Overige activiteiten

Maandag 30 oktober 2017 Privé consulten "Een consult bij Roger geeft rust, helderheid en ook een liefdevol gevoel". Dat kan niet anders, want Roger werkt samen met zijn en uw gidsen in een diep liefdevolle relatie. Soms hebben we behoefte aan een privé-consult, om 1 op 1 met het (trance) medium Roger onze vragen te kunnen stellen aan de spirituele wereld. Dit consult is in volledige privacy en u krijgt de mogelijkheid voor meer diepgaande informatie en een langer consult dan mogelijk zou zijn op de demonstratieavond. Je kunt je vragen stellen over je eigen groei, levensvragen of/en dierbaren. Het consult duurt 30 minuten en je krijgt de opname mee.
De kosten voor een persoonlijk consult zijn: € 60,-
Je kunt je telefonisch opgeven bij: Clifford en Nancy van Check-up And Health Telefoonnummer: 0617644610 Of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bij Yvon van der Meer - 06 252 05 661 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na opgave krijg je per mail de bevestiging

Aanvullende informatie

Lees meer...

9-daagse retraite 'Verstilling in de Woestijn' in Marokko Ben jij ook zo overprikkeld, moe en ga je voorbij aan jezelf? Weet je even niet meer wat jij werkelijk wilt?
Stap uit die voortdurende stroom aan prikkels en geef jezelf de kans om helemaal off-line te gaan!
Laat jouw dagelijkse beslommeringen, vastigheden en patronen achter je, en het 'moeten' thuis.
De Sahara van Marokko is de bestemming waar we zullen verblijven met een groep van maximaal 10 deelnemers.

Datum van : 06.11.2017 tot 14.11.2017
Plaats : Marokko
Adres en locatie : M'Hamid

Kijk voor meer informatie, kosten e.d. op http://www.astro-inzicht.nl/

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Oene, Jenny en gasten

Na de zeer bijzondere eerste viering vorig jaar, vieren we op deze avond samen opnieuw de natuurlijke tijd van de Midwinter. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt, is wat de mens ‘bij de tijd houdt’ en bij de natuur. De natuur is zeer belangrijk voor ons ‘ontwaken’.
In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Als dit ook in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.
Hoe we deze avond precies in gaan vullen is zich nog aan het ontvouwen; altijd een mooi scheppingsproces. In de Nieuwsbrieven meer daarover.


Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...