Tinnitusdag in Yogastudio DE WEERRIBBEN

Op vrijdag 21 juni kunt u mee komen doen aan een trainingsdag Tinnitus Ademtherapie, (TAT) naar de methode van Maria Holl. De dag wordt gegeven door Henriëtte Bakker, ervaringsdeskundige Tinnitus Ademtherapeut en musicus.
De lokatie waar de waar we aan het werk gaan met de TAT ligt net iets buiten Friesland, namelijk in het stiltegebied DE WEERRIBBEN, waar een prachtige nieuwe Yogazaal is gebouwd, die enkel per fiets of per boot te bereiken is. Een geweldige plek voor mensen met tinnitus die snakken naar stilte.
De Tinnitus Ademtherapie is in 2012 wetenschappelijk onderzocht. Bij 80% van de proefpersonen werd een aantoonbare vermindering van klachten geconstateerd.
TAT bestaat uit een serie makkelijk uitvoerbare oefeningen die tot doel hebben de overkill aan energie die bij Tinnituis Patiënten vrijwel altijd in het hoofd aanwezig is, naar beneden af te laten vloeien, de aarde in. De dag is voor iedereen met Tinnitus of Hyperacusis.
Na afloop gaat u naar huis met een reader met oefeningen, waarmee u thuis verder kunt gaan trainen om uw tinnitus te verminderen.
Kosten voor de workshop, inclusief lunch, koffie en thee: €75,-
Adres: Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl.
Website van de Yoga school: www.weerribben.eu
Website TAT: www.tinnitusademtherapie.nl
Aanmelden graag bij Henriëtte Bakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Datum van activiteit : 21.06.2019 
Tijdstip : van 11.00 tot 15.30
Kosten : €75,- inclusief een biologisch/vegetarische lunch, koffie en thee

Aanvullende informatie

Laatst aangepast op maandag, 15 april 2019 18:20