Dolf Flinker Leefstijl Trainingen

Hoe leg ik uit wat ik doe als Leefstijl Trainer en coach? Laat ik het simpel houden: ik help mensen om hun gewoontegedrag te veranderen. Let wel, als ze zelf vinden dat ze er beter van worden om te  veranderen.

Leefstijl is de optelsom van alles wat je dagelijks doet. Daar zit ongelooflijk veel gewoontegedrag bij. Dat is gedrag wat je veelvuldig, vaak dagelijks en vrijwel altijd onbewust doet. Als die gewoontes er toe leiden dat je ongezonder wordt, weinig energie hebt, vaker geen zin hebt of zelfs regelmatig tot ziekte en verzuim leiden, klop dan eens bij mij aan!


Ik maak je bewust van je gedrag, geef informatie én begeleid bij de veranderingen. Stap voor stap. Of het nu gaat om afvallen, gezonder eten, betere ontspanning of meer bewegen, ik snap hoe het werkt en wat je kunt veranderen. Blijvend, want uiteindelijk worden de veranderingen nieuwe gewoontes die dus weer vrijwel ongemerkt, onbewust gaan. Maar nu wel met een andere uitkomst!

Dus ik ben geen arts, geen fysiotherapeut, geen psycholoog of personal fitness-trainer, en toch help ik je om je lekkerder te voelen. Om je gezonder te voelen. Om op een natuurlijke manier ouder te worden. Door je leefstijl aan te passen. Heerlijk!!!!

Ik geef lezingen, workshops, trainingen (ook online!), begeleid personeel van bedrijven, doe aan (wandel)coaching, organiseer vakanties en schrijf blogs. Op mijn site www.leefstijlkompaz.nl lees je meer over mij, wat ik doe, waarom ik dat zo leuk vind en wat ik hopelijk voor jou kan betekenen.

Op jouw gezondheid!

Dolf Flinker

 

Aanvullende informatie