CONDORA - Centrum voor Sjamanistisch en Ceremonieel Werk / Ayahuasca Friesland

Welkom op onze site! Je kunt bij ons terecht voor activiteiten m.b.t. bewustzijnsverruiming, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. diepe reiniging, transformatie en heling. Wij bieden diverse activiteiten aan, zoals: Ayahuasca ceremonies (met name ook vrouwengroepen), (Trance) Dans en therapeutische begeleiding en ondersteuning.

Doel:

Wij willen graag een bijdrage leveren aan het proces van bewustwording van mensheid en Moeder Aarde. Dit doen wij o.a. door het werken met de uit Zuid-Amerika (Amazonegebied) afkomstige 'plantleraar' Ayahuasca. Zij wordt beschouwd als de meest krachtige plant onder de 'plantleraren' en verdient een groot respect. Het gebruik van Ayahuasca is een unieke manier om ons lichaam en geest te reinigen van alle onzuiverheden, die we in de loop van ons bestaan hebben opgebouwd. Onze ceremonies kenmerken zich door een mengeling van inheemse tradities met eigentijdse inbreng.

Visie en Werkwijze:

Wij werken vanuit een Sjamanistische visie. Het Sjamanisme is de oudste, spirituele helingstraditie die we vandaag de dag kennen en is al zo oud als de mensheid zelf. Het Sjamanisme kent een holistische benadering tot heling en gaat ervan uit dat alles een ziel heeft; mensen, dieren, bomen, rivieren, stenen, mineralen en uiteraard de plantenwereld. Alles is met elkaar verbonden, alles is gelijkwaardig aan elkaar en alles maakt onderdeel uit van de grote Geest/Spirit. Binnen het Sjamanistische wereldbeeld is er een voortdurende interactie tussen de verschillende dimensies, krachten en energieën van de kosmos. Binnen de ceremonies werken we met diverse elementen uit de natuur en verrichten energiewerk waar nodig is.

Het is een groot voorrecht om met Ayahuasca te mogen samenwerken én medemensen te mogen begeleiden binnen hun boeiende processen van bewustwording, heling en transformatie.  

Wij ontmoeten je heel graag bij één van de activiteiten die CONDORA aanbiedt. Wees welkom!

Aanvullende informatie

Meer in deze categorie: « Inca Sjamanisme Joure