Energetisch therapeut, Systemisch werk, Spiritual Response Therapie

Aanvullende informatie

dinsdag, 02 oktober 2018 14:02

Reis door de chakra's

De Reis door de Chakra's is een kennismaking met de chakra's. Waar zit welk chakra, wat betekend dat chakra, wat doet dat chakra? Aan de hand van deze zeven belangrijkste chakra's in ons lichaam maken we een reis door de thema's van ons leven en de verschillende facetten van onze persoonlijkheid. De methoden die we tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. yoga-oefeningen, bio-energetische oefeningen, beweging, dans, meditatie, en visualisatie. Hierdoor kunnen de eventuele aanwezige blokkades, waardoor je energie niet vrij meer kan stromen, opgespoord worden en kan je ze opheffen.

Datum van activiteit : 02.10.2018 tot 14.05.2019
Tijdstip : 19:00- 22:00
Kosten : € 300,00

Aanvullende informatie

dinsdag, 25 september 2018 13:52

Workshop Intuïtief schilderen

Waarom is Intuïtief schilderen zo goed voor je? De linkerhersenhelft wordt gebruikt voor o.a. het denken, praten en rekenen. Deze helft wordt het meest ontwikkelt tijdens ons leven. Denk maar aan school, werk, opvoeding en de maatschappij. Door schilderen en tekenen schakel je de rechterhersenhelft in. Hier bevindt zich o.a. emotie, creativiteit en fantasie. Op het moment dat je aan het schilderen bent, wordt de linkerhersenhelft uitgeschakeld en de rechterhersenhelft ingeschakeld. Het denken wordt even stilgezet! Geen gevoel voor tijd! Alle problemen worden even losgelaten! Eindelijk even rust in het hoofd. Die rust is juist wat mensen zoeken in deze hectische tijd. Door het stimuleren van de rechterhersenhelft, komt er een betere evenwicht tussen de twee hersenhelften. Je komt in een betere balans.

Datum van activiteit : 25.09.2018
Tijdstip : 19:30-22:00
Kosten : € 35,00

Aanvullende informatie

Zin om vijf heerlijke dagen te mediteren, te chanten, en de natuur op een spiritueel  niveau te ervaren? Het leek ons prachtig om een intensieve maar tegelijkertijd speelse vijfdaagse te geven, waarin je je spiritualiteit op verschillende manieren kunt ontdekken of verdiepen. Nu eens niet in het buitenland maar letterlijk dicht bij huis, op de grens van Friesland en Drenthe.

Je wordt tijdens deze dagen geïnitieerd in de zeven goddelijke stralen. Dit zijn krachtige hoge frequenties die via je chakra’s je fysieke leven binnenstromen. Ze zijn zo subtiel dat ze niet met wetenschappelijke instrumenten te meten zijn. Toch bepalen ze voor een belangrijk deel hoe je leven op aarde eruit ziet. Door met deze stralen te werken open je je chakra’s en stem je je af op hogere dimensies. Ze helpen je om je te openen voor diepere ervaringen van eenheid. Doordat ze voortkomen uit Brahma, het scheppende aspect van het  goddelijke licht, kun je ermee werken en je leven beïnvloeden. 

Daarnaast werken we met de zeven stralen om je (nog meer) af te stemmen op het nieuwetijdslicht. Vanuit de goddelijke bron stromen de frequenties van dit licht naar de aarde. Dit stuurt het bewustzijn op aarde aan. Het wordt het nieuwetijdslicht genoemd omdat er momenteel een belangrijke verschuiving plaatsvindt van een lager naar een hoger bewustzijnsniveau van de mensheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in meer saamhorigheid en een toenemende opening van  intuïtie en helderwetendheid. De overgang zorgt echter ook voor veel verwarring. Door afstemming op het nieuwe tijdslicht en de zeven stralen samen, leer je om stabiel te blijven en niet in deze verwarring te belanden.
We openen de chakra’s met de zeven stralen. Aan de achterkant van de chakra’s ga je het licht van de nieuwe tijd ervaren. Aan de voorkant maak je contact met de kwaliteiten van de chakra’s die nu afgestemd zijn op de nieuwe tijd. In meditaties breng je deze kwaliteiten in verschillende gebieden van je leven, zoals relaties, wonen, gezondheid, spiritualiteit, overvloed en levensdoel. Zo breng je je hele leven naar een hoger plan.

Voor mensen die ons werk al kennen zal een verassend nieuw aspect zijn dat we de natuur om ons heen bij de cursus betrekken. Met de zeven stralen en meditatieve oefeningen ga je je verbinding met de natuur een geheel nieuwe dimensie geven.

Als je al geïnitieerd bent in de zeven stralen, zal je nu op een dieper niveau worden geïnitieerd.

De Zeven goddelijke stralen zijn als initiaties door Mahavatar Sri Babaji gegeven aan Prema Baba Swamiji. Prema Baba heeft ons geïnitieerd om deze verder te verspreiden

 

Aanvullende informatie

  • Plaats Vledderveen
  • Contactpersoon Froukje Buma
vrijdag, 07 september 2018 21:20

Basisopleiding familieopstellingen

Op 7 september start onze 8-daagse basisopleiding familieopstellingen weer in Lemmer.

Wat houdt de basisopleiding familieopstellingen in?

Bijna iedereen groeit op in een gezin. In het begin meestal met een vader en een moeder.  Met of zonder broertjes of zusjes.  Dit noemen wij het gezin van herkomst. Het grotere geheel is de familie waar je uit voorkomt: het systeem van herkomst. Hier beginnen vanaf je geboorte jouw patronen zich te vormen.

Je hebt een plek en krijgt of neemt misschien een andere rol in het gezin. Die rol is op dat moment op jouw lijf geschreven: je hebt je aangepast aan voor jou precies de juiste plek in het gezin.

Maar dan ga je ontwikkelen, je wordt ouder, groeit op en uiteindelijk verlaat je het gezin. Toch zit jij nog steeds in die rol, omdat je dat al jaren zo doet en eigenlijk niet beter weet. In je werk, met collega’s of leidinggevende. Of in een relatie met een partner.

Alleen: je hebt nu een heel andere rol. Dit systeem zit totaal anders in elkaar dan dat van jouw gezin. Er kan dus heel anders op je gereageerd worden, misschien voel je dat wel eens, of zit je soms niet lekker in je vel bij deze mensen. Beetje vreemde eend in de bijt of zoiets. Niet gek natuurlijk, jij hoeft jouw oude vertrouwde rol helemaal niet meer te spelen, die past waarschijnlijk helemaal niet in deze situatie. Je kunt je ervan losmaken. Hij heeft jou ooit gediend, het was ooit nodig die te vervullen, maar gaat nu tegen je werken omdat de omgeving waarin je je nu bevindt, van een totaal andere orde is.  Kost je ook te veel moeite.

Je bent je er dus wel bewust van dat iets jou belemmert, misschien tegenhoudt om te groeien of super gelukkig te mogen zijn. Misschien is er soms een wat onveilig gevoel en ben je onbewust op zoek wat dat is.

Opleiding

In de basisopleiding familieopstellingen gaan we samen met jou uitzoeken welke plek jij in je gezin had en waarom dat zo was. Waarom dat nodig was of gewoon zo is gegaan. Belangrijke inzichten. Wij werken met jouw onderstroom, met jouw onbewuste. Deze laten we door middel van opstellingen naar boven komen om jou bewust te maken van waar je stond, waar je nu staat en waar je heen gaat. Lees verder op onze site.

Aanvullende informatie

zaterdag, 14 juli 2018 14:55

Workshop Quantum Touch Level I

Ook een keer meedoen om de natuurlijk helende energie in je handen te leren kennen? Er staat weer een weekend Quantum-Touch® gepland op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 in Heeg.

Heeg is een mooie en gezellige watersportplaats om te vertoeven.

In de workshop Quantum-Touch® Level I leer je met lichaamsbewustzijn, ademtechnieken en gerichte de energie in je handen te laten stromen waardoor bij jezelf of bij een ander het zelfgenezend vermogen wordt getriggerd en geactiveerd.

De workshop is verdeeld over twee dagen, aan het eind van de eerste ochtend kun je al een eerste behandeling geven. De overige dagdelen vindt een verdieping plaats en krijg je een gereedschapskist aangereikt met verschillende handgrepen, werken met vortex, kleur, tonen en hoe jij jezelf, dieren, planten en op afstand kunt behandelen.

Quantum-Touch is makkelijk te leren en een ervaring voor het leven. Je hebt je handen altijd bij je en kun je dus altijd inzetten zowel bij jezelf als bij een ander die, ik noem maar wat, de voet verstuikt of het in de rug is 'geschoten'.

 

aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

vrijdag, 11 januari 2019 10:52

Healing opleiding

Het doel van deze Healing Opleiding is je eigendom en bewustzijn over je healing-energie te vergroten. De helderheid en de kracht ervan.
Healen vanuit ‘je verantwoordelijk voelen voor de ander’ of healen vanuit je helderheid maakt een wereld van verschil.

Dit verschil ervaren betekent een enorme sprong in je bewustzijn en in je levensplezier. Voor jou maar ook zeker voor de heali die de healing ontvangt.
Groeiprocessen in de healing opleiding.

Als healer kijk je steeds naar groeiprocessen. Neutraliteit is hierin heel belangrijk. Neutraal betekent niet onverschillig of zonder gevoel, integendeel. Neutraliteit geeft je de ruimte om helder te zien naar een ander én naar jezelf.

Met je medestudenten oefen je in het geven en ontvangen van healings. Je leert spelenderwijs tijdens een healing makkelijker bij jezelf te blijven. Daardoor blijf je beter bij je eigen informatie en bij jouw situatie. Die hoef je niet op te geven, evenmin als je groter of ondergeschikt te maken aan de ander.

Praktische informatie:
Locatie: Hoofdstraat 3 9244 CL Beetsterzwaag
Datum: vanaf vrijdagochtend 11 januari 2019
Tijden: 10:00 uur – 12:30 uur
Kosten: € 700 voor 20 wekelijkse lessen
Te betalen ineens of in maandelijkse termijnen.
Voorwaarde voor deelname: Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling
Docent: Rinze Heininga

Aanvullende informatie

Organiseren van vrouwencirkels - orthomoleculaire therapie

Aanvullende informatie

zaterdag, 22 september 2018 09:41

Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders

Bij Stichting In-zicht door Maarten Oversier

Workshop: Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders

Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: 'Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.' In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.


Tijdstip; 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 35,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

Bij Stichting In-zicht door Martijn van Staveren

Sterven doe je Zelf -  de wederopstanding en bevrijding van het Innerlijke Bewustzijn
Deze lezing gaat over de Wederopstanding van de Innerlijke Kracht van wat bewustzijn wordt genoemd. Gedurende het leven van een Mens doet zij ervaringen op, draagt ervaringen van voorouders in zich (dna) en is onderdeel van een collectief bewustzijn. Deze cluster aan invloeden hebben een enorm effect en uitwerking in hoé de Mens haar leven ervaart, hoe zij leeft, hoe zij zich vormt en welke normen en waarden worden gehanteerd. Hierbij gaan we dikwijls voorbij aan de afsluiting van het Aardse leven en overgang naar een ander bewustzijn, dat deze onlosmakelijk verbonden is aan de wijze hoe en vanuit welke overtuigingen er geleefd wordt.

Steeds meer mensen komen tot het inzicht en besef dat er meer gaande is dan de tot nog toe bekende en besproken modellen van leven en dood, de betekenis hiervan wordt verruimd en krijgt steeds grotere inhoud en betekenis.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 22,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie