Workshops

Bij Stichting In-zicht door Aafke Douma en Rob Heiligers

Familie is alles (workshop)
Interactieve lezing/workshop met Aafke Douma & Rob Heiligers. Een inkijkje in de keuken van hun NATUURLIJK werk met markante voorbeelden, treffende oefeningen en een voorbeeldsessie met iemand uit het publiek.
Aafke en Rob komen in hun energetisch werk vele mensen tegen met klachten waarbij de oorzaken blijken te liggen in ´familielijnen´. Behalve je fysieke genen kun je nogal wat meer meekrijgen van je vader en moeder en voorouders. Waarden en normen, cultuur en gewoontes, maar ook ervaringen uit een ver verleden. De energetische impact daarvan kan vele generaties lang (onbewust) doorspelen. En dus in het hier en nu klachten veroorzaken die hun oorsprong hebben lang geleden. 

Tijdstip; 13.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 12.30 uur.
Kosten: € 33,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Op deze cursusdag behandel ik uitgebreid de basis filosofie, belangrijkste elementen, uitgangspunten en sleutels tot succes van Spring Forest Qigong.
Daarnaast leer je:
* de actieve oefeningen van level 1 en
* de basis healing technieken
Na de cursusdag kan je de oefeningen en basis healing technieken met behulp van het schriftelijke cursusmateriaal thuis toepassen.
Qigong betekent werken met energie. Je werkt aan healing van jezelf met eenvoudige, zeer krachtige oefeningen. Spring Forest Qigong is daarnaast ook een helingsmethode.

 

Achtergrond
Spring Forest Qigong is ontwikkeld door Qigong meester Chunyi Lin. Hij schreef het boek 'Born a healer', in het Nederlands vertaald als: Spring Forest Qigong (Akasha). In Amerika werd het boek een bestseller.

 

Chunyi Lin beschrijft in het boek zijn zeer moeilijke en zware jeugd in het China tijdens de culturele revolutie. Zijn vader was leraar en werd opgepakt. Ouders en kinderen werden gescheiden. Op school werd hij mishandeld en mocht hij niks terug doen. Later kreeg hij ook nog een ernstige knieblessure door een val waardoor hij nauwelijks meer kon lopen.

 

Zo was hij als jongeman zowel fysiek als emotioneel er slecht aan toe. Emotioneel was hij boos en verbitterd. Het bijzondere is dat hij zichzelf in alle opzichten genas door het beoefenen van Qigong. Daarna zag hij het als zijn missie om dit over de wereld te verspreiden. Zijn missie: "een healer in elke familie en een wereld zonder pijn".

Chunyi Lin studeerde bij vele qigong meesters. Door hen werd gezegd dat qigong moeilijk is en dat het jaren oefening vraagt. Chunyi Lin voelde dat dit niet klopte. Hij ontwierp een serie zeer eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen, of je nu gezond bent of zwaar ziek! Daarnaast ontwikkelde hij krachtige methode om anderen te helpen met hun healingsproces.

De oefeningen zijn eenvoudig maar zeer krachtig. Dit geldt ook voor healing technieken. Ze zijn heel effectief voor heling en balans. Je kunt ze doen om gezond te worden en/of gezond te blijven. Ze werken zeer krachtig op het openen van de meridianen, de energiekanalen in het lichaam. Als die open zijn ben je gezond en stromend. Als ze geblokkeerd zijn word je ziek en zwak.

Je kunt de oefeningen staand doen maar ook zittend en als dat niet gaat zelfs liggend.

Door het doen van de oefeningen hebben vele mensen over de hele wereld zichzelf genezen van ernstige klachten.

Op deze cursusdag doen we alle actieve oefeningen van level 1.
In tweetallen of kleine groepjes leer je daarnaast hoe je blokkades kunt  openen, de overtollige energie kunt verwijderen en nieuwe energie kunt toevoegen.

 

Aanvullende informatie

Lees meer...

Bij Stichting In-zicht door Oene Hofman

Innerlijk Leiderschap (workshop)

We leven in een bijzondere tijd waarin veel wat voor ons vanzelfsprekend leek, steeds minder werkt en goed voelt. Bijvoorbeeld de manier waarop bedrijven, overheden en andere organisaties worden geleid en zich profileren, begint bij veel mensen te wringen. Het moet en kan anders. Deze transformatietijd is dé tijd om ook naar onszelf te kijken. Naar onze eigen rol in het geheel. Dan komen er vragen op als:

- Hoe geef jij leiding aan je eigen leven;
- Ben je nog blij met jezelf en jouw rol in de wereld;
- Wat kan je zelf doen om een betere leider voor jezelf en anderen te worden;
- Waarom ben je nog niet voldoende jouw eigen leider, wat houdt je tegen;
- Je wilt wel maar weet (nog) niet hoe!

Innerlijk leiderschap
Met deze workshop over Innerlijk Leiderschap zet je een grote stap naar meer zelfkennis. Je maakt kennis met aspecten die nodig zijn om meer leiding te geven aan je innerlijke belevingswereld. En dit om te zetten naar gerichte daadkracht. Je gaat innerlijk de leiding nemen over je eigen gedachten, daden en leven.


Tijdstip; 13.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 12.30 uur.
Kosten: € 25,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Lees meer...