Overige activiteiten

Bij Stichting In-zicht door Martijn van Staveren

Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben doorgenomen en beoefend tijdens deze dagen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een ander wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via de uitzendingen via Crowd Power van Earth Matters. We gaan deze dag samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.
Kortom; een dag voor gezamenlijke inspiratie!

Tijdstip: van 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)

Kosten: € 49,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Martijn van Staveren

Voor de tweede keer organiseren we deze 3-daagse educatie. De inhoud en opzet is in grote lijnen hetzelfde, echter de ervaring leert dat dit met Martijn nooit hetzelfde is!. Dus ongetwijfeld zullen er hele andere invalshoeken te horen zijn dan anderhalf jaar geleden.

Martijn: De wijze waarop wij, de Aardse Mensen, de huidige realiteit interpreteren, staat op het punt een compleet nieuwe vorm te krijgen. Hierdoor staat de Mensheid als collectief op het punt de mogelijkheid te kunnen creëren een radicaal andere koers in te slaan. Dat betekent voor ieder Mens op deze prachtige planeet, dat de huidige persoonlijke rol onderzocht kan en mag worden.
Wie ben jij en waarmee heb je werkelijk affiniteit en verbinding in jouw leven? Wat zou jij uit je eigen leven naar de voorgrond willen halen en wat is daarvoor nodig? Automatisch belanden we dan in thema gerichte onderwerpen, zoals gevoel, gevoelsbewustzijn én de vraag “wat wil mijn gevoel mij vertellen?” Is gevoel te interpreteren op basis van persoonlijke ervaringen?

Wanneer:  woensdag 21 februari 2018, dinsdag 6 maart, woensdag 21 maart

Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
Door: Martijn van Staveren

Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Westermeerzaal

Kosten:  € 267 (inclusief, koffie/thee en water)

Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio.
Met Pieter hebben we al meerdere lezingen en activiteiten georganiseerd zoals de magische Engeland reis in de zomer van 2017.
Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

Kosten: € 50,- 

Locatie: ergens in onze regio

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters, Jenny en Oene

Na de prachtige ervaringen van onze eerste reis in 2017, zien we er naar uit om een tweede reis naar het prachtige Engeland te organiseren.
Opnieuw mogen we dan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie.
Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt.
We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën.
Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey.
We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en nog veel meer.

Let op: er zijn voor deze magische reis 20 plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Tijdstip: 1 juli t/m 7 juli 2018
Start:  einde van de middag op zondag 1 juli
Kosten:  € 490

Aanvullende informatie

  • Plaats Glastonbury in Engeland
  • Contactpersoon Oene Hofman

Lees meer...