Workshops

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Workshop: Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders

Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: 'Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.' In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.


Tijdstip; 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 35,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Waarom is Intuïtief schilderen zo goed voor je? De linkerhersenhelft wordt gebruikt voor o.a. het denken, praten en rekenen. Deze helft wordt het meest ontwikkelt tijdens ons leven. Denk maar aan school, werk, opvoeding en de maatschappij. Door schilderen en tekenen schakel je de rechterhersenhelft in. Hier bevindt zich o.a. emotie, creativiteit en fantasie. Op het moment dat je aan het schilderen bent, wordt de linkerhersenhelft uitgeschakeld en de rechterhersenhelft ingeschakeld. Het denken wordt even stilgezet! Geen gevoel voor tijd! Alle problemen worden even losgelaten! Eindelijk even rust in het hoofd. Die rust is juist wat mensen zoeken in deze hectische tijd. Door het stimuleren van de rechterhersenhelft, komt er een betere evenwicht tussen de twee hersenhelften. Je komt in een betere balans.

Datum van activiteit : 25.09.2018
Tijdstip : 19:30-22:00
Kosten : € 35,00

Aanvullende informatie

Lees meer...

ZIN IN ZINGEN OP ZONDAG Liederen van wijsheid en verlangen. Samen zingen is heerlijk. Plezier staat voorop! Laat je horen! We zingen met hart en ziel.
Zingen geeft nieuwe energie en vitaliteit. En we luisteren stil ....Wat laat het lied ons vandaag horen en voelen?
Zondagmiddag te Welhoven van 14.30 tot 16.00 uur. Er wordt geen speciaal niveau vereist. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom. Je leert een schat aan prachtige liederen uit alle windstreken; liederen van wijsheid en verlangen.
Data: Zondag 7 oktober
Tijden: Ontvangst met thee om 14.15 uur, we zingen van 14.30 tot 16.00 uur.
Kosten: € 12,50 per middag
Adres: WELHOVEN, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen (Dr.)
Inlichtingen en opgave Anna de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

Lees meer...