Workshops

Op zaterdag 28 september vindt in Welhoven te Vledderveen (Dr.) een speciale workshop verhalen vertellen plaats. De workshop geeft een inleiding tot de verschillende kunsten van verhalen vertellen; de kunst versterken van je taal en communicatie, je vermogen vergroten om te beschrijven, de dagelijkse betekenis van het leven ontdekken, de innerlijke kern van de verhalen verteller vinden. En vooral: Verbinding maken met de ongetapte rijkdom van je eigen ervaring. De workshop wordt begeleid door Rami Zor, grondlegger van de internationale Ring van Turquoise Storytelling groep. Rami heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van workshops verhalen vertellen.
Deelname is 20 euro voor de workshop en drankjes.
Aankomst en koffie vanaf 10.00 uur, aanvang 11.00 - 17.00 uur.
Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kijk voor uitgebreide informatie op www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Peter Toonen

Verdiepingsdag n.a.v. lezing en boek 'Opgesloten in een piramide'

Een dag waarin we dieper ingaan op de in de lezing beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Hoewel een indeling in een wereld 'buiten' ons en een wereld 'in' ons een kunstmatige scheiding is, is de dag om praktische redenen in twee items verdeeld: de macrowereld en de microwereld.
Beide delen worden op deze verdiepingsdag afgesloten met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken. We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

 

Tijdstip; 10.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur.
Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Workshop kennismaken met de energie van edelstenen

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt? Dan is deze workshop precies iets voor jou!

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik je meer vertellen over de helende werking en hoe je edelstenen verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken.

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee.

De kosten voor deze workshop zijn 25 euro. Dit is inclusief koffie en thee.

 

Graag tot 23 oktober. 

Warme groet, 

Fetje

Aanvullende informatie

  • Plaats Joure
  • Contactpersoon Fetje Westerhof

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

Ontdek de dolfijn en de walvis in jezelf! Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen je om dichterbij die kwaliteiten, die zij zo laten zien, te komen!

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Als je je dit bewust wordt, ontstaat het groeps(‘pod’)gevoel, een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Wij hebben een technologische cultuur, zij hebben een bewustzijnscultuur. Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen je om dichterbij die kwaliteiten, die zij zo laten zien, te komen. Deze dag wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren. Zo helpen ze ons om ook een bewustzijnscultuur te worden.

 

Tijdstip: van 10.30 tot 17.30 uur

Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Je essentie ontsluierd aan de hand van jouw persoonlijke horoscoop. Door Tonny Hollander en Petra van den End

Hoe leuk is het om jezelf beter te leren kennen op een tastbare, creatieve wijze. Op een verdiepende en toch speelse manier laten wij je kennismaken met de huizen, planeten en dierenriemtekens in jouw persoonlijke horoscoop. De -soms toch complexe- materie van astrologie wordt door deze ervaringsgerichte aanpak heel begrijpelijk gemaakt en diep verankerd. En extra leuk, aan het eind van de workshop neem je jouw zelfgemaakte, zeer persoonlijke en doorleefde horoscoop op 3mm dik pvc van 60cm bij 60cm mee naar huis.

Heb je interesse of vragen, mail of bel gerust. Of als je je op wilt geven, kun je dat doen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-20778725.

Datum van : 15.11.2019
Datum tot : 17.11.2019
Tijdstip : vrijdag 19.00 uur t/m zondag 17.00 uur
Kosten : 375 euro
Plaats : De Bult
Adres en locatie : Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2 in een 14-persoons huis

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Holistisch Centrum de Bron: Workshop Innerlijk Leiderschap door Oene Hofman

We leven in een bijzondere tijd waarin veel van wat voor ons vanzelfsprekend leek, steeds minder werkt en goed voelt. Bijvoorbeeld de manier waarop bedrijven, overheden en andere organisaties worden geleid en zich profileren, begint bij veel mensen te wringen. Het moet en kan anders. Deze transformatietijd is dé tijd om ook naar onszelf te kijken. Naar onze eigen rol in het geheel. Dan komen er vragen op als:
• Hoe geef jij leiding aan je eigen leven;
• Ben je nog blij met jezelf en jouw rol in de wereld;
• Wat kan jij zelf doen om een betere leider voor jezelf en anderen te worden;
• Waarom ben je nog niet voldoende jouw eigen leider, wat houdt je tegen;
• Je wilt wel maar weet (nog) niet hoe!

Innerlijk leiderschap
Met deze workshop over Innerlijk Leiderschap zet je een grote stap naar meer zelfkennis. Je maakt kennis met aspecten die nodig zijn om meer leiding te geven aan je innerlijke belevingswereld. En dit om te zetten naar gerichte daadkracht. Je gaat ernaar verlangen om innerlijk de leiding te nemen over je eigen gedachten, daden en leven. Je bent onderweg naar zelf-meesterschap.

De persoonlijke transformatie
Elke verandering begint met een andere manier van kijken. In dit veranderproces gaan we door de verschillende ontwikkelingsstadia van willen, denken, voelen en doen:
Van geld gedreven, naar waarden gedreven;
Van ego of hoofd gedreven, naar hart gedreven door com(passie);
Van uiterlijk gedreven (kijk mij nou), naar innerlijk gedreven (ik sta hier in eigen kracht);

Van buiten naar binnen gaan is hét antwoord in deze tijd van transformatie.

Zie je het voor je?
Staan in je eigen innerlijke kracht is het mooiste geschenk wat je jezelf én de wereld kan geven. Dan ben je in staat om je eigen weten en innerlijke waarden te volgen ongeacht wat een ander ervan vindt. Je kiest je weg met vertrouwen en volharding zonder dat het veel energie kost. Want als iets in lijn is met wie je echt bent en je dit uitstraalt en ernaar handelt, kom je op één lijn met de universele wetten. Dan kom je meer in de flow van het leven en ontstaat synchroniciteit!

Beleving als beloning
Je voelt het, er beweegt iets van binnen, je begint ervan te genieten. Want dit is wie je bent (eindelijk) en je ervaart en voelt de innerlijke vreugde. Je voelt je vrijer dan ooit!

Voor wie is de workshop bedoeld
Voor iedereen die (meer) leiding over zijn of haar leven wil krijgen. Voor zowel je persoonlijk leven als ook voor je eventuele professionele rol in werk, vrijwilligerswerk, mantelzorg, gezin, politieke partij, of welke taak dan ook. Overal waar een vernieuwde vorm van leiderschap nodig is. En dat kan overal zijn waar jij bent en een rol hebt te vervullen.

Wat gaan we doen?
Na een inleidende presentatie, gaan we interactieve sessie ontdekken wat we zelf ervaren bij Innerlijk Leiderschap. Wat ons daarin heeft tegengehouden tot nu toe (blokkades).
Maar ook waar we naar verlangen. We werken dit uit apart en samen.
Er zijn stiltemomenten, we doen oefeningen, reflecties en bekrachtigingen.

 

Lees meer op https://praktijkvoorinnerlijkleiderschap.nl/

 

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Kraggenburg
  • Contactpersoon Johan Woolderink

Lees meer...