Workshops

27 oktober van 09.30 tot 11.30 uur

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt? Dan is deze workshop precies iets voor jou! 

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik meer vertellen over de helende werking en hoe je ze verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. 

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee. 

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief koffie en een edelsteen.

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

locatie: Kwekerijstraat 4, Joure

kijk ook op www.fetje.nl

Graag tot ziens!

Warme groet, Fetje

Aanvullende informatie

Lees meer...

Zaterdag 28 oktober 2017 deel I en zondag 29 oktober 2017 deel II Per dag of als weekend in te schrijven voor de workshop TRANCE MEDIUMSCHAP. Een stapje verder in het mediumschap door de Engelse methodiek van TRANCE te leren gebruiken en nog te verdiepen.. De een kan verder in Trance dan de ander. Maar dat is juist geen belemmering. Roger geeft aan: "juist door tijd te nemen en je te willen verbinden, geeft dat er nog meer groei en verdieping komt in je mediumschap, in de intensiteit, filosofie, liefde en lessen vanuit de Spirituele Wereld".
Dat gaan we leren en oefenen in deze dagen. SPECIAAL VOOR DIT WEEKEND aan Nederland / Friesland.
Normaal geeft hij "Kennismakings-workshops Mediumschap", maar voor hen die een diepere verbondenheid en liefdevolle samenwerking zoeken met hun gidsen en de spirituele wereld, is deze speciale workshop bestemd. Roger leert ons dat de spirituele wereld liefde brengt. Dat we daarmee contact kunnen maken en dat daar niets is waarvoor we bang hoeven te zijn. Deze dagen zijn bestemd voor mensen die al enige ervaring hebben met het contact maken met de spirituele wereld en/of er voor open staan.
Er worden ook verschillende OEFENINGEN voor trance mediumschap je geleerd. Zondag is het vervolg op zaterdag. Je kunt per dag inschrijven maar ook voor het hele weekend.
Aanvang: 10:00 tot 16: 00 uur
Locatie: Rottum (4km naast Heerenveen)
Per dag €75 incl. koffie, thee en wat lekkers. Ook inclusief gezonde lunch en drinken.
Beide dagen: €130 incl. koffie, thee en wat lekkers.
Ook inclusief gezonde lunch en drinken. Na opgave krijg je per mail de bevestiging toegestuurd.

Aanvullende informatie

Lees meer...

 

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

Naar aanleiding van haar indringende artikelen in o.a. Spiegelbeeld hebben we Saskia Bosman uitgenodigd om een workshop bij ons te geven. Het zal gaan over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Het gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

Tijdstip; 10.30 tot 17.30 uur

Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Ben je benieuwd naar de helende werking van edelstenen? Nieuwsgierig welke steen persoonlijk bij jou past? Wil je weten hoe je je edelsteen verzorgt?
Dan is deze workshop precies iets voor jou!

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, ga ik vertellen over edelstenen, hun helende werking, hun verzorging en meer. Aan het eind van de workshop is er ruimte om te testen welke edelsteen de ‘perfect match’ is voor jou!

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee.

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief thee en een edelsteen.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kijk op www.fetje.nl.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Ook een keer meedoen om de natuurlijk helende energie in je handen te leren kennen? Er staat weer een weekend Quantum-Touch® gepland op zaterdag 9 en zondag 10 december in Heeg.

In de workshop Quantum-Touch® Level I leer je met lichaamsbewustzijn, ademtechnieken en gerichte aandacht een hoog energieveld te creëren tussen je handen en door je handen om b.v. een pijnlijke plek te leggen bij jezelf of bij een ander het zelfgenezend vermogen te stimuleren en te activeren.

De workshop is verdeeld over twee dagen, aan het eind van de eerste ochtend kun je al een eerste behandeling geven. De overige dagdelen vindt een verdieping plaats en krijg je een gereedschapskist aangereikt met verschillende handgrepen, werken met vortex, kleur, tonen en hoe jij jezelf, dieren, planten en op afstand kunt behandelen.

Quantum-Touch is makkelijk te leren en een ervaring voor het leven. Je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'.

Aanvullende informatie

  • Plaats Heeg
  • Contactpersoon Barbera Smit

Lees meer...