Overige activiteiten

Stel je eens voor..

Een heerlijke dag in het Drentse Havelte in een prachtig natuurgebied. Samen zijn met een groep deelnemers die allemaal heel bewust de keuze maken om deze dag aanwezig te zijn. Een dag van ontspanning en verbinding waar jij heerlijk de stroom van je hart mag ervaren, ontdekken, beleven en volgen. Klinkt niet verkeerd toch ;-) 

Wellicht herken jij jezelf er wel in dat je in alle drukte van de dag, in het vaak hectische leven waarin we leven de verbinding met jezelf, met je eigen kern even vergeet of kwijtraakt. Omdat er zoveel om je heen je aandacht opeist. Werk, familie, kinderen, sport, vrienden enz.. En dat je daardoor regelmatig voorbij gaat aan dat wat jij van binnen voelt, ervaart of graag wilt. Met als gevolg dat je wellicht stress en spanning ervaart, lichamelijke klachten hebt en niet goed slaapt. 

Als je jezelf hierin herkent is deze ‘Hartstroom dag’ wellicht een heel fijn cadeau voor jezelf. Tijd en ruimte die je jezelf mag gunnen om je volledig op jezelf te richten. Zorgen voor jezelf.. Jij bent de enige die dit kan doen! 

Datum: 12 juli
Investering in jezelf: €90,00
Tijd: van 10 uur t/m 17.15 uur 
Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga voor alle info en opgave naar www.oriel.nl en klik in het menu op Hartstroom dag!

Aanvullende informatie

Lees meer...

Auteur: Carolien Dijkstra
Herinneren wie je bent; over reïncarnatie en het helen van zielenpijn

Heb je het gevoel op de verkeerde planeet te zijn beland? Voel je een onverklaarbaar verlangen naar een ander thuis? Dan vind je in Herinneren wie je bent inzicht en herkenning. Op heldere wijze wordt de relatie tussen reïncarnatie en het helen van zielenpijn beschreven. De auteur vertelt openhartig over haar spirituele reis waardoor zij zich gaat herinneren wie ze was en waarom ze opnieuw geboren moest worden.
Haar helderwetendheid beschrijft zij als een zevende zintuig, waarbij je uit het hier en nu stapt en op een andere bewustzijnslaag functioneert. De woorden pakken de lezer bij de hand en nemen je mee.

Te bestellen via Boekscout https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7479

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Gorredijk
  • Contactpersoon Carolien Dijkstra

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Ad Broere en Martijn van Staveren

Bewustzijn
Martijn en Ad gaan deze themadag het accent leggen op het bewustzijn. Immers, bewustzijn bepaalt onze perceptie van wat wij als realiteit beschouwen. Verreweg de meeste mensen kunnen niet verder zien dan de begrenzing van de vijf zintuigen. Zeer weinigen kunnen waarnemen op basis van hun oorspronkelijke vermogens en zijn daardoor in staat het grotere geheel te schouwen.
Begrensd als we zijn, trekken we al heel snel de verkeerde conclusies. We gaan bijvoorbeeld in aanbidding op de knieën voor onze onderdrukkers en we vertrouwen mensen en instituten die niet te vertrouwen zijn. De weinigen, die ons duidelijk willen maken dat de oorspronkelijke kracht in onszelf ligt en dat we daarnaar op zoek moeten gaan in plaats van onze vermogens uit handen te geven, worden maar al te vaak gewantrouwd.

Tijdstip: van 10.30 tot 17.30 uur
Kosten: € 49,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...