Meet Up – Elektrisch Ecosysteem

Op zaterdag 11 januari van 14:00 tot 17:00 vindt er een Meet Up plaats in Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385 GJ Vledderveen DR. Deze middag gaat over een nog onderbelichte kant van het ecosysteem, namelijk de fascinerende wereld van de natuur door de ogen van elektrische signalen. Het wordt een inspirerende middag met informatie, filmclips, een clinic en dialoog. Iedereen is van harte welkom.

In de afgelopen maanden hebben we intensief gewerkt aan een boek het ‘Elektrisch Ecosysteem’. Dit plaatst de bezorgdheid over de snel toenemende kunstmatige straling, als gevolg van steeds nieuwere generaties zendmasten en mobiele telefoons, in een veel grotere context. Die context vloeit voort uit de perceptie dat alles in de natuur, van bacteriën tot bijen en van vissen tot vogels, werkt op basis van elektrische signalen. Dat geeft aanleiding tot hoopvolle onderzoeksmogelijkheden, zoals genezing door middel van specifieke natuurlijke frequenties. Maar de komst van kunstmatige 5G frequenties roept allerlei vragen op.

Wat merken planten, dieren en de aarde van kunstmatige straling? Hoe werkt die straling in op het menselijk lichaam? Is het wel wijs om het hele ecosysteem onder te dompelen in een golf van nieuwe 5G frequenties, zonder daar eerst onafhankelijk onderzoek naar gedaan te hebben?

Mocht je geïnteresseerd zijn om te komen geef je dan vooraf op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kosten voor deelname bedragen € 10,-.

Hierbij tref je ook een flyer aan waarmee je deze Meet Up eventueel bij vrienden, familie, collega’s en buren onder de aandacht kunt brengen.

Met hartelijke groeten,

Sander Funneman en Anne-Marie Meevis. 

In samenwerking met Theo Jacobs en Heleen Francke

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op donderdag, 28 november 2019 11:37