Workshops

Een ochtend voor jezelf om de kwaliteit van je meditatie te verhogen of eens kennis te maken met mediteren. We doen een aantal meditatiesessie die voorafgaan aan beweging. De kosten bedragen E 20,- p.p. Kom je met 2 personen, dan ontvangt ieder E 5,- korting. Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd.
Tijdstip : 9.30 uur - 12.00 uur
Kosten : 20,- Kom je met 2 personen, dan ontvang je 5,- korting p.p.

Aanvullende informatie

Lees meer...

In deze workshop gaan we spiritualiteit vertalen naar het dagelijks leven. Je krijgt tips en we doen oefeningen om bezield te leven! Voor meer informatie kun je kijken op onze website. De workshop is op twee ochtenden van 9.30 uur tot 12.30 uur
Datum van : 08.05.2017 tot 15.05.2017
Tijdstip : 9.30 uur
Kosten : 111,00 totaal

Aanvullende informatie

Lees meer...

De weg naar binnen............... Heb jij de wens om dieper bewust in jezelf aanwezig te zijn? Op vrijdagmiddag 19 mei is de ervaringsworkshop Frequentiepad, die de weg naar binnen ondersteunt en bekrachtigt. Het is een unieke ervaring, die jou verder kan openen voor jezelf, de weg van het hart volgt en traint. Inmiddels is de energie van die middag voor mij voelbaar onder het volgende thema: THUISKOMEN IN JEZELF We gaan bezig met het trainen van onze zintuiglijke waarneming, meditatie, ademen, aandacht richten, delen en ervaren. De middag is gevuld met diverse werkvormen en oefeningen, zowel individueel als in groepsverband. Je kunt zo je waarnemingsvermogen en bewust-zijn op allerlei manieren voeden, oefenen en trainen. Er wordt gebruik gemaakt van een heel scala aan frequenties/trillingen, zowel in klank als in kleur en licht. Het onderdeel klank wordt verzorgd door Jacoline van Kommer. Wat kan deze workshop jou brengen? Rust, helderheid, inzicht, acceptatie, balans, nieuw perspectief, zelfvertrouwen, bewust-zijn en liefde voor jezelf. Een verdieping, oefening en training om minder in je hoofd/denken te zijn en meer in je voelen/lijf aanwezig te zijn. Je alertheid in waarnemen wordt getraind. Ik vraag een bijdrage van 25 euro. Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en na opgave ontvang je via de mail de laatste informatie voor die middag. Vragen? Er is nog veel meer mogelijk in de zin van begeleiding en ondersteuning via Oersprank op jouw unieke weg. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. In overleg ontstaat dit maatwerk, gericht op jou, vanuit verbinding met alles wat is. Zie www.oersprank.nl

Tijdstip: vrijdagmiddag 19 mei van 13:30 tot 16:30
Kosten: € 25

Aanvullende informatie

Lees meer...

Het eerste wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van Quantum Touch is veelbelovend. Het laat zien dat pijnklachten met 67,4% afnemen na een behandeling. Een volgend onderzoek zal met behulp van bloedonderzoek het effect van Quantum Touch op ontstekingswaarden en pijn bestuderen.
Wil jij ook met Quantum Touch® leren werken en de natuurlijke helende kracht in je handen leren kennen? Dit kan op zaterdag 17 & zondag 18 juni 2017 tijdens een workshop Quantum-Touch® Level I in Heeg. 
Een ervaring voor het leven, je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'. 

Aanvullende informatie

  • Plaats Heeg
  • Contactpersoon Barbera Smit

Lees meer...