3-delige educatie: ’Kosmische Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie’

Bij Stichting In-zicht door Martijn van Staveren

Voor de tweede keer organiseren we deze 3-daagse educatie. De inhoud en opzet is in grote lijnen hetzelfde, echter de ervaring leert dat dit met Martijn nooit hetzelfde is!. Dus ongetwijfeld zullen er hele andere invalshoeken te horen zijn dan anderhalf jaar geleden.

Martijn: De wijze waarop wij, de Aardse Mensen, de huidige realiteit interpreteren, staat op het punt een compleet nieuwe vorm te krijgen. Hierdoor staat de Mensheid als collectief op het punt de mogelijkheid te kunnen creëren een radicaal andere koers in te slaan. Dat betekent voor ieder Mens op deze prachtige planeet, dat de huidige persoonlijke rol onderzocht kan en mag worden.
Wie ben jij en waarmee heb je werkelijk affiniteit en verbinding in jouw leven? Wat zou jij uit je eigen leven naar de voorgrond willen halen en wat is daarvoor nodig? Automatisch belanden we dan in thema gerichte onderwerpen, zoals gevoel, gevoelsbewustzijn én de vraag “wat wil mijn gevoel mij vertellen?” Is gevoel te interpreteren op basis van persoonlijke ervaringen?

Wanneer:  woensdag 21 februari 2018, dinsdag 6 maart, woensdag 21 maart

Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
Door: Martijn van Staveren

Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Westermeerzaal

Kosten:  € 267 (inclusief, koffie/thee en water)

Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.

Aanvullende informatie