Workshops

Bij Stichting In-zicht door Henk Fransen

Workshop: 'Psychosomatiek, de betekenis van organen en ziekten'

Tijdens de lezing die Henk Fransen in 2019 voor In-zicht gaf deelde hij zijn 30 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/emotionele betekenis van organen en ziekten. Aan het eind van de lezing gaf Henk een demonstratiesessie die velen raakte. Het was vooral de subtiele manier waarop hij het lichaam en de signalen ervan volgde die indruk maakte. Veel mensen gaven aan graag een vervolg te willen. En dat vervolg is er nu. In de vorm van een dagworkshop in ’t Haske in Joure en bovendien voor een speciale prijs voor In-zicht (nu € 85, normaal € 125)

Let op: Het is belangrijk dat je een lezing van Henk Fransen hebt gevolgd over dit onderwerp of zijn e-boek erover hebt bestudeerd.
Deze is hier te bestellen: https://genezendvermogen.nl/de-betekenis-van-kanker-henk-fransen/

 

Tijdstip; 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Ben jij spiritueel zoekende? Zie je door de bomen het bos soms niet meer?
Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en mis je het om je ervaringen te delen met leeftijdsgenoten? Dan is deze avond iets voor jou!
Tijdens deze belevingsavond delen wij zowel wetenschappelijke als ook spirituele informatie en eigen ervaringen, zorgen we voor verbinding met leeftijdsgenoten en doe je praktische oefeningen zodat je leert werken met jouw energetische systeem.
Daarnaast krijg je tips mee over hoe je alle informatie praktisch kunt toepassen, te midden van je dagelijkse leven.
Koop je ticket voor de avond in Heerenveen of Leeuwarden en ga mee met ons op reis om jouw spiritualiteit te ontdekken!

In Heerenveen op 06.02.2020
In Leeuwarden op 20.02.2020
Tijdstip : 19.30 tot 22.00 uur
Kosten : 28,50

Zie voor adressen en meer informatie Young and Conscious - De kracht van praktische spiritualiteit

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Op vrijdag 21 februari 2020 kunt u in De Weerribben mee komen doen met een workshop Tinnitus Adem Therapie.
De Tinnitus Ademtherapie (TAT) is ontwikkeld door de Duitse bio-energetisch psychotherapeute; Maria Holl, in samenwerking met KNO-artsen. De methode baseert zich op mindfulness, oude Taöistische helingstechnieken en ademtechnieken. TAT is in 2012 wetenschappelijk onderzocht. Bij 80% van de proefpersonen werd een aantoonbare vermindering van klachten geconstateerd. De Tinnitus Trainingsdag op vrijdag 21 juni wordt gegeven door Henriëtte Bakker. Zij is Tinnitus Ademtrainer en musicus. Tevens is zij ervaringsdeskundige. Yogastudio DE WEERRIBBEN ligt midden in een magisch stil Natuurgebied. Ideaal gelegen voor mensen met hyperacusis! Adres: Oudeweg 113, Ossenzijl. Vanaf Ossenzijl en Kalenberg is de Studio lopend, per fiets of met de boot bereikbaar. Vanaf de parkeerplaats van de yogastudio in Kalenberg kan men worden opgehaald per boot. www.weerribben.eu

De Tinnitus Training in de Yogastudio "De Weerribben" wordt gehouden op één van de stilste plekken van Nederland. Wanneer u langer in dit gebied wilt blijven, dan is er voor enige deelnemers de mogelijkheid om een kamer te boeken in B&B De Imme. Dit kunt u zelf regelen via: www.bb-de-imme.nl

Aanmeldcode: Weerribben februari 2020
Tijdstip: van 11.00 tot 15.30
Kosten: € 80,-, inclusief biologisch vegetarische lunch
Locatie: YOGASTUDIO DE WEERRIBBEN, Oudeweg 113, Ossenzijl.
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaling: via banknummer NL 37 TRIO 0198300158 t.n.v. H.T.M. Bakker met vermelding van naam en workshopcode.

 

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Workshop: Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders

Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: 'Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.' In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.


Tijdstip; 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 35,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...