Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder is een prachtig ritueel. Het is een ceremonie die ons met beide benen op de grond zet, de grond die ons draagt, en die ons onze verantwoordelijkheid laat verwoorden:

“de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van Creatie en geboorte van Nieuw Leven”.

 

Hoe ziet de dag eruit?

We delen met elkaar onze verhalen en ervaringen. Soms zijn dat ervaringen van angst en pijn. De vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, misbruikt en onderdrukt. We zijn ons bewust dat het verdriet en de diepe pijn hierover nog steeds een rol speelt.

In de Rite van de Baarmoeder geef je weer waarde aan dat wat waarde heeft.  We spreken onze verlangens en hoop uit, we stoken het vuur en we zingen, trommelen en dansen. We gaan daadwerkelijk aan de slag om gezamenlijk de mooiste, de warmste en de meest liefdevolle plek voor Creatie en geboorte van nieuw leven te creëren, met daarbij respect voor ieders eigenheid. In deze speciaal gecreëerde plek vindt vervolgens de Rite van de Baarmoeder plaats voor ieder van ons die dat wil.

 

Je bent van harte welkom

Wil je deelnemen aan de Rite van de Baarmoeder, dan ben je van harte welkom op 2 februari 2019 in

Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385 GJ Vledderveen (Dr). 

We beginnen om 11.00 uur en sluiten de dag af om 17.00 uur.

De kosten voor de dag zijn 45 euro, dat is inclusief koffie en thee met iets lekkers en een lunch tussen de middag.

Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bel of mail gerust als je behoefte aan meer info vooraf hebt.

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op donderdag, 10 januari 2019 12:19