Praktijk voor algemene- en psychosomatische fysiotherapie vanuit een holistische invalshoek. Voor o.a. nekklachten, rugpijn, vermoeidheid, stress of gewoon niet lekker in je vel zitten.
O
f wil je graag leren hoe je jouw kindje veilig kunt dragen met een drager of doek? Met of zonder klachten, als draagconsulente kan ik ook dan iets voor je betekenen.

Aanvullende informatie

zondag, 04 oktober 2020 12:43

Inspiratiemiddag

I n s p i r a t i e m i d d a g
Iedere eerste zondagmiddag van de maand organiseer ik een middag om samen te komen met gelijkgestemden voor meditatie, rust en bezinning. Uiteraard is er wel een zachte beweging naar een onderwerp of thema, echter is er ook ruimte om in het moment een andere invulling toe te laten.
Wat kun je verwachten? Inspiratie naar aanleiding van het trekken van een symbolische kaart, of op een creatieve manier een onderwerp uitbeelden met materialen, het luisteren naar een verhaal of overdenking of het spontaan luisteren naar inbreng uit de groep, kortom; alles is mogelijk! Wat het je brengt is rust en aandacht voor jezelf! Een middag waar je naar uit kunt kijken, omdat je toe bent aan een ontmoeting met gelijkgestemden.
Bijdrage : 17,50 incl. materialen, thee en wat lekkers
 Wanneer : 2 februari, 1 maart, 4 oktober, 1 november en 6 december 2020 van 13:30 tot 15:30

Tot gauw, ik ont-moet je graag!

Warme maangroet van mij, Anneke

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0513 – 416166
Mobiel: 06-28995374

Aanvullende informatie

vrijdag, 27 maart 2020 14:18

Klankreis

Elke maand verzorg ik een klankreis. Bij een klankreis laat je je onderdompelen in klanken. Hierbij maak ik gebruik van verschillende klankinstrumenten.
Elk instrument heeft een andere trilling, een andere klank en daardoor verschillende uitwerkingen op lichaam, geest en bewustzijn. Een klankreis kan diepe ontspanning geven waardoor vermoeidheid, stress en indrukken verwerkt kunnen worden. Er ontstaat een gevoel van ruimte, ruimte voor leven.

Je bent welkom op vrijdag 24 januari, 28 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni van 20.00 - 21.30 uur.
De kosten zijn € 10,- per keer. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 29910453

Aanvullende informatie

maandag, 06 april 2020 14:13

Meditatie

Wil je mediteren?
Mediteren heeft veel positieve invloeden. Mediteren brengt je tot rust, je laat stress los, het geeft nieuwe inzichten en transformatie.
Je bent welkom op:
Maandagmorgen 10.00 - 11.30 uur: 20 januari, 3 en 24 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april.
Woensdagaovnd 19.30 - 21.00 uur: 22 januari, 5 en 26 februari, 11 en 25 maart, 8 en 22 april.
De kosten zijn € 10,- per keer. Adres: Klampe 11 Wommels. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 29910453.
Uw naam : Fanny Regts

Aanvullende informatie

Op basis van Neuro Linguïstisch Programmeren methodieken geef ik training in communicatie en persoonlijke ontwikkeling aan bedrijven.
Daarnaast doe ik ook coaching op individueel niveau voor een brede doelgroep en altijd 'op-maat'.

Aanvullende informatie

zondag, 19 april 2020 10:59

De kunst van Storygenics

Stel je voor… Storytelling: Elk verhaal heeft een begin, midden en einde, maar niet persé in die volgorde. Storylistening: De kunst, het vermogen om veranderd te worden door een verhaal. Storygenics: De ruimte, zorg en aandacht voor het verhaal dat we onszelf vertellen.

Dat je kennis maakt met… The Art of Storygenics, 5 ontmoetingen met de toekomst van storytelling. Voor mensen die de essentiële kunst van storytelling en -listening (verder) willen ontwikkelen en toepassen in hun leven, werk en ontwikkeling. Locatie: In Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8386 GJ Vledderveen (DR) Data: Vijf ontmoetingen van 11 – 17 uur op de volgende dagen: • zaterdag 21 december 2019 • zondag 19 januari 2020 • zondag 16 februari 2020 • zondag 15 maart 2020 • zondag 19 april 2020

Geïnteresseerd? Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Investering: 150 euro en vier keer 1 zondag per maand en 1 keer een zaterdag
Minimum aantal deelnemers is 5. Zodra er 5 inschrijvingen zijn, is aanmelden per losse ontmoeting ook mogelijk.
Investering is dan 30 euro per keer. Bedragen zijn inclusief koffie en thee gedurende de bijeenkomsten.
Lunch graag zelf meebrengen. Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor koffie, thee en begroeting

Aanvullende informatie

Hulp bij ziekte, stress, burn-out, trauma. Gezinsbegeleiding bij opvoedmoeilijkheden. Meditatie en klankreizen. Healing, massage, hypnotherapie, EMDR.

Aanvullende informatie

healing, reading, coaching en sessies met de energetische Urimcode stoel.

Aanvullende informatie

Spirituele psychologie, energetische healing & reading, meditatie, online cursussen

Aanvullende informatie

  • Plaats Heerenveen
  • Contactpersoon Demi Maatman

Praktijk voor bewustwording, lichaamswerk, coaching.
Door gebruik te maken van Rebalancing technieken, opstellingen, energiewerk kan inzicht verkregen worden in mogelijk aanwezige blokkeringen, die zich fysiek, mentaal of emotioneel laten zien.
Dit geeft herstel van stroming in het lichaam en daarmee in het leven.

Aanvullende informatie

  • Plaats Sint Nicolaasga
  • Contactpersoon Trudie Huitema