiseren.
Opnieuw mogen we dan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie.
Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt.
We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën.
Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey.
We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en nog veel meer.

Let op: er zijn voor deze magische reis 20 plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Tijdstip: 1 juli t/m 7 juli 2018
Start:  einde van de middag op zondag 1 juli
Kosten:  € 490

Aanvullende informatie

  • Plaats Glastonbury in Engeland
  • Contactpersoon Oene Hofman

Lees meer...