Overige activiteiten

Bezinningsreis naar Marokko o.l.v Anneke Kruis
Geen haast, geen prikkels, slapen onder de sterren, de magie van stilte ervaren, meditatie bij zonsopkomst en ontspannen na het wandelen, genieten van iedere zonsondergang, en in die stilte verbinding maken met wie jij in essentie bent. Deze reis brengt je dag na dag dieper naar binnen, dichter bij die stilte in jou. Deze uitdaging gun ik iedereen, om het eenvoudige nomadische woestijnleven tijdens ons verblijf in de Sahara volledig te ervaren en mee te maken. De woestijn doet haar unieke werk en brengt je terug bij jouw eigen kracht, jouw unieke zelf!.

We beginnen onze reis vanuit de permacultuur Oase ‘Source de Vie’ in M’Hamid van onze nomadische gids Madani Hannana en we zullen samen met hem en zijn team in de Sahara zijn en het natuurlijke ritme van de dag in een langzaam en aandachtig tempo volgen. Tijd is een begrip in ons hedendaagse leven en het leven daar geeft je een beleving van grote innerlijke rijkdom. Neem jij de tijd die je nodig hebt? Ga dan mee en ervaar rust en ruimte, jouw tijd!

We gaan mediteren bij zonsopkomst en heel langzaam de zon ‘geboren’ zien worden, voorafgaand aan het ontbijt. Na het ontbijt zal er een korte deelronde zijn en kun je met een persoonlijke vraag of een aangeboden overdenking de dag beginnen. Langzaam en als vanzelf lopen we volgens het tempo van de kamelen met hun aandachtige tred door de uitgestrekte woestijn. Uiteraard ga ik de dagen middels astrologie en jouw persoonlijke horoscoop, als leidraad, inzetten voor persoonlijke ondersteuning. Tijdens de overheerlijke lunch zijn we op een schaduwrijke plek en rusten we nadien om zo het heetst van de dag te ontlopen. Er is volop gelegenheid om even te slapen, wat te schrijven of misschien wat te lezen. Na het avondeten sluiten we af met een deelronde en/of een meditatie. Wanneer de nacht invalt en het vuur langzaam dooft, gaan we slapen onder de Sterren en Planeten van de Melkweg die ons in het complete donker een schitterende voorstelling geven. Uiteraard zullen er ook tentjes beschikbaar zijn, mocht je dat aangenaam vinden om in te slapen.

We brengen de dagen zoveel mogelijk door in gerichte aandacht en verstilling, om zo de prikkels tot en minimum te reduceren en onze aandacht naar binnen te brengen. Puur zijn!

Investering : € 1275,= is inclusief geheel verzorgd verblijf in M’Hamid, Marrakech en Ouarzazate, de binnenlandse vlucht, de woestijntocht en alle transfers; exclusief de vliegtickets (zaterdag 28 maart 2020 heen en maandag 6 april 2020 terug). De boeking van je vluchten bespreek ik graag met jou en hiermee help ik je uiteraard ook, mocht je dit graag willen! Ben je enthousiast meld je dan nu aan en heb je nog vragen mail of bel je me dan?

Anneke Kruis tel: 06 – 28 99 53 74 -www.astro-inzicht.nl- info@astro-inzicht

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio.
Met Pieter hebben we al meerdere lezingen en activiteiten georganiseerd zoals de magische Engeland reis in de zomer van 2017 en 2018.
Samen met Boudewijn zullen zij, door hun gevoeligheid, ons op hun bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

Kosten: € 55,- 

Locatie: ergens in onze regio

 

Aanvullende informatie

Lees meer...