Yoga Cirkel 'Het licht in jou'

De laatste verwenochtend met als thema 'Het licht in jou'. Het is de tijd van de winterzonnewende, de terugkeer van het licht wordt gevierd.
In deze drukke, feestelijke tijd is het fijn om even stil te staan om het licht in jezelf te voelen en te ervaren. Wat betekent dit voor jou?
We gaan een mooie moeder aarde meditatie doen en zullen tijdens de zachte yin-herstelles de blaas en nier meridiaan aanspreken.
Je nieren zijn je oerbron. Ze zijn de opslagplaats van ouderlijke en erfelijke energie. De niermeridiaan werkt samen met de blaasmeridiaan en hij houdt verband met onze wilskracht en het vermogen om vooruit te komen in het leven.
Nelleke zal je verwennen met lekkers bij de thee en een heerlijke voedende lunch die is afgestemd op het thema. Er zijn 10 plekken beschikbaar.

Datum van activiteit : 16.12.2018
Tijdstip : Van 10.00 tot 13.00 uur
Kosten voor deze themaochtend zijn: € 22,50. Opgave gaat via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na opgave via de mail en een aanbetaling van € 10,00 is je plekje gegarandeerd. Aanbetaling mag in overleg (overmaken of contant in de studio). Het resterende bedrag van € 12,50 mag je voorafgaand tijdens de verwenochtend contant en gepast betalen. PINNEN IS NIET MOGELIJK.
Als je binnen 24 uur voorafgaande aan de verwenochtend je afmeld rekenen we € 10,00 aanbetaling. De volgende themaochtenden komen binnenkort online. Voor informatie: www.puurbalans-yoga.nl/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0630427696 Nelleke: www.proevenmetliefde.nl.

Aanvullende informatie