Workshops

Breng diepgaande verandering in je leven. In deze cursus worden hoge frequenties doorgegeven door middel van klanken. Hierdoor lossen oude emoties en gedachten op. Je wordt stabieler, rustiger en je ervaart meer vreugde en liefde in je leven. Je ontdekt je levensdoel en verandert je leven diepgaand.

Tijdens de workshop geven we uitleg over de cursus en doen we twee meditaties zodat je kunt ervaren of het wat voor je is.

Redenen om de cursus te volgen:

 • rustig, stabiel en geaard worden
 • in je in je eigen energie leren te blijven.
 • ontdekken van en terug gaan naar wie je bent
 • je levensdoel vinden
 • een lichtwerker worden
 • grote schoonmaak van je energieveld, loslaten van het oude
 • liefde en licht brengen in alle levensgebieden
 • toe zijn aan een geheel nieuw niveau van licht
 • een pad naar innerlijk geluk
 • bewustzijnsverruiming
 • het is de tijd, het juiste moment

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie.

Tijdstip: van 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 25,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

De Tinnitus Ademtherapie is ontwikkeld door de Duitse bio-energetische psychotherapeute Maria Holl in overleg met KNO artsen. TAT is een unieke combinatie van mindfulness, ademoefeningen, zelfmassage en oefeningen uit de Taoïstische genezingstraditie. TAT is in 2012 wetenschappelijk onderzocht aan de Universiteit van Regensburg. Bij 80% van de proefpersonen werd eenn aantoonbare vermindering van hun klachten geconstateerd. TAT gaat ervanuit dat je lichaam en geest ëën geheel zijn. De kracht van de mind en je zelfhelend vermogen worden effectief ingezet om grote ontspanning te bereiken en het eigen energiesysteem te optimaliseren. Door te beginnen met de Tinnitus Adem Therapie neem je afstand van het idee dat er aan tinnitus en hyperacusis niets te doen valt.
De training wordt gegeven door Henriëtte Bakker, Tinnitus Adem Therapeut en musicus. Zij is tevens ervaringsdeskundige. Aanmelden kunt u door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: BIj YogaCentrum Leeuwarden Schrans 42, 8932 NE Leeuwarden
Tijdstip : van 14.30 tot 18.30
Kosten : €55,-

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

De deelnemers van de workshop van Saskia Bosman in november waren zo enthousiast dat ze naar een vervolg uitkeken en dat is deze.  

In deze workshop gaan we werken met oeroude en nieuwe kennis over onze pijnappelklier als kosmische antenne en deze ook ervaren. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar. Je kunt deze dag los van de eerste volgen.

Tijdstip: van 10.30 tot 17.30 uur

Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Karni Zor is een welbekend astrologe, woonachtig in Israel. Zij is de ontwerpster van de prachtige en accurate Holistische Astrologische Kaarten (zie www.anewastrology.com).
Ze biedt van 16-20 maart een bijzonder seminar aan, waarbij je leert werken met de kaarten zowel voor jezelf als voor anderen.
Je krijgt na afloop een certificaat (reader en practitioner). Deze 4,5 dagen aan rijke ervaringen met astrologie worden afgesloten met een speciale astrologische ceremonie om de equinox te vieren.
Je verblijft op Welhoven op een 2p kamer of in de nabije omgeving, alle biologische maaltijden worden verzorgd.
Zie voor de uitgebreide folder de website www.welhoven.nl .

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Jan Pieter Schreur

Na de twee bijzondere lezingen en een workshop over de 13 Oerstammen is dit de tweede verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie en opnieuw iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
Deze workshop is overigens los van de vorige te volgen.

Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.

Tijdstip: van 12.30 tot 17.00 uur

Kosten: € 65,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...