Overige activiteiten

Bij Innerlijk Besef door Marcel Messing

Marcel bespreekt zijn nieuwe boek 'Met een glimlach de wereld rond'.

Marcel bespreekt onderwerpen als het geheim van geven en ontvangen, mededogen, vertrouwen, ouder worden en dood, sterven vóór de dood, troost en verzoening, de weg naar binnen en geluk dat niet voorbijgaat.

‘De glimlach van de Boeddha is over heel de wereld bekend en in talloze beelden vastgelegd. In grote, kleine, verfijnde en grove beelden, in met bladgoud beschilderde en zelfs ivoren Boeddhabeelden. Steeds weer zien we die glimlach. Wie aandachtig waarneemt kan vaststellen, dat deze glimlach rust en beweging tegelijkertijd manifesteert en dat er geen begin- of eindpunt in te vinden is.’

Dat onze planeet een ongekende omwenteling doormaakt, heeft geen toelichting meer nodig. Maar kunnen we ondanks de ernst van de wereldsituatie er innerlijk op blijven vertrouwen, dat er dwars door de chaos heen een pad bestaat tot bevrijding, een ‘opstanding uit de dood’? Ja, er is een weg naar waarachtig geluk, geluk dat niet voorbijgaat. Er is een innerlijke weg die ons verzoent met het Zelf, met ‘Dat’, wat altijd is, het onnoembare.

Tijdstip:  van 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

 10-daagse bezinningsreis naar Marokko o.l.v Anneke Kruis
Het afgelopen jaar ben ik met een groep naar de woestijn geweest en hebben we daar een bijzondere tijd gehad met prachtige ontwikkelingen voor de mensen die mee waren en voor mezelf uiteraard. De opzet van deze reis heeft als draagvlak Bezinning en hiermee reik ik de mogelijkheid aan om met persoonlijke thema's rond je eigen ontwikkeling en je werk stil te staan. 
Stilstaan en je bezinnen blijkt in de praktijk reuze lastig met alles wat onze aandacht vraagt en juist deze prachtige plek in Marokko reikt je de gelegenheid aan om de woestijn haar werk te laten doen.
De stilte en de magie van de omgeving brengt je heel dicht bij jezelf en maakt dat je in contact komt met jouw diepste wezen, wensen en dromen. Je krijgt de gelegenheid om stil te staan bij jezelf! In deze roerige tijd en de hectiek van alle dag kun je het gevoel hebben jezelf te verliezen en wat je nu geboden wordt is rust. Aandacht voor jezelf.
Er wordt uitermate goed voor ons gezorgd en dit brengt je terug bij minimale activiteiten over de dag. Het enige waar je voor mag zorgen is jezelf en hoe fantastisch is dat?

De data zijn;  van 16 april tot en met 25 april en van 25 oktober tot en met 7 november dit jaar!

Hopelijk ben je enthousiast geworden. Aanvullende informatie zoals kosten e.d. vind je op www.astro-inzicht.nl


Warme groeten van mij,

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht voor mensen door mensen

Na eerdere succesvolle edities organiseren we nu opnieuw een ‘In-zicht Ont-moet’- dag. Net als voorheen wordt het een soort mix van een symposium en een marktplaats, zonder dat het een commerciële lading heeft. Dit is door iedereen als heel ontspannen en prettig ervaren. Later volgen meer details over de dag.

Standhouders van de vorige edities worden proactief door ons aangeschreven.
Kinderen tot 15 jaar gratis.


Tijdstip; 13.00 tot 17.00 uur uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Kosten: € 6,- voor bezoekers
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure (in diverse zalen).

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Asma Toet-Achkroune en Martijn van Staveren

Themadag - De Universele taal van Verbondenheid
Op deze themadag van Kosmische verbondenheid, staat communicatie via trilling en emotie centraal. Vele mensen verdiepen zich inmiddels in de frequenties achter het gesproken woord, wat deze kunnen betekenen voor de eigen werkelijkheid en wat hierdoor in beweging kan worden gezet.

Tijdstip; inloop 9.30, start 10.00 en einde zo rond 16.00
Kosten: € 49,-
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure in de 'Skarsterlânzaal'

Aanvullende informatie

Lees meer...