zondag, 07 oktober 2018 11:09

ZIN IN ZINGEN OP ZONDAG

ZIN IN ZINGEN OP ZONDAG Liederen van wijsheid en verlangen. Samen zingen is heerlijk. Plezier staat voorop! Laat je horen! We zingen met hart en ziel.
Zingen geeft nieuwe energie en vitaliteit. En we luisteren stil ....Wat laat het lied ons vandaag horen en voelen?
Zondagmiddag te Welhoven van 14.30 tot 16.00 uur. Er wordt geen speciaal niveau vereist. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom. Je leert een schat aan prachtige liederen uit alle windstreken; liederen van wijsheid en verlangen.
Data: Zondag 7 oktober
Tijden: Ontvangst met thee om 14.15 uur, we zingen van 14.30 tot 16.00 uur.
Kosten: € 12,50 per middag
Adres: WELHOVEN, Werkhorstlaan 2, 8385GJ Vledderveen (Dr.)
Inlichtingen en opgave Anna de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.welhoven.nl

Aanvullende informatie

donderdag, 15 november 2018 11:32

Themadag - De Universele taal van Verbondenheid

Bij Stichting In-zicht door Asma Toet-Achkroune en Martijn van Staveren

Themadag - De Universele taal van Verbondenheid
Op deze themadag van Kosmische verbondenheid, staat communicatie via trilling en emotie centraal. Vele mensen verdiepen zich inmiddels in de frequenties achter het gesproken woord, wat deze kunnen betekenen voor de eigen werkelijkheid en wat hierdoor in beweging kan worden gezet.

Tijdstip; inloop 9.30, start 10.00 en einde zo rond 16.00
Kosten: € 49,-
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure in de 'Skarsterlânzaal'

Aanvullende informatie

Bij Stichting In-zicht voor mensen door mensen

Na eerdere succesvolle edities organiseren we nu opnieuw een ‘In-zicht Ont-moet’- dag. Net als voorheen wordt het een soort mix van een symposium en een marktplaats, zonder dat het een commerciële lading heeft. Dit is door iedereen als heel ontspannen en prettig ervaren. Later volgen meer details over de dag.

Standhouders van de vorige edities worden proactief door ons aangeschreven.
Kinderen tot 15 jaar gratis.


Tijdstip; 13.00 tot 17.00 uur uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Kosten: € 6,- voor bezoekers
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure (in diverse zalen).

Aanvullende informatie

Bij Stichting In-zicht door Manuela van der Knaap

Inzicht in je Wezensessentie (met behulp van kosmische astrologie)
We zochten voor het einde van het kalenderjaar naar een mooie afronding waarbij we kunnen beluisteren en ervaren waar we staan, zowel in ons eigen als in het collectieve proces. We zijn er van overtuigd dat we met deze avond een diepere laag in (eenheids)bewustzijn kunnen aanraken en voelbaar maken op verschillende lagen van ons Zijn.

Manuela: 'Ons bewustzijn is in ontwikkeling naar het nieuwe bewustzijn van het Watermantijdperk. Hiervan zijn wij de architecten en in deze tijd zitten we midden in de kern van de grote veranderingen die zich nu op Aarde gaan manifesteren. Doormiddel van astrologie maakt Manuela deze processen inzichtelijk. Met deze lezing nieuwe stijl wordt betrokkenheid gevraagd van de aanwezigen. Interactief maken we helder wat de processen en groei zijn voor ieder van ons, als ook op collectief niveau, van dit moment en met zicht op 2019. Kom zonder belangen en met een open bewustzijn, zodat gelijkwaardig en vanuit eigen ervaring de actuele thema’s gedeeld kunnen worden'.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

woensdag, 21 november 2018 13:29

Economie als zichtbaar gemaakte liefde

Bij Stichting In-zicht door Ivo Valkenburg

Economie als zichtbaar gemaakte liefde
Naast een krachtige stroming van mensen vanuit ego, macht, misbruik en vernietiging van mens, natuur en samenleving, overal zichtbaar in de wereld, is er ook een krachtige stroming van mensen die het lef hebben om daadkrachtig uit te stijgen boven de verpersoonlijking van de eigen ik. Ze creëren overal nieuwe initiatieven en laten zien dat het anders kan. De beste manier om de toekomst te voorspellen is immers om ze zelf te creëren.

Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 12,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

zaterdag, 20 oktober 2018 11:51

Spirituele themamiddag met Marcel Messing

Bij Innerlijk Besef door Marcel Messing

Marcel bespreekt zijn nieuwe boek 'Met een glimlach de wereld rond'.

Marcel bespreekt onderwerpen als het geheim van geven en ontvangen, mededogen, vertrouwen, ouder worden en dood, sterven vóór de dood, troost en verzoening, de weg naar binnen en geluk dat niet voorbijgaat.

‘De glimlach van de Boeddha is over heel de wereld bekend en in talloze beelden vastgelegd. In grote, kleine, verfijnde en grove beelden, in met bladgoud beschilderde en zelfs ivoren Boeddhabeelden. Steeds weer zien we die glimlach. Wie aandachtig waarneemt kan vaststellen, dat deze glimlach rust en beweging tegelijkertijd manifesteert en dat er geen begin- of eindpunt in te vinden is.’

Dat onze planeet een ongekende omwenteling doormaakt, heeft geen toelichting meer nodig. Maar kunnen we ondanks de ernst van de wereldsituatie er innerlijk op blijven vertrouwen, dat er dwars door de chaos heen een pad bestaat tot bevrijding, een ‘opstanding uit de dood’? Ja, er is een weg naar waarachtig geluk, geluk dat niet voorbijgaat. Er is een innerlijke weg die ons verzoent met het Zelf, met ‘Dat’, wat altijd is, het onnoembare.

Tijdstip:  van 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 15,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

dinsdag, 04 december 2018 11:44

De spiritualiteit van het geluk

Bij Innerlijk Besef door Roelof Tichelaar

Ieder mens wil graag gelukkig zijn, maar wat is dat eigenlijk? En waar kunnen we dat geluk vinden?
Aards geluk kent vele gezichten, maar is altijd tijdelijk omdat de uiterlijke vorm van het aardse voortdurend aan verandering onderhevig is. Het najagen van geluk blijkt dan een oneindige zoektocht.
Het geestelijk geluk is dichterbij, veel dichterbij dan we vermoeden. Dit geluk moeten we wel beschermen: door bewust met onze gedachten om te gaan en door onze grenzen op de juiste manier te stellen. Het stellen van grenzen is een spirituele opdracht die we serieus moeten nemen.
Welke spirituele bron staat ons ter beschikking om daarin de juiste kracht, de innerlijke rust, maar ook het geluk te vinden?

 

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

Bij Innerlijk Besef door Ger Lodewick en Maarten Oversier

Ger heeft ruim 22 jaar onderzoek gedaan naar orgaandonatie en heeft er regelmatig kritisch over gepubliceerd. Om 'postmortale' orgaandonor te zijn moet je hersendood verklaard worden en dan ben je plotseling een 'beademd stoffelijk overschot' (art. 14 van de wet op de orgaandonatie). De in Duitsland zeer bekende transplantatiechirurg Rudolph Pichlmayr zei vlak voor zijn dood iets heel interessants: "Als we de samenleving volledig zouden voorlichten over orgaantransplantatie, krijgen we geen organen meer." ....... Hoezo, wat is hier aan de hand en mogen wij niet weten?

Maarten heeft als reïncarnatietherapeut te maken gehad met mensen die een orgaan ontvingen met de daarbij behorende complicaties. De gestorvene blijkt zich niet of nauwelijks bewust te zijn dat hij/zij dood is. De afwezigheid van zielsbesef, overigens voor beide partijen, blijkt dan de grote oorzaak van afstotingverschijnselen te zijn. Het te vervangen orgaan draagt ook een wezenlijk verhaal dat begrepen dient te worden alvorens het in de prullenbak terecht komt. Los van de ethische afwegingen, is er op deze spirituele niveaus goed werk te verrichten. Maarten is meermalen getuige geweest van behoorlijke verbetering nadat er zielsbesef kwam. De inzichten die hiermee verworven worden, compliceren de discussie ‘wel of niet’ diepgaand.

Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Zalencentrum Hingstman te Zeijen

 

Aanvullende informatie

zondag, 07 oktober 2018 08:49

De kracht van je gedachten

De kracht van je gedachten. Hoe je gedachten de werking van je DNA beïnvloeden. Jouw gedachten hebben invloed op de werking van je DNA.
Met de nieuwste ontdekkingen uit de wetenschap en interessante demonstraties laat Lianne Hermers je op een begrijpelijke manier zien hoe je met deze kennis het leven van je dromen creëert. Datum: 7 oktober 2018 Tijd: 13.30 – 16.30 (Optie: borrel van 16.30 - 17.30)
Kosten: €12,50 Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas €2,50 korting.
Adres en locatie : Stadhouderlijk hof, Hofplein 29, 8911 HJ Leeuwarden

Meer info & reserveren: https://sourceevents.nl/evenementen/de-kracht-van-je-gedachten/

Aanvullende informatie

Praktijk voor zijnsgerichte coaching, Nunqui healing en de Het Heru Healing Dance.

In contact met een volk in de Amazone, die nog in diepe verbinding met de natuur leven, heb ik de sleutel gevonden naar verbinding met mijn natuur.
De Shuar hebben mij de afgelopen 9 jaar ingewijd in hun rituelen maar vooral hebben ze mij een andere wijze laten ervaren van omgang en communicatie met elkaar. Hoe je meester wordt van je emoties en denken. De controle loslaat. Het moment toelaat met alles wat het is. En hoe je moed aanwendt om jezelf te zijn en je hart te volgen.
Zij hebben mij een ruimte geboden om de taal van de ziel te leren verstaan en mijn gaven te laten stromen.
Daar ben ik ze intens dankbaar voor en dit draag ik uit en deel ik met anderen.
Grondtoon in mijn werk is het herstellen van de balans tussen het heilige vrouwelijke en heilige mannelijke.

Aanvullende informatie

  • Plaats Wijnjewoude
  • Contactpersoon Reino van der Velde