Workshop Quantum-Touch®

Ook een keer meedoen om de natuurlijk helende energie in je handen te leren kennen? Er staat weer een weekend Quantum-Touch® gepland op zaterdag 9 en zondag 10 december in Heeg.

In de workshop Quantum-Touch® Level I leer je met lichaamsbewustzijn, ademtechnieken en gerichte aandacht een hoog energieveld te creëren tussen je handen en door je handen om b.v. een pijnlijke plek te leggen bij jezelf of bij een ander het zelfgenezend vermogen te stimuleren en te activeren.

De workshop is verdeeld over twee dagen, aan het eind van de eerste ochtend kun je al een eerste behandeling geven. De overige dagdelen vindt een verdieping plaats en krijg je een gereedschapskist aangereikt met verschillende handgrepen, werken met vortex, kleur, tonen en hoe jij jezelf, dieren, planten en op afstand kunt behandelen.

Quantum-Touch is makkelijk te leren en een ervaring voor het leven. Je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'.

Aanvullende informatie

  • Plaats: Heeg
  • Contactpersoon: Barbera Smit
Laatst aangepast op vrijdag, 13 oktober 2017 12:17