Workshops

Leef jij je leven in het nu?
Leef jij in overeenstemming met jouw eigen levensplan? Welke wensen zou je graag gemanifesteerd zien?
We maken een stappenplan met handige tools om een leven te leiden waarin jij jezelf mag zijn en genieten in het hier en nu.
Op weg naar heel-zijn, in een flow, zonder ballast uit het verleden.
We gaan onder andere werken met geleide meditaties, manifestatieplan, automatisch schrift en orakelkaarten.
De workshop vindt plaats in Joure op maandag 17 en 24 juni en 1 juli om 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.
De investering in jezelf is 122 euro.
Als je je opgeeft samen met twee (of meer) anderen, ontvangen jullie 5 euro korting per persoon.
Mochten de dagen/tijden je niet passen of je wilt graag deze workshop in Sint Annaparochie volgen, laat ons dat gerust weten! Je kunt je opgeven via het contactformulier op onze site, of door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag tot ziens!

Aanvullende informatie

Lees meer...

Op vrijdag 21 juni kunt u mee komen doen aan een trainingsdag Tinnitus Ademtherapie, (TAT) naar de methode van Maria Holl. De dag wordt gegeven door Henriëtte Bakker, ervaringsdeskundige Tinnitus Ademtherapeut en musicus.
De lokatie waar de waar we aan het werk gaan met de TAT ligt net iets buiten Friesland, namelijk in het stiltegebied DE WEERRIBBEN, waar een prachtige nieuwe Yogazaal is gebouwd, die enkel per fiets of per boot te bereiken is. Een geweldige plek voor mensen met tinnitus die snakken naar stilte.
De Tinnitus Ademtherapie is in 2012 wetenschappelijk onderzocht. Bij 80% van de proefpersonen werd een aantoonbare vermindering van klachten geconstateerd.
TAT bestaat uit een serie makkelijk uitvoerbare oefeningen die tot doel hebben de overkill aan energie die bij Tinnituis Patiënten vrijwel altijd in het hoofd aanwezig is, naar beneden af te laten vloeien, de aarde in. De dag is voor iedereen met Tinnitus of Hyperacusis.
Na afloop gaat u naar huis met een reader met oefeningen, waarmee u thuis verder kunt gaan trainen om uw tinnitus te verminderen.
Kosten voor de workshop, inclusief lunch, koffie en thee: €75,-
Adres: Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl.
Website van de Yoga school: www.weerribben.eu
Website TAT: www.tinnitusademtherapie.nl
Aanmelden graag bij Henriëtte Bakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Datum van activiteit : 21.06.2019 
Tijdstip : van 11.00 tot 15.30
Kosten : €75,- inclusief een biologisch/vegetarische lunch, koffie en thee

Aanvullende informatie

Lees meer...

Het werken met een Biotensor (ook wel Biosensor genoemd) is eenvoudig door iedereen te leren en toe te passen. Via de Biotensor ontstaat een wisselwerking met de energievelden van je onderbewuste. De Biotensor is vergelijkbaar met een wichelroede en een pendel.

De workshop is voor iedereen die zichzelf of cliënten, kinderen, dieren, woonomgeving enz. willen testen. Een leuke workshop die je in staat stelt allerlei onderwerpen te testen, zoals voeding, supplementen, vinden van straling en verstoring, etc.

Wil je kennismaken met de Biotensor of werk je er al mee, maar wil je meer over de mogelijkheden weten, wees dan van harte welkom op deze workshop. De Biotensor workshop wordt aan een kleine groep mensen gegeven en de kosten voor deze workshop zijn € 25,- per persoon.

Heb je zelf geen biotensor, dan is er tijdens de workshop een biotensor in bruikleen aanwezig om te oefenen. Verder is er de mogelijkheid om een biotensor, voor of na de workshop, bij mij te kopen.

Warme groet, Fetje

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Joure
  • Contactpersoon Fetje Westerhof

Lees meer...

Workshop kennismaken met de energie van edelstenen

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt? Dan is deze workshop precies iets voor jou!

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik je meer vertellen over de helende werking en hoe je edelstenen verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken.

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee.

De kosten voor deze workshop zijn 25 euro. Dit is inclusief koffie en thee.

 

Graag tot 23 oktober. 

Warme groet, 

Fetje

Aanvullende informatie

  • Plaats Joure
  • Contactpersoon Fetje Westerhof

Lees meer...