×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Deelnemers

De praktijk staat voor het verbinden en begeleiden van mensen naar hun eigen innerlijke kracht die zo enorm groots is. 

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Appelscha
  • Contactpersoon Agnes Mulder

Lees meer...

Een plek om te delen, spelen en te helen | Trefwoorden zijn: hartverwarmend bloemwerk, keramiek, koken, kruiden, kleinschalig creatief kamperen | Informatie: Irma Rigters, Friese Veldweg 31, Blesdijke | telefoon 0521 - 795 158

Lees meer...

Uw compleet gezondheids-centrum voor lichaam en geest. Een variëteit aan alternatieve therapieën en natuurgeneeswijzen, eventueel ook bij u thuis.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Magnetiseren en andere technieken

Aanvullende informatie

Lees meer...

Multidimensionale begeleiding bij bewustwordingsprocessen: channeling, healing, reading, coaching, workshops, Opleidingen, Kristalshop, Egypte reizen en meer.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Healing, liefde en hoger bewustzijn.
Voor wie een stap verder wil…..
Ons werk is gericht op diepgaande healing, bewustzijnsverruiming, het openen van het hart en verlichting. We doen dit door middel van meditatiecursussen (samen) en diverse cursussen op het gebied van healing (onder andere Spring Forest Qigong), een complete healing opleiding en individuele begeleiding (Froukje).
In de meditatiecursussen channelen wij de geascendeerde meesters van de witte broederschap. Jeroen channelt de woorden en energie van Phylos. Hij geef veel informatie en wijsheid door. Froukje channelt de woorden en energie van Saint Germain en is daarbij vooral gericht op healing en liefde.
Wij verheugen ons erop je bij onze activiteiten ontmoeten!

Aanvullende informatie

Lees meer...

Natuurgeneeskundig Therapeut, Orthomoleculair Therapeut, Holistisch Energetisch Therapeut en Personal Coach op het gebied van persoonlijke en spirituele groei en bewustwording.

Aanvullende informatie

Lees meer...

NEI, Bachbloesem of gesprekstherapie, Blokkades ontdekken en wegnemen waardoor je doel bereikbaar wordt

Aanvullende informatie

Lees meer...

Hedwig: Shiats Systemische Paardencoaching, Opstellingen, Shiatsu in combinatie met het paard in de bak
Joseph:  Coach, Medium, Naamanalist, Journey therapeut, Jongerenbegeleider(PGB).

Cursussen: Vertrouwen op je innerlijke wijsheid, Vrouwelijk Leiderschap, Naamanalyse (wat zegt je naam over je zielsopdracht), Chakra's en de betekenins ervan, Enneagram, Opstellingen dagen met paarden

Opleiding: Mediumschap

Aanvullende informatie

Lees meer...

Klankschalen, kloppers, beschermhoezen, tingsha's en shanti's. Een ruime keuze en deskundig advies. Kom vrijblijvend ervaren wat bij jou past. Een afspraak is zo gemaakt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-2808 4519. Adres: Van Giffenstraat 6 Sneek.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Therapeutische werk, coaching en communicatie.
JaPartner is specialist in het creëren van verandering. Verdiepend inzicht in communicatie en inzicht in jouw systemen van gedrag, gedachten en gevoel, met verandering tot gevolg.
Het bewust worden van waarom je dingen doet, denkt of voelt en hoe je communiceert geeft een nieuwe keuze. De combinatie van coaching (heden- en toekomstgericht), therapeutisch werk (verledengericht) en het effectief leren communiceren is een belangrijke sleutel naar het resultaat dat je bij JaPartner voor jezelf behaalt.

Aanvullende informatie

Lees meer...

Praktijk voor ouders van nieuwetijdskinderen. Begeleiding en informatie voor ouders. Anders kijken naar kinderen.

Aanvullende informatie

Lees meer...