Overige activiteiten

Gun je lichaam en geest de rust, balans en ontspanning die het nodig heeft! Koester je lichaam en omarm jezelf in dit weekend van bewustwording!
Tijdens dit 'Koers naar Balans' Weekend kun jij de aandacht helemaal op jezelf richten. Onder een liefdevolle, warme en professionele begeleiding bieden wij je de mogelijkheid om de rust en ontspanning in jezelf te(her)vinden op een prachtige en rustieke plek in Munnekeburen (Friesland), in het natuurgebied de "Rottige Meente".
Wij hebben een afwisselend programma samengesteld waarin alle facetten voor lichaam en geest aan bod komen. Het programma bestaat uit een creatief welkom en kennismaking, verschillende vormen van yoga (zoals herstelyoga, yoga nidra),verschillende vormen (familie)opstellingen, stiltewandeling, intuïtief tekenen.
Wij geven je de ruimte om dit te ervaren en te ontdekken. Het (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Foodblogger Nelleke de Boer-Adema van Proeven met Liefde.
Je investering in dit weekend: € 395,00 voor een tweepersoonskamer en € 420,00 voor een eenpersoonskamer (incl. BTW, betaling in 2 termijnen is mogelijk)
Wat zit bij de prijs inbegrepen? Professionele begeleiding van Joyce Kool, yogadocente en Boukje de Jong, psychodynamisch therapeute 3 dagen/ 2 overnachtingen in een luxe verbouwde boerderij met gebruik sauna en zwembad. Verantwoord eten en drinken.
Informatie en aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ T0630427696/ www.puurbalans-yoga.nl/ www.boukjedejong.nl
Locatie: Munnekeburen in groepsaccommodatie 'De Zonneroos'
Datum van : 16.11.2018
Datum tot : 18.11.2018
Tijdstip : Van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur

Aanvullende informatie

Lees meer...

Alle stromingen zijn welkom! Werken met de universele liefdes-energie. We gaan elkaar behandelen en ervaringen uitwisselen, geven en ontvangen. Opgave is wenselijk. Bijdrage is € 10,00 incl. thee en lekkers.

Datum van activiteit : 28.11.2018
Tijdstip : 19.30 tot 21.30
Kosten : € 10,00

Aanvullende informatie

Lees meer...

De laatste verwenochtend met als thema 'Het licht in jou'. Het is de tijd van de winterzonnewende, de terugkeer van het licht wordt gevierd.
In deze drukke, feestelijke tijd is het fijn om even stil te staan om het licht in jezelf te voelen en te ervaren. Wat betekent dit voor jou?
We gaan een mooie moeder aarde meditatie doen en zullen tijdens de zachte yin-herstelles de blaas en nier meridiaan aanspreken.
Je nieren zijn je oerbron. Ze zijn de opslagplaats van ouderlijke en erfelijke energie. De niermeridiaan werkt samen met de blaasmeridiaan en hij houdt verband met onze wilskracht en het vermogen om vooruit te komen in het leven.
Nelleke zal je verwennen met lekkers bij de thee en een heerlijke voedende lunch die is afgestemd op het thema. Er zijn 10 plekken beschikbaar.

Datum van activiteit : 16.12.2018
Tijdstip : Van 10.00 tot 13.00 uur
Kosten voor deze themaochtend zijn: € 22,50. Opgave gaat via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na opgave via de mail en een aanbetaling van € 10,00 is je plekje gegarandeerd. Aanbetaling mag in overleg (overmaken of contant in de studio). Het resterende bedrag van € 12,50 mag je voorafgaand tijdens de verwenochtend contant en gepast betalen. PINNEN IS NIET MOGELIJK.
Als je binnen 24 uur voorafgaande aan de verwenochtend je afmeld rekenen we € 10,00 aanbetaling. De volgende themaochtenden komen binnenkort online. Voor informatie: www.puurbalans-yoga.nl/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0630427696 Nelleke: www.proevenmetliefde.nl.

Aanvullende informatie

Lees meer...