Overige activiteiten

Mantras zingen met Deep van Bhakti Music Zo. 27 jan. Surhuizum (Fr)
Andere data: Zo. 17 febr. Lelystad Zo. 10 mrt. Surhuizum (Fr) Zo. 31 maart Soest Zo. 21 apr. Surhuizum (Fr)
Mantra's zijn krachtige hulpmiddelen om je meditatiebeoefening te ondersteunen. Tijdens het zingen van deze Sanskriet-lettergrepen kunnen een paar dingen gebeuren: Ze kalmeren je denken. Ze openen je hart. Het herhalen van een Mantra helpt je om in het gebied achter je denken te komen en aldus toegang te krijgen tot de innerlijke stilte. Je ervaart een dieper bewustzijn, toegang tot je ware aard. Op een aardser niveau is het gewoon fijn om samen te klanken en te zingen om onze Eenheid te ervaren. Tussendoor geven we geleide meditaties, laten we klankschalen klinken en doen we enkele chakra oefeningen. We hebben een mooi programma in elkaar gezet met een langzame opbouw en niet te lange teksten zodat iedereen mee kan doen.
Kosten: 10 euro bij aanvang te voldoen.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Inzicht naar buiten 2019
Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in onze regio.

Pieter en Boudewijn hebben beide hoog gevoelige gaven. Op die bijzondere locaties kunnen ze bijzondere dingen voelen en die op een speelse wijze met ons delen.

Tijdstip; 10.00 tot ongeveer 16-17.00 uur.
Kosten: € 55,- 
Locatie: ergens in onze regio

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Innerlijk Besef door Janet Ossenbaard

Deze allernieuwste presentatie van Janet Ossebaard gaat over de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel gaande zijn en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws. Achter de schermen van de ‘gewone’ politiek vindt momenteel iets totaal nieuws, groots en transformerends plaats. Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde ‘schaduwregeringen’ (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend.

Tijdstip: 13.00 - 17.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Aanvullende informatie

Lees meer...