Inzicht naar buiten 2019

Bij Stichting In-zicht door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Inzicht naar buiten 2019
Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in onze regio.

Pieter en Boudewijn hebben beide hoog gevoelige gaven. Op die bijzondere locaties kunnen ze bijzondere dingen voelen en die op een speelse wijze met ons delen.

Tijdstip; 10.00 tot ongeveer 16-17.00 uur.
Kosten: € 55,- 
Locatie: ergens in onze regio

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op zaterdag, 24 november 2018 18:07