Workshops

‘GRATIS HUISKAMERLEZING’

In de actiemaand 25 maart – 25 april komt Margreet bij jou thuis om GRATIS een leuke huiskamerlezing / workshop te verzorgen. Nodig je vrienden, buren, kennisssen, collega’s en familie uit zoveel als er bij jou in de huiskamer passen en garandeer ze een fantastische  avond!

Opgave hiervoor is al vanaf heden mogelijk

06 15140993 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook : www.margreetandriol.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Het eerste wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van Quantum Touch is veelbelovend. Het laat zien dat pijnklachten met 67,4% afnemen na een behandeling. Een volgend onderzoek zal met behulp van bloedonderzoek het effect van Quantum Touch op ontstekingswaarden en pijn bestuderen.
Wil jij ook met Quantum Touch® leren werken en de natuurlijke helende kracht in je handen leren kennen? Dit kan op zaterdag 8 & zondag 9 april 2017 tijdens een workshop Quantum-Touch® Level I in Heeg. 
Een ervaring voor het leven, je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'. 

Aanvullende informatie

  • Plaats Heeg
  • Contactpersoon Barbera Smit

Lees meer...

Deze workshop laat je een diepe stretch, een ontgifting en een verdieping met jezelf ervaren door afstemmen, blokkades verzachten en stimuleren op de organen en meridianen.

Yin Yoga is een zachte vrouwelijke vorm die, doordat je de houdingen op de grond uitvoert de spieren minder gebruikt, waardoor het bindweefsel wordt gestimuleerd. Dit heeft een helende maar ook verdiepende werking en laat je weer meer verbonden voelen met jezelf.

Je gaat 2 series ervaren waarin je in de eerste serie het bovenlichaam een boost geeft. Hier werk je met de elementen vuur en metaal. Borst-openers, torsies (spinale twists) geven je (weer) energie. (hart & dunne darm meridiaan en long & dikkedarm meridiaan).

Tijdens een pauze met thee die is afgestemd op de vijf elementen speciaal gemaakt door Maroesja v.d. Berg van Chunga kun je rustig relativeren en je klaarmaken voor de 2e serie;

Deze serie is aardend. Ook het element water en hout worden aangesproken waarbij je de energie van de nieren en blaas weer oplaad, je lever en galblaas prikkelt en je maag en milt stimuleert. 
Je maakt zijwaartse stretches, stimuleert je organen met torsies en spreekt het bindweefsel, spieren, pezen en gewrichten aan. 

Als afsluiting verzorgd Nelleke Adema van Proeven met Liefde een voedende Pilav die wederom is afgestemd op de 5 elementen. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, introspectie en een fijne lichaamsstretch van top tot teen.

Bij vragen en/ of twijfels mag je contact opnemen met Joyce van Dijk: 0630427696

Indeling van de workshop
12.30 tot 14.30 uur: bovenlichaam ( vuur: hart & dunne darm-meridiaan/ metaal: long & dikke darm-meridiaan)
14.30 tot 15.00 uur: pauze met thee
15.00 tot 17.00 uur: onderlichaam ( water: nieren & blaas-meridiaan/ Hout: lever & galblaas-meridiaan/ Aarde: maag en milt-meridiaan)
17.00 tot 18.00 uur: gezamenlijke maaltijd en afsluiting.

Kosten voor deze workshop: € 45,00 incl. thee en maaltijd.
matten, dekens en kussens en blokken zijn aanwezig.
Er zijn 12 plekken beschikbaar.
Opgave gaat via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt?
Dan is deze workshop precies iets voor jou! In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik meer vertellen over de helende werking en hoe je ze verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken.

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee.

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief thee en een edelsteen.

 Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kijk op www.fetje.nl 

Graag tot ziens!

Fetje

Aanvullende informatie

Lees meer...

Een dag om diep in verbinding te gaan met je eigen HartKracht. Om de connectie te gaan maken met je lichaam, hoofd en hart. Zodat jij je stappen op de route van het leven kunt gaan maken vanuit de verbinding met je eigen kern. Geleid uit je hart in verbinding met je hoofd en lichaam kun jij jouw keuzes gaan maken. Kun je krachtig zijn, en vol zelfvertrouwen en daadkracht je stappen gaan nemen.

Deze dag is het echt tijd voor jou waarin jij-zelf centraal mag staan. De verbinding met jouw eigen pure kern en kracht mag (her)ontdekt, vergroot en versterkt worden. Je mag thuiskomen in jezelf in je eigen wezenlijke kracht! Je innerlijke licht mag gaan stralen.

Wellicht ga je ontdekken wat je verlangens zijn en je passie. Volgende stappen kunnen helder worden en je creativiteit en levensvreugde kan weer meer gaan stromen. Vanuit een dieper contact met jezelf kun je weer met andere ogen naar jezelf kijken maar ook naar de wereld en de mensen om je heen. Dit ga je dan ook uitstralen en kun je andere mensen weer inspireren en raken. Een prachtig rimpeleffect kan zo ontstaan.

* Twijfel jij regelmatig aan jezelf?

* Kun je moeilijk keuzes maken?

* Denk je regelmatig; ik ben niet goed genoeg?

* Dat kan ik vast niet, dus ik begin er maar niet aan?

* Ben je onzeker?

* Blijf je hangen in iets omdat je bang bent voor verandering?

* Weet je niet goed hoe je naar binnen kunt keren? 

* Heb je het gevoel dat je vaak tegengehouden wordt in dingen?

* Vind je het moeilijk om in contact te gaan met je gevoel/emoties? 

Als jij je herkent in één of meerdere zinnen dan is deze workshop wellicht voor jou een krachtige dag om samen te zijn met mensen die ook in hun leven met deze issues stoeien. En op deze dag samen te gaan verbinden om mooie stappen te gaan zetten. 

Het gaat een krachtig samenzijn worden vol verbinding, verdieping, heling, transformatie, bekrachtiging en groei in bewustzijn. Je mag je eigen krachtige Zelf groots gaan uitstralen. Puur Zijn!

Een prachtig en waardevol cadeau die je aan jezelf kunt schenken..

 


Wanneer:

12 april 2017 van 10 uur tot 17.30 uur. 

Locatie:

De dag wordt gehouden bij 'De Stille Kracht'. Een groepsaccomodatie voor spirtuele en creatieve groepen op de Hondsrug. 

Adres:

Schoonloërstraat 7 S, 9534 TA Westdorp 

Deelnemers: 

Er zijn een beperkt aantal plekken vrij voor deze dag. De groep zal maximaal uit 12 deelnemers bestaan. Zo blijft de rust en ruimte voor iedereen gewaarborgd. 


Investering in jezelf:

Als je je opgeeft voor 17 maart 2017 krijg je vroegboekkorting! 
Je betaalt dan €85,00 p.p Daarna betaal je €95,00 p.p. 

Opgave:

Opgave graag per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan een bevestiging toegestuurd en na het betalen ben je verzekerd van een plek als deelnemer aan deze workshop! Opgave graag z.s.m., uiterlijk voor 3 april 2017.

Voor meer info en opgave kijk op de website www.oriel.nl 

Aanvullende informatie

Lees meer...