Overige activiteiten

Een trancereis is een ontdekkingsreis die toegang biedt tot vele vormen van levenswijsheid en kennis. In de Droomwereld ontmoet je gidsen, leraren of totems. Wanneer je in gesprek gaat met deze droombeelden en symbolen, krijg je informatie over jezelf en inzicht in je levensvragen. Begeleid door o.a. klankschalen maak je deze reis met je geest om inzicht, kracht of genezing te vinden.

Aanvang 19.30 u. 

Vergoeding €12,50. 

Opgave via het contactformulier op de website

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Mies Kloos

De biologische natuurwetten geven je een totaal andere kijk op ziekte en gezondheid. Het verband tussen lichaam en geest staat centraal: emotionele schokken worden gezien als de hoofdoorzaken van ziekten, waarna een logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing (= ziekte) volgt. Deze processen zijn nuttig en zinvol en hebben steeds het overleven van het organisme tot doel.
Ziekten zijn een boodschap voor bewustwording. Door begrip van die boodschap en door met het natuurlijke proces mee te werken in plaats van die te bestrijden, ben je in staat ziekteprocessen te versnellen en/of te verlichten en “wonderbaarlijke genezingen” te verkrijgen.
De implicaties van de Biologische natuurwetten wijzen een weg hoe je met ziekten maar ook met moeilijke situaties in je leven om kunt gaan.

Tijdstip: 10:00 tot 16:30 uur (ontvangst vanaf 9:30 uur).
Kosten: € 50,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio. Pieter Pieters, die wel vaker bij ons bijzondere lezingen heeft gehouden, zal ons die dag rondleiden. Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

Datum:  zaterdag 6 mei 2017
Aanvang: 
van 10.00 -17.00 uur
Door: 
Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Kosten: € 50,- 
Locatie: wordt nog aangewerkt

Aanvullende informatie

Lees meer...