Item gefilterd op datum: zondag, 24 februari 2019
zondag, 24 februari 2019 13:17

Een nieuw wereldbeeld

Bij Source Events door Marja de Vries

Marja de Vries bied ons een samenhangend, holistisch wereldbeeld, op basis van haar inzichten over de 7 universele wetten. Hiermee vallen de vele verschillende aspecten van onszelf en van de wereld om ons heen als puzzelstukjes op hun plaats.

Op basis van haar bestseller De Hele Olifant in Beeld zal Marja vertellen over de universele wetmatigheden, die ten grondslag liggen aan de achterliggende ordening van het universum. Haar onderzoek verbindt gemeenschappelijke inzichten van de verschillende wijsheidstradities, met recente wetenschappelijke inzichten die hiermee in lijn lijken te zijn.

We kunnen de universele wetten gebruiken om onderscheid te maken tussen dat wat werkt en dat wat niet werkt. Want als iets in lijn is met deze wetten, functioneert het optimaal en in harmonie met al het andere. Inzicht in deze wetten en de gulden snede verhouding helpt ook om te begrijpen wat nodig is om onze persoonlijke balans te herstellen en op basis daarvan de balans in de samenleving. Het helpt je ontdekken wie we in essentie zijn en laat je zien hoe oneindig onze mogelijkheden zijn!

 

Tijdstip: 13.30 uur tot 16.00 uur (zaal open om 13.00 uur)
Kosten: € 10,- tot € 12,50
Locatie: Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof, Hofplein 29, Leeuwarden

Aanvullende informatie

Categorie: Lezingen