Bewustwordingsweekend 'Koers naar Balans'

Gun je lichaam en geest de rust, balans en ontspanning die het nodig heeft! Koester je lichaam en omarm jezelf in dit weekend van bewustwording!
Tijdens dit 'Koers naar Balans' Weekend kun jij de aandacht helemaal op jezelf richten. Onder een liefdevolle, warme en professionele begeleiding bieden wij je de mogelijkheid om de rust en ontspanning in jezelf te(her)vinden op een prachtige en rustieke plek in Munnekeburen (Friesland), in het natuurgebied de "Rottige Meente".
Wij hebben een afwisselend programma samengesteld waarin alle facetten voor lichaam en geest aan bod komen. Het programma bestaat uit een creatief welkom en kennismaking, verschillende vormen van yoga (zoals herstelyoga, yoga nidra),verschillende vormen (familie)opstellingen, stiltewandeling, intuïtief tekenen.
Wij geven je de ruimte om dit te ervaren en te ontdekken. Het (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Foodblogger Nelleke de Boer-Adema van Proeven met Liefde.
Je investering in dit weekend: € 395,00 voor een tweepersoonskamer en € 420,00 voor een eenpersoonskamer (incl. BTW, betaling in 2 termijnen is mogelijk)
Wat zit bij de prijs inbegrepen? Professionele begeleiding van Joyce Kool, yogadocente en Boukje de Jong, psychodynamisch therapeute 3 dagen/ 2 overnachtingen in een luxe verbouwde boerderij met gebruik sauna en zwembad. Verantwoord eten en drinken.
Informatie en aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ T0630427696/ www.puurbalans-yoga.nl/ www.boukjedejong.nl
Locatie: Munnekeburen in groepsaccommodatie 'De Zonneroos'
Datum van : 16.11.2018
Datum tot : 18.11.2018
Tijdstip : Van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op woensdag, 17 oktober 2018 10:55