Ontdek waarvan je gaat stralen en creëer met een eenvoudig stappenplan de basis voor verdere keuzes, voor focus, voor plezier. Omdat het dan opeens zo logisch is om bepaalde dingen wel te doen, en andere dingen niet.

Aanvullende informatie

  • Plaats Leeuwarden
  • Contactpersoon Gerry Draaisma

We maken dit weekend contact met de volgende aspecten van het vrouw zijn:
- De verbinding met je innerlijke levens Wat leeft er in ons? Wat zijn onze oprechte verlangens en beweegredenen? Vele mogelijkheden liggen in onszelf besloten.
- De verbinding van vrouwen onderling. Hoe kun je vanuit jouw unieke print in liefde en vertrouwen bijdragen aan een levend web van vrouwelijke saamhorigheid? Hoe kan deze verbondenheid jou inspireren en voeden?
- De verbinding met de Grote Stroom.  Hoe kun je bewust deel uitmaken van Creatie? Hoe kun je je open stellen voor dat wat Creatie nu zoekt?

Aanvullende informatie

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zal de regiogroep-Noord van academie PanSophia een aantal lezingen aanbieden. Met deze lezingen wil zij haar bijdrage leveren aan een vernieuwend bewustzijn en een brug slaan tussen de wijsheid en kennis van voor-patriarchale samenlevingen van vrede en verbinding naar onze huidige tijd.
Er worden vier lezingen georganiseerd op 7 okt. en 2 dec. in 2017 en op 27 jan. en 17 febr. in 2018.
Met als onderwerpen "de weg van de Beeldtaal" door Dr. Annine van der Meer, "de weg van de Kennis" door Dr. Daniëlle van Dijk, "de weg van het Landschap en haar Symbolieken" door Dr. Selma Sevenhuijsen en "de weg van de Wijsheid"door Bram Moerland.

Locatie: De Gasthorn, De Gast 58a, 9801AG Zuidhorn
Tijdstip : 13.30 uur
Kosten : 20 euro, minima 10 euro, bij alle vier lezingen 70 euro (min. 35 euro)

Aanvullende informatie

vrijdag, 01 december 2017 20:14

Workshop Jouw Persoonlijke Edelsteen

Ben je benieuwd naar de helende werking van edelstenen? Nieuwsgierig welke steen persoonlijk bij jou past? Wil je weten hoe je je edelsteen verzorgt?
Dan is deze workshop precies iets voor jou!

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, ga ik vertellen over edelstenen, hun helende werking, hun verzorging en meer. Aan het eind van de workshop is er ruimte om te testen welke edelsteen de ‘perfect match’ is voor jou!

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee.

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief thee en een edelsteen.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kijk op www.fetje.nl.

Aanvullende informatie

27 oktober van 09.30 tot 11.30 uur

Ben je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt en hoe je ze verzorgt? Dan is deze workshop precies iets voor jou! 

In een kleine groep, van maximaal 4 personen, laat ik je de energie van edelstenen voelen en ga ik meer vertellen over de helende werking en hoe je ze verzorgt. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. 

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en je wilt weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee. 

De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief koffie en een edelsteen.

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

locatie: Kwekerijstraat 4, Joure

kijk ook op www.fetje.nl

Graag tot ziens!

Warme groet, Fetje

Aanvullende informatie

maandag, 06 november 2017 11:09

Opleiding Mindful Coachen

Mindful Coachen is een coachspecialisme waarbij meer van de coach gevraagd wordt dan het kunnen voeren van een goed gesprek, luisteren tussen de regels door en beschikken over inlevende kwaliteiten.
Van een Mindful Coach wordt een voelende intuïtieve houding verwacht. Voelend om o.a. de eigen valkuilen te identificeren en intuïtief om o.a. wederzijdse onzuiverheden te kunnen ontmaskeren.
Binnen coachtrajecten wordt op specifieke wijze gebruik gemaakt van deze kwaliteiten waar het ten gunste van de cliënt kan zijn. Coachinterventies hebben zo veel mogelijk betrekking op het hier en nu.
De werkvormen die je in deze opleiding aangeboden krijgt zijn:
-Diverse vormen van zelfonderzoek.
-Mindfulness
-Het MOK (Mindfulness Oefenkwadrant)
-Individuele opstellingen (ook wel Systemisch Werk genoemd)
-Tekenend Coachen
-Yoga Je hoeft niet "goed" te zijn in alle werkvormen. 

Jouw voorkeuren en talenten zullen zich gedurende de opleiding uitkristalliseren. Start volgende opleiding 6, 20 nov., 18 dec., 15 jan., 5, 26 febr., 19 mrt., 2, 30 april 28 mei, 11 juni van 10.30 - 16.30 uur.

Vraag vrijblijvend de digitale informatiegids aan. De gids bevat de volgende informatie:
-Boeddhistische psychologie en Boeddhisme algemeen
-Valkuilen van de coach
-Informatie over de werkvormen in de opleiding
-Huiswerk
-Certificering
-Aantal deelnemers
-Literatuurlijst
-De trainers
-Het ontstaan van de opleiding
-Opleidingskosten

Bel voor meer informatie of een informatieve kennismaking 06-46343537. Op 2 september is een informatiebijeenkomst aanvang 10.30 uur in Steenwijk.

Datum van : 06.11.2017 tot 11.06.2018
Tijdstip : 10.30 - 16.30 uur
Kosten : Verschillende tarieven voor ZZP-ers en bedrijven / organisaties

 

Aanvullende informatie

donderdag, 21 december 2017 12:16

Midwinterviering

 

Bij Stichting In-zicht door Oene, Jenny en gasten

Na de zeer bijzondere eerste viering vorig jaar, vieren we op deze avond samen opnieuw de natuurlijke tijd van de Midwinter. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt, is wat de mens ‘bij de tijd houdt’ en bij de natuur. De natuur is zeer belangrijk voor ons ‘ontwaken’.
In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Als dit ook in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.
Hoe we deze avond precies in gaan vullen is zich nog aan het ontvouwen; altijd een mooi scheppingsproces. In de Nieuwsbrieven meer daarover.


Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

 

Bij Stichting In-zicht door Saskia Bosman

Naar aanleiding van haar indringende artikelen in o.a. Spiegelbeeld hebben we Saskia Bosman uitgenodigd om een workshop bij ons te geven. Het zal gaan over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Het gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

Tijdstip; 10.30 tot 17.30 uur

Kosten: € 85,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

 

Aanvullende informatie

woensdag, 06 december 2017 12:01

Sleutels tot Eenheidsbewustzijn

Bij Stichting In-zicht door Oene Hofman

Er is een steeds groter verlangen bij veel mensen om innerlijk rust te vinden in deze onrustige en onzekere wereld. Om deze rust te bereiken moeten we een flinke stap in bewustzijn maken om van verscheidenheid naar eenheid te komen in denken, doen en voelen. Want ooit waren we één in bewustzijn en dit weten sluimert nog steeds in ons.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie

woensdag, 22 november 2017 11:56

De Heelkamers

Bij Stichting In-zicht door Thea Terlouw

Tijdens deze lezing maak je kennis met de verhalen van dierbare overledenen die hun eigen verhaal aan Thea verteld hebben over hun overgang van hun Aardse leven naar hun nieuwe realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’. Er is nauwelijks een mooiere wijze te bedenken om achter de zin van het leven op Aarde te komen en te ontdekken dat er géén sprake is van een einde aan het leven, maar slechts van een einde aan een tijdelijk verblijf in de fysieke wereld.


Tijdstip; 19.30 uur
Kosten: € 10,- 
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20, Joure.

Aanvullende informatie