Overige activiteiten

Graag nodigen wij je uit voor een aantal films rondom vrouw-zijn en spiritualiteit. Op Welhoven organiseren we een aantal avonden waarbij we met elkaar een film zullen kijken, om daarna met een hapje en een drankje na te praten over hoe de film ons heeft geraakt en wat we mee kunnen nemen.
De eerste 3 films zijn de trilogie van Donna Read "The Goddess Trilogy".
Hierin wordt de geschiedenis van vrouwelijke spiritualiteit bekeken. De films zijn al in de jaren 80 gemaakt, maar bieden nog steeds veel inzichten en stof tot nadenken.
Graag ontmoeten we je op een van de avonden!
Met hartegroet, Anna de Jong & Annedoor Koelman
Voor meer informatie of aanmelden: Anna de Jong: 06-18664382 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.annadejong.net
of Annedoor Koelman 06-51381502 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.maankruid.nl
Datum: 24 mei, 7 juni en 4 juli 2018.
Deuren open om 19.30 uur, film start om 20.00 uur. Na afloop van de film schenken we iets lekkers in en gaan we met elkaar in de cirkel om na te praten.
Onkostenvergoeding: 10 euro per avond

Aanvullende informatie

  • Plaats Vledderveen
  • Contactpersoon Annedoor Koelman

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters, Jenny en Oene

Na de prachtige ervaringen van onze eerste reis in 2017, zien we er naar uit om een tweede reis naar het prachtige Engeland te organiseren.
Opnieuw mogen we dan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie.
Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt.
We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën.
Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey.
We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en nog veel meer.

Let op: er zijn voor deze magische reis 20 plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Tijdstip: 1 juli t/m 7 juli 2018
Start:  einde van de middag op zondag 1 juli
Kosten:  € 490

Aanvullende informatie

  • Plaats Glastonbury in Engeland
  • Contactpersoon Oene Hofman

Lees meer...

 10-daagse bezinningsreis naar Marokko o.l.v Anneke Kruis
Het afgelopen jaar ben ik met een groep naar de woestijn geweest en hebben we daar een bijzondere tijd gehad met prachtige ontwikkelingen voor de mensen die mee waren en voor mezelf uiteraard. De opzet van deze reis heeft als draagvlak Bezinning en hiermee reik ik de mogelijkheid aan om met persoonlijke thema's rond je eigen ontwikkeling en je werk stil te staan. 
Stilstaan en je bezinnen blijkt in de praktijk reuze lastig met alles wat onze aandacht vraagt en juist deze prachtige plek in Marokko reikt je de gelegenheid aan om de woestijn haar werk te laten doen.
De stilte en de magie van de omgeving brengt je heel dicht bij jezelf en maakt dat je in contact komt met jouw diepste wezen, wensen en dromen. Je krijgt de gelegenheid om stil te staan bij jezelf! In deze roerige tijd en de hectiek van alle dag kun je het gevoel hebben jezelf te verliezen en wat je nu geboden wordt is rust. Aandacht voor jezelf.
Er wordt uitermate goed voor ons gezorgd en dit brengt je terug bij minimale activiteiten over de dag. Het enige waar je voor mag zorgen is jezelf en hoe fantastisch is dat?

De data zijn;  van 16 april tot en met 25 april en van 25 oktober tot en met 7 november dit jaar!

Hopelijk ben je enthousiast geworden. Aanvullende informatie zoals kosten e.d. vind je op www.astro-inzicht.nl


Warme groeten van mij,

Anneke Kruis

Aanvullende informatie

Lees meer...